پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس اداره آموزش و پرورش خرمشهر با بیان نیاز فوری این اداره به نیروی انسانی گفت:این شهرستان به حدود ۶۰۰ نیروی انسانی در بخش آموزش و پرورش نیاز دارد.

به گزارش ریواس جنوب عبدالحافظ عنبری سه شنبه همزمان با فرارسیدن هفته تکریم مقام و منزلت معلم در نشست خبری با اصحاب رسانه، کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش خرمشهر را ۵۸۹ نفر خواند و گفت:از این تعداد ۱۹۷ معلم ابتدایی، ۷۷ معلم متوسطه اول، ۷۰ متوسطه دوم شامل نظری، فنی و حرفه ای و کار و دانش ۵۰ مربی تربیت بدنی و ۵۵ مربی پرورشی و ۱۴۰ نیروی خدمتی و سرایدار نیاز است.
**** نبود سرایدار امنیت مدارس روستایی خرمشهر را تهدید می کند
رئیس اداره آموزش و پرورش خرمشهر گفت: به دلیل نبود سرایدار در مدارس روستایی، امکان تجهیز مدارس فراهم نیست و امنیتی برای نگهداری اموال مدارس نیست.
عنبری افزود:طی نشست های مشترک با دهیاران روستاهای خرمشهر، به آنان پیشنهاد شد که مدارس را به امکانات آموزشی مجهز می شود به شرطی که نگهبان و سرایدار از سوی دهیاری ها گمارده شود ولی آنان با این پیشنهاد موافقت نکردند.
**** راهیابی ۲۲ اثر تولید محتوای الکترونیک معلمان ابتدایی به جشنواره تولید محتوایی کشور
رئیس اداره آموزش و پرورش خرمشهر گفت:سال تحصیلی ۹۵-۹۴ با برگزاری دوره سه ماهه، آموزش تولید محتوا برای معلمان ابتدایی برگزار شد.
عنبری گفت:در این راستا ۳۰۰ اثر محتوای الکترونیک از سوی معلمان ابتدایی تولید شد و در جشنواره تولید محتوای الکترونیک شرکت کردند که از این تعداد ۲۲ اثر به جشنواره کشوری راه یافت.
وی ادامه داد: علاوه بر این آموزش تولید محتوای الکترونیک به دانش آموزان نیز آموخته شد.
عنبری آموزش مجازی ارتباط دانش آموزان با اساتید را یادآور شد و گفت:آموزش مجازی ارتباط دانش آموز با معلمان و اساتید به صورت آزمایشی انجام و سامانه طراحی شد و چهار میلیارد ریال هزینه طرح پیش بینی شد که از سوی هیچ دستگاهی حمایت نشدیم چون بستر فراهم نبود.
***خیران مدرسه ساز به خرمشهر وارد شده اند
عنبری در ادامه سخنانش با تبیین اقدامات انجام شده برای ساخت مدارس خیری در شهرستان، گفت:هفته اخیر تفاهم نامه ای با خیران مدرسه ساز برای احداث مدارس در جزیره مینو منعقد شد.
وی افزود:در سال تحصیلی جدید، دو مدرسه از سوی خیران مدرسه ساز تحویل آموزش و پرورش خرمشهر می شود.
وی ساماندهی کمبود فضای آموزشی را ضروری خواند و گفت:اگر بتوان با برنامه ریزی منسجم مدارس شهرستان خرمشهر را دو نوبته کرد، کمبود فضای آموزشی برطرف می شود.
عنبری، از پیشرفت ۹۰ درصدی مدرسه ۱۰ کلاسه کوی بوستان خبر داد و گفت: این مدرسه از سوی سازمان نوسازی مدارس تا مهرماه سال جاری تحویل می شود.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان خرمشهر همچنین، تراکم مدارس در مرکز شهر را از معضلات آموزشی خرمشهر خواند و گفت:مجموعه مدارس خرمشهر از زمان قبل از انقلاب و در دهه ۷۰ در مناطق امیری و کوی طالقانی جانمایی ساخته شده و در حاشیه های شهر مدارس کمتر است که این باعث شده که تراکم جمعیت دانش آموزی در این مناطق بیشتر باشد.
رئیس اداره آموزش و پرورش خرمشهر گفت:اگر آموزش و پرورش استخدام معلم حق التدریس داشته باشد می توان تراکم جمعیت دانش آموزی را با دو نوبته کردن کلاس ها کاهش داد.
عنبری افزود: به دلیل کمبود نیروی انسانی، وزارت آموزش و پرورش طرح بسته حمایتی تعریف کرد که بر اساس آن، ۹۵ درصد مدارس روستاهای حاشیه کارون زیر پوشش طرح بسته حمایتی قرار گرفت.
وی سرانه هر دانش آموز در این طرح را شش میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این سرانه را دولت پرداخت می کند و مدیران مدارس حاشیه کارون یکهزار دانش آموز را زیرپوشش دارند.
وی راه اندازی خانه کنکور در خرمشهر را یادآور شد و گفت: در حال حاضر ۲۵۰ دانش آموز دختر روزانه در کلاس های کنکور شرکت دارند.
رئیس اداره آموزش و پرورش همچنین، ترک تحصیل دانش آموزان روستایی در سال گذشته را فاصله زیاد مدرسه تا خانه دانست و گفت: ترک تحصیل دانش آموزان روستایی مشکلات اقتصادی به مشکلات فرهنگی دامن می زند، بنابراین یکی از عوامل خروج زودرس دانش آموزان از مدرسه دوری راه و فاصله زیاد بین مدرسه تا خانه است.
عنبری گفت: یک مدرسه شبانه روزی ویژه دانش آموزان روستایی راه اندازی شد ولی استقبالی از آن نشد و هم اینک این مدرسه ۳۰ نفر دانش آموز ندارد.
**** ۹۸ درصد جمعیت خرمشهر باسواد هستند
رئیس اداره آموزش و پرورش خرمشهر گفت: ۹۸ درصد از جمعیت ۱۵۵ هزار و ۲۳۴ شهرستان خرمشهر باسواد هستند.
عنبری گفت: از این تعداد سه هزار و ۱۳۴ نفر بین ۱۰ تا ۵۰ سال کم سواد و بیسواد هستند که یکهزار و ۲۹۷ مرد و یکهزار و ۸۳۷ زن تشکیل می دهند.
۳۵ هزار دانش آموز شهرستان خرمشهر در ۲۰۸ مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
۷۱۰۰/۶۱۲۵