خبر آخر؛ سید حمداله خواهشنیک، جوار ملکوتی امام هشتم(ع)؛ تمام
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
ریواس جنوب/ علی ضامنیپور
صفحه ۵۰ عمرش را ورق زده و هنوز از پاییز عمرش باقی مانده بود که آذر زندگی اش خاموش شد و دی نرسیده، نفس هایش قندیل بست. برای همیشه ترک این روزگار نامراد کرد و از آن ور صحنه بیرون رفت.
سید حمداله اگر پرنده بود، جز امید نمیخواند، اگر درختی بود چون کُنار همیشه سایه داشت، اگر دشت بود هیچگاه بی سبزه نمیشد، اگر چشمه بود همیشه آب داشت، او رونده، گرم، پویا و سرزنده بود.
سید حمداله با چند ویژگی متفاوت از جامعه محلی خودش بود؛
در جامعه محلی ما که حتی خواب دیدنمان هم قومیتی است، او چنین نبود. در سازمان های اداری ما که اغلب جنس سخنان، سیاست زده است، چنین نکرد. هم گرمسیری بود و هم سردسیری شد. بی رنگ و بو؛ چون آن شعر اقبال «که من اول آدم بی رنگ و بویم *** وز آن پس رومی و افغانی ام من»؛ سید حمداله این تیپی بود.
در جامعه ایرانی که همه در حال فرار از وضعیت موجودند، او در خویش مستقر شد و جزو محدود کسانی بود که به کارش عشق ورزید؛ از این منظر نیز متفاوت از مزدبگیران دولت بود.
اگر همه کارکنان دولت چون او کار می کردند هیچگاه خصوصی سازی شکل نمی گرفت، پر مایه و پر ملات بود و امیدوار.
در این چند سالی که بخش نهضت سواد آموزی را به دست گرفت خیلی خوب اداره کرد، و مهمتر اینکه، گزارش کار خود را هم به مردم می داد، خیلی از جاهایی که برای بررسی وضعیت سوادآموزی می رفت، دوربینش را هم با خود می برد و خود گزارش کارش را ثبت و ضبط می کرد.
سید حمداله سالها مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش بود و به این کار عشق می ورزید، سبک خبرنگاری را با آموزش یکی کرد و از این جهت «صاحب سبک» شد، نیرو تربیت می کرد و مهمتر اینکه دقیقاً همانجایی که باید می ایستاد، قرار گرفت؛ بی اغراق؛ جزو محدود کسانی در نظام اداری ما بوده که در کارش لیاقت داشت.
روحش در سرای دیگر شاد باد
و در آخر
احتمالا خواهش نیک، مانند همه ما سودای دیگری برای این عجوزه هزار داماد(دنیا) داشت، شاید هم نداشت! ما نمی دانیم. اما فرشته مرگ کار خودش را می کند، او شیرین کاری های خودش را دارد؛ و هیچ گریزی از او نیست.
خواهی تا مرگ نیاید تو را؟
خواهی کز مرگ بیابی امان؟
زیر زمین خیز و نهفتی بجوی
یا به فلک برشو بی نردبان
انتهای پیام/
من آموزش گشت
ایگوی چه
روحش شاد و یاد و نامش جاوید باد.واقعا انسانی به تمام معنا و با شخصیت بود