داشتهها و موانع مدیریت “جاودانسیرت” در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
ریواسجنوب_ کریم بنام/
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بعد از یک دوره طولانی از تلاطمات سیاسی و منطقهای، به دکتر محمد غلامنژاد رسید تا بلکه از این وضعیت خارج شود؛ هر چند موفقیتهای نسبی در بخشهایی از دانشگاه حاصل شد اما علیرغم وعده غلامنژاد در روز معارفهاش، فشارها و حواشی آنقدر زیاد بود که این وعده غلامنژاد محقق نشد و بیشتر انرژی او در مدت کوتاه مدیریتش صرف کنترل این حاشیهها میشد.
در دوره اوج کرونا، بیمارستان جلیل یاسوج، مرکز درمان بیماران کرونایی شد و ریاست آن با دکتر جاودانسیرت بود؛ دورهای پر التهاب که جاودانسیرت به خوبی از عهده آن برآمد و مدیریت موفقی داشت.
در یک اشتباه مدیریتی دکتر جاودانسیرت که مدیریت جهادی در مبارزه و کنترل غول کرونا داشت، عزل شد تا دانشگاه علوم پزشکی که باید بر مدار علم و دانش باشد، همچنان اسیر تصمیمات و فشارهای سیاسی و قومی و شخصی باشد.
پخش یک فایل صوتی از دکتر غلامنژاد که جملات نامناسبی علیه دکتر جاودانسیرت در آن پخش شد بیش از هر چیزی اوج حواشی در این دانشگاه را نشان میداد؛ اقدامی که نه بیان آن جملات علیه یک چهره دانشگاهی درست بود و نه کار غیراخلاقی و شیطنت در پخش آن فایل صوتی!
از سوی دیگر محبوبیت دکتر جاودانسیرت به لحاظ اخلاق حسنه و پشتوانه فامیلی، هزینه این تصمیم رئیس سابق دانشگاه برای عزل او را بسیار سنگینتر کرد؛ جاودان سیرت در دوران کرونا خیلی مسئولیتشناس و دلسوزانه پای هماستانیهایش ماند و رضایت مردم از او محسوس بود و برای همین پخش آن جملات علیه او فضا را علیه غلامنژاد و دانشگاه بسیار ملتهب کرد.
اگر کمی به عقب برگردیم، تغییر پرویز یزدانپناه که نیروی شماره یک مهدی روشنفکر نماینده مردم بویراحمد بود، برای طیف نماینده قابل تحمل نبود از طرفی آن جملات نسنجیده نماینده مردم گچساران در مورد تغییر یزدانپناه فضا را دوقطبی کرد تا روشنفکر و طرفدارانش عزم خود را برای تغییر دکتر غلامنژاد جزم کنند و اینها تا روز آخر بر دانشگاه سایه انداخته بود.
سید ناصر حسینی، نماینده مردم گچساران در آن روز گفته بود که از همان روز بعد از انتخابات جنگ من با آقای یزدانپناه شروع شد و ادامه دارد تا یکماه آینده که ایشان برود و دیگر این صندلی مدیریت دانشگاه بیمصرف نباشد!
اگر چه مدیریت یزدانپناه با وجود این تهدید خصمانه نماینده اما باز هم خیلی طول کشید اما بالاخره تمام شد و دکتر غلامنژاد از منطقه گچساران به جای او منصوب شد؛ در واقع نماینده گچساران هرگز نتوانست حامی خوبی برای غلامنژاد باشد و برای همین مخالفان او افسار حواشی را به دست گرفتند و ذهنیت غلامنژاد را درگیر همین موانع و حواشی کردند.
از فردای روزی که یزدانپناه از دانشگاه کنار گذاشته شد و غلامنژاد جای او آمد، تلاشها برای عزل غلامنژاد هم شروع شد.
این فضا ادامه داشت تا اینکه فردی که روزی مورد غضب غلامنژاد بود امروز به جای او منصوب شد اما همانگونه که این تغییر و تحولها تمامی ندارند گویا حواشی و سیاستزدگی هم در این دانشگاه تمامی ندارد جز اینکه دکتر جاودانسیرت بتواند یک مدیریت کدخدامنشانه به خرج دهد و دوباره تار و پود این دانشگاه را به هم ببافد تا یک پیکره واحد روی ریل دانشگاه و درس و مشق بسازد.
حالا دکتر جاودانسیرت با داشتهای چون مقبولیت در بویراحمد و کارنامه خوبش در دوران کرونا و حتی قبلتر در دوره مدیریتش بر بهزیستی، سکاندار دانشگاه علومپزشکی یاسوج شد.
او برای موفقیتش باید بتواند ابتدا توقعات طیف نماینده بویراحمد، انتظارات نماینده کهگیلویه و فازهای مخالفت طرفداران نماینده گچساران، استاندار و نزدیکانش و همچنین نزدیکان دکتر غلامنژاد در دانشگاه را مدیریت کند تا بتواند موفقتر از مدیران قبلی عمل کند و به سرنوشت غلامنژاد دچار نشود.
انتهای پیام/ ک_ ب
سلام انتخاب به جا دکتر جاودان سیرت بجا بود جناب غلام پور باید موقعی که بهمکانی رسیدی باید مغرور نباشی وبد اخلاقی نکنی چقدر خوشحال شدم ازاین جابجایی دکتر جاودان سیرت در زمان کردنایی لیاقت وتوانمندی خود را نشان داد این انتصاب رابهجناب دکتر جاودان سیرت تبریک می گویم
غلام نزاد ضعیف ترین رئیس تاریخ بهداشت ودرمان این استان بود
برادر کجای کاری روشنفکر روحش خبر نداشت از این انتصاب
والا ایطور که شایعات و حواشی در دانشگاه علوم پزشکی بر متن غلبه کرده فکر نکنم جاودان سیرت هم بتونه کاری کنه .
البته اگه مطابق قانون با خلاقیت و استفاده از مشاوران عاقل کار را جلو ببره قطعا موفق میشه و الا اگه بخواد صرف تامین نظر نمایندگان و سیاسیون کار کنه و رعایت قانون و مقررات و شایسته سالاری را نکنه حتما موفق نمیشه و اینده هم بایستی در راهروهای قضایی جوابگوی اقدامات خلاف قانون خود باشد