پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

دادستان یاسوج شامگاه امروز اهالی رسانه را در خانه خودشان، اداره‌کل ارشاد گرد هم جمع کرد تا از بایدها و نبایدهای انتخاباتی بگوید و دستگاه قضا را یک قدم به اطلاع‌رسانان جامعه نزدیک کند؛ او در این نشست، نه خط و نشان کشید و نه تهدید، او حتی گفت: دستگاه قضا و دادستانی حامی رسانه‌هایی است که با حفظ مصالح و ارزش‌های جامعه برای مردم می‌نویسند؛ کرمی از حرمت رسانه‌ها، کمتر دست به قلم شدنش پشت میز محاکمه، تیترهای بی‌ارتباط با اخبار، قابل نقد بودن دستگاه قضا، سایت‌های بدون مجوز و مسائل مهم دیگری نیز سخن گفت.

به گزارش ریواس، مهرداد کرمی، که با تازگی به سمت دادستانی یاسوج منصوب شد، در نشستی صمیمی با اصحاب رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد، که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون مطبوعاتی‌اش برگزار شد، خود را فردی انتقادپذیر و دوستدار رسانه خواند و گفت: از جمله قضاتی هستم که در اجرای قانون کمتر دست به قلم می‌شوم و این را آخرین کار می‌دانم.

دادستان یاسوج، خط قرمز و نگرانی اصلی خود و همکارانش را در حوزه رسانه، دامن زدن به مسائل قومی، طایفه‌ای و سلب امنیت و آسایش مردم خواند.

کرمی که در پاسخ به برخی دغدغه‌های خبرنگاران سخن می‌گفت،‌ افزود: اینکه شما می‌گویید در مورد حساسیت‌های قومیتی باید تابوها را شکست، من هم موافقم ولی این تابو شکستن نباید تبعاتی بدتر از نشکستن داشته باشد و یا تابوی جدیدی ایجاد کند.

وی این استان را قومیتی و قبیله‌ای دانست و ابراز داشت: باید انتخابات سالمی داشته باشیم و این با کمک رسانه‌ها ممکن است.

هم اهالی رسانه و هم قانون برای دادستانی حرمت دارند

کرمی با بیان اینکه قصد ورود به مقوله جرم و مجازات را ندارم، توضیح داد: دامن زدن و تمرکز روی مسائل قومی تفکری خطرناک است که از رسانه‌ها انتظار می‌رود در این موضوع مهم با دستگاه قضا و دادستانی، همراهی کنند.

این مسئول امنیتی کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: دستگاه قضا با رسانه‌ها و کار اطلاع‌رسانی مشکلی ندارد و تنها انتظار دارد که از درج مسائل و مطالبی که اذهان عمومی را مشوش می‌کند و آرامش و آسایش را از جامعه می‌گیرند، پرهیز کنند.

وی، اهالی رسانه و خبرنگاران را برای دادستانی یاسوج عزیز و قابل احترام دانست و بیان کرد: در جرائم احتمالی این قشر نیز متناسب با شخصیت افراد و قانون عمل می‌کنیم.

موضوعی که مسئولان باید بدانند

به گزارش ریواس، وی ادامه داد: بها دادن به رسانه مهم است و مسئولان نیز باید بدانند که یک خبرنگار باید کنجکاو باشد و از هر جایی برای رسیدن به اطلاعات و اخبار لازم، سر دربیارد.کرمی مهرداد

وی با تأکید بر این موضوع که به کار رسانه اعتقاد داریم، گفت: در بسیاری موارد می‌توانیم وارد شویم و با اعلام جرم، تشکیل پرونده دهیم ولی این کار را نمی‌کنیم چرا که اطلاع‌رسانی را ضروری می‌دانیم و با کار رسانه حتی با وجود نقایصی که باید به مرور رفع شوند، معتقد هستیم.

وی از همه مسئولان خواست تا نقد پذیر باشند ولی این را هم گفت که فضای رسانه‌ای باز است و با وجود نقدهای زیادی که در رسانه‌ها می‌بینیم، کمتر شاهد شکایت و گله‌مندی و اعتراض مدیران هستیم.

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: رسانه باید نقد کند و مسئولان نیز باید بپذیرند، حتی اگر نقد درست هم نباشد، حداقل تلنگری است برای بهتر شدن.

حمایت از قلم به دستان/قابل نقد بودن دستگاه قضا

داستان یاسوج، که امروز برای قلم به دستان، خط و نشان نکشید حتی از آن‌ها حمایت هم کرد و ابراز داشت: از رسانه‌هایی که به وظایفشان آشنا هستند و در چارچوب قوانین و ارزش‌های حاکم بر جامعه برای مردم می‌نویسند، حمایت می‌کنیم.

کرمی در بخش پایانی صحبت‌هایش و در پاسخ به یک سؤال خاطرنشان کرد: دستگاه قضا خود را مجاز به نقد می‌داند و نشست‌های خبری و در معرض سؤالات متعدد خبرنگاران قرار گرفتن نشانه‌ای از این نقدپذیری است؛ بنابراین می‌شود دستگاه قضا را هم نقد کرد.

سایت‌های بدون مجوز فکری به حال خود کنند/تیترهایی که ربطی به خبر ندارد

وی گریزی هم به سایت‌های بدون مجوز زد و ابراز داشت: حساب کار ما با این‌ها جدا است و ما ضمن احترامی که برای گردانندگان و خبرنگاران این سایت‌ها داریم از آن‌ها می‌خواهیم که یا مجوز بگیرند یا فکری به حال خود کنند چرا که قانون از هر چیزی مهم‌تر است.

کرمی گفت: بدون شک اگر یک رسانه نخواهد قانون را رعایت کند، وارد می‌شویم و اعمال قانون می‌کنیم ولی نه با بگیر و ببند و گردن زدن بلکه با برخوردهای متناسب با شأن رسانه.

وی تصریح کرد: در برخی سایت‌های این استان، نشانی از امانتداری نیست و اخبار آنگونه که بیان شدند، منتقل نمی‌شوند؛ بسیاری از مدیران این سایت‌ها هم معترفند که گاها برای جذب مخاطب و ایجاد حساسیت، تیتری را می‌زنند که ربطی به خبر هم ندارد.

انتهای پیام/کریم بنام