«ولیهای» یک دادستان خندهام تا زمانی است که قانون نشکسته باشد/رسانهها نامزدهایی که میخواهند با پول به مجلس بروند را تقبیح کنند/مشکل اصلی ما با رسانهها در «کامنتها» است(قسمت سوم)
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مهرداد کرمی، دادستان یاسوج است که برای سومین بار به میان رسانهها آمد تا متفاوتتر از دو دیدار گذشتهاش، تلفیقی از هشدارهای نرم و اقتدار خشن قانون را برای در کنترل داشتن رسانهها به کار گیرد؛ او «ولیهایی» گفت تا نشان دهد دادستانی همیشه نمیخندد و روی دیگری هم دارد.
به گزارش ریواس، مهرداد کرمی در سومین نشست توجیهی اهالی رسانه با مسئولان امنیتی و اطلاعاتی کهگیلویه و بویراحمد، مشکل اصلی خود و همکارانش با رسانهها را در «کامنتها» دانست و اظهار کرد: اگر مطلبی شفاف و در متن نوشته شود میتوان به آن جوابیهای داد و یا آثارش را با نوشتن یک مطلب دیگر جبران کرد ولی این کامنتها یا همان نظرات و دیدگاههای زیر اخبار است که قابل جبران نیستند.
دادستان یاسوج با بیان اینکه من نمیدانم زن، برادر، خودتان یا چه کسی این کامنتها را کنترل میکند ولی اینها گاهی کلا هدف نوشتهها و نویسنده را تغییر میدهند.
وی گفت: شما بخواهید یا نخواهید، نوشتههای شما را مردم میخوانند و لذا انتظار ما این است که در حفظ امنیت ما را کمک کنید.
احترام ما برای روزنامهنگار تا زمانی است که خلاف مقررات عمل نکند
وی با بیان اینکه خواسته ما از رسانهها شفاف است، افزود: ما برای افزایش مشارکت مردم انتظار خاصی از شما نداریم چرا که مردم ما خود همواره در صحنه هستند ولی میخواهیم که آرامش و امنیت جامعه را با یک جمله و یک خبر بر هم نزنید.
کرمی یک قدم جلوتر آمد و گفت: تا الان انتظار ما از شما بر هم نزدن آرامش و سکوت در برخی موارد بود ولی اکنون از شما میخواهیم که سکوت شما به تنهایی کافی نیست و ناهنجاری و فرهنگهای غلط جامعه به ویژه در انتخابات را هم تقبیح کنید چرا که در داخل و خارج افرادی زیادی به کمین ناامنی در کشور ما و استان ما نشستند.
کرمی در بخش دیگری از صحبتهایش تأکید کرد: بدانید داستانی تا زمانی میخندد که قانون شکسته نشده باشد و تا زمانی برای روزنامهنگاران احترام قائل است که بر خلاف مقررات عمل نکند.
برخی مطالب جنجالی و ناامن کننده را نویسنده سایتها کار نمیکنند/پول دادن و رأی خریدن را تقبیح کنید
وی با بیان اینکه کمتر کسی اخلاق آنوری من را دیده است، توضیح داد: برای اهالی رسانه، شمشیر از رو بسته نیست ولی لازم باشد این شمشیر قانون از غلاف کشیده میشود و از حدی که بگذرد رحم نخواهیم داشت.
دادستان یاسوج با انتقاد از برخی مدیران سایتها ادامه داد: مطلبی در سایتی نوشته میشود، ولی وقتی مدیر آن سایت احضار میشود تا روحش از محتوای آن نوشته خبر ندارد و میگوید فردی یک سی.دی به من داده و یا ایمیلی کرده و من هم آن را منتشر کردم.
وی تصریح کرد: از رسانهها انتظار میرود که رفتارهای غلط برخی کاندیداها از جمله پول دادن، رأی خریدن، منطقهگرایی، گرمسیر و سردسیری کردنها، مهمانی دادن، کاروانهای تبلیغاتی را تقبیح کنند و در نوشتههایشان این گونه فرهنگها را افشا و سرزنش کنند.
در نظام اسلامی نباید پول حرف اول را بزند/ برخی مدیران کارها را برای ایام انتخابات گذاشتند
این مقام امنیتی کهگیلویه و بویراحمد توضیح داد: در نظام اسلامی نباید پول حرف اول و آخر را بزند بلکه رسانهها باید فضا را برای ترویج چنین فرهنگی ناامن کنند و کاندیداهای اصلح و شایسته را که پول و مقام ندارند، به مردم شناسایی کنند.
دادستان یاسوج همچنین از رسانهها خواست تا برخی مدیران سوءاستفادهگر که انجام کارها را را به این ایام انتخابات موکول کردند، سرزنش کنند و به چالش بکشند.
دادستان یاسوج به رسانهها گفت که برایش مهم نیست چه کسانی رأی بیاورند و هیچ چیز از امنیت برایش مهمتر نیست.
او در پایان نیز همه حرفهایش را در یک جمله خلاصه کرد و گفت: رسانهای که برای حفظ امنیت و تقبیح رفتارها و فرهنگهای غلط انتخاباتی ما را کمک کند، مورد تشویق قرار میگیرد و رسانهای که به عنوان مثال به دیرگیریهای انتخاباتی دامن میزند به عنوان شریک در نزاع مورد بازخواست جدی دستگاه قضا قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/ک-بنام