وقتی سرمایهگذار در ملک شخصی و با پول جیبش هم "گیر" انداخته میشود دلباز: آمدم کار پاک کنم، دلسردم نکنید/ اطلاعات غلطی که با آبروی افراد بازی میکنند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
سرمایهگذار مجتمع تجاری جمعه بازار جدید یاسوج که با پول خودش و در زمین شخصیاش میخواهد برای بازار این استان یک کار جدید کند، این روزها انگیزه و توانش را به جنگ برخی کارشکنیهای عامدانه یا ناآگاهانه برده است؛ موضوعی که البته خودش میگوید آنقدر “پاک” کار کردم که اکنون سرم را بالا بگیرم و اسیر این حواشی نشوم.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، سید محمد دلباز سرمایهگذار بومی است که بدون سر و صدا در حال ساخت یکی از بزرگترین بازارهای جنوب کشور در یاسوج است.
او اهل دهدشت است و معمولا آدم بدون حاشیهای است و الفبای کار اقتصادی را خوب میداند و میداند که آدم اقتصادی وارد سیاست و حواشی آن نمیشود.
با این وجود در ماه اخیر، مصاحبه ناآگاهانه یکی از مقامات استان کهگیلویه و بویراحمد که بعدها پشت پرده و انگیزه این مصاحبه هم معلوم شد، تا حدی نام آقای دلباز را به رسانهها کشاند تا خلوت سرمایهگذاری او به هم بخورد و او مجبور به دفاع از خودش در جمع خبرنگاران شود.
صحبت از سرمایهگذار مجتمع تجاری است که روبروی جمعهبازار فعلی شهر قرار است با امکانات روز یک مجتمع تجاری رفاهی، جایگزین این بازار نا امن و به اصطلاح “حلبیآباد” شود.
آقای دلباز امروز بدون آنکه به نام فردی که علیه او مصاحبه کرد اشاره کند به ابهاماتی که در آن مصاحبه مطرح شد به طور شفاف پاسخ داد.
این فرد مسئول در استانداری در مصاحبهای علیه این سرمایهگذار به چند موضوع اشاره کرد؛ {اینجا کلیک کنید} او گفت که یک زمین دولتی، به متراژ ۲۲ هزار متر به آقای دلباز واگذار شد و یک شبه نیز کاربری فرهنگی و ورزشی آن را به تجاری تبدیل کردند تا بازاری احداث شود اما کاری هم در آن نشده است! او این کار را بزرگترین رانت در استان کهگیلویه و بویراحمد حواند!
اطلاعاتی که امروز با اسنادی که سرمایهگذار این پروژه رو کرد مشخص شد که همه اطلاعات این مسئول اشتباه بود و او یا ندانسته این اطلاعات غلط را رسانهای کرده است و یا هم موضوع شخصی در میان بوده است چرا که موضوع زمین تا آسمان است؛ یک مقام مسئول دولتی از بزرگترین رانت در استان میگوید و یک سرمایهگذار شخصی در زمین شخصیاش با پول خودش میخواهد خدمت بزرگی به حوزه بازار این استان کند!
حالا با این مقدمه، آقای دلباز، سرمایهگذار این مجتمع تجاری و گردشگری ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفته است که زمینی به متراژ ۱۷ هزار متر مربع را در یک مزایده سراسری در تهران از بانک صادرات توسط آقای نصر شریک اقتصادیام در اختیار ما قرار گرفت که کاربری آن خدماتی و رفاهی بوده است.
او گفته که مثل هر شهروند عادی این ملک را خریده است و پول آن را پرداخت کرده و تعجب میکنم که کسی بدون حساب و کتاب بگوید این زمین واگذار شده است!
دلباز ادامه داده در کنار زمینی که ملک شخصی ما بوده و از بانک صادرات خریدیم، زمین دیگری به مساحت ۵ هزار و ۲۰۰ متر مربع وجود دارد که در مالکیت بانک صادرات است و کاربری آن فرهنگی و ورزشی است و احتمالا این زمین را با کاربری آن به زمین ۱۷ هزار متری من با کاربری خدماتی و رفاهی اشتباه گرفتند و جمع آ نرا ۲۲ هزار متر و با کاربری فرهنگی و ورزشی اعلام کردند.
وی گفت: کاربری زمینی که ما مثل هر شهروند دیگری در این شهر خریداری کردیم، خدماتی و رفاهی است و در حقیقت بدون هیچ مشکلی میتوانستیم در آن “بازاری” احداث کنیم اما نیت من بر احداث یک تالار گردشگری بود و کار را شروع کرده بودم که مجموعه اقتصادی وقت استانداری با محوریت شهرداری یاسوج جلسهای را تشکیل دادند و با تصویب احداث یک مجتمع تجاری از من خواستند که بازاری را بسازم که جایگزین جمعه بازار فعلی باشد و من هم پذیرفتم.
بر طبق قانون نیازی به هیچ تغییر کاربری هم نبود و حتی در همان جلسه نیز مصوب شد که هیچ هزینهای دال بر عوارض، نظام مهندسی ساختمان و تغییر کاربری و امثال اینها از من گرفته نشود چرا که یک کار عمومی در حال ساخت بود.
اما اینگونه هم نشد و برای آنکه چیزی گیر شهرداری بیاید گفتند همین کاربری خدماتی رفاهی را هم باید تجاری کنم و این کار را در طول ۴ ماه – نه یک شبه- با دوندگیهای زیاد انجام دادم و اتفاقا هزینه حدود یک میلیارد تومانی آن را نیز پرداخت کردم و کارم را نیز به عقب انداخت.
آقای دکتر جاوید، شهردار وقت یاسوج در همان جلسه علیرغم آنکه تصویب هم شده بود که هزینهای از من نگیرند ولی خطاب به آقای محنایی و دیگر مسئولان عضو جلسه گفته بود که شما فعلا حرفی میزنید فردا ماها تغییر میکنیم و این بنده خدا به مشکل میخورد لذا ما از همین الان پول عوارض و تغییر کاربری را از سرمایهگذار میگیریم که فردا نگویند رانتی بوده است.
سرمایهگذار مجتمع تجاری جمعه بازار تصریح کرد: زمین ۱۷ هزار متری مورد نظر در مجموع و تا قبل از شروع کار در آن ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه برده است و این مبلغ بدون اینکه یک ریال تسهیلات بگیرم از جیب خودم هزینه شده و تعجب میکنم اینگونه میخواهند یک کسی که آمده تا کار پاکی کند و به درد این شهر بخورد، دلسرد کنند.
ما در حوزه بازار هیچ سرمایهگذاری نداشتیم که بخواهد این حجم از سرمایهگذاری را با این کیفیت انجام دهد لذا از رسانهها انتظار دارم وقتی میخواهند مطلبی را منتشر کنند قبل از آن از صحت و سقم آن مطمئن شوند تا با آبروی یک فرد بازی نشود؛ دقیقا حقایق را وارونه کردند و به مردم گفتند.
وی با اشاره به هزینههای هنگفت خود در این طرح گفت: ۹ “تریلی” شخصی خودم را با کمترین قیمت فروختم تا این پروژه را حداقل برای نام آن تکمیل کنم و نگویند فلانی هم کاری را نصفه و نیمه رها کرده است.
وی از خبرنگاران خواست تا موضوع را شفاف به مردم بگویند؛ این یک ملک شخصی است اما من میخواهم یک کار ماندگار برای این شهر انجام دهم و لذا پای کار هستم تا اهداف مورد نظر در این مجتمع تجاری به ویژه در بحث نجات جمعه بازار فعلی و مشکلاتش، محقق شود.
دلباز تصریح کرد: یک سال پیش طی یک نامه رسمی به من ۴۸۶ نفر (به اسم) از کاسبان جمعه بازار معرفی شدند که در قبال این افراد متعهد هستم که به قیمت کارشناسی چه در بحث فروش و چه در بحث اجاره همکاری کنم که اشتغال آنها به خطر نیفتد.
وی گفت اگر دولت بخواهد در قیمت خرید یا اجاره غرفههای جدید با مردم و کاسبان همکاری و حمایت مالی کند، ما نیز استقبال میکنیم.
دلباز گفت که فاز اول این مجتمع تجاری ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نهایتا در سه ماه آینده تکمیل میشود.
این سرمایهگذار بومی با تأکید بر اینکه قصد ورود به این مباحث را نداشته و همیشه تلاش کرده تا بی غل و غش کار کند، اضافه کرد: همه امکانات روز یک مجتمع تجاری تفریحی را پیشبینی کرده و حتی ایستگاه اختصاصی آتشنشانی، پارکینگ، سینمای روباز و کافیشاپ نیز برای این مجتمع لحاظ شده است.
وی گفت: تأسیسات و انشعابات آب، برق، گاز و فاضلاب و همچنین فیبر نوری و تأسیسات آتشنشانی این مجتمع هنوز کامل نشدند که به زودی تکمیل خواهند شد.
وی افزود: به ازای هر سه غرفه یک و نیم واحد پارکینگ پیشبینی شده است و بعید است بعد از بهرهبرداری در این نقطه مشکل ترافیکی داشته باشیم.
دلباز یادآور شد: که احداث این بازار سنتی با تلفیقی از سازههای مدرن علاوه بر نقش اقتصادی آن در رونق بازار، افزایش درآمد کاسبان و اشتغالزایی برای هزاران نفر سالانه بیش از ۲ میلیارد تومان نیز برای شهرداری یاسوج و صدها میلیون تومان درآمد مالیاتی خواهد داشت.
این سرمایهگذار بومی با بیان اینکه رسانهها در رساندن حقیقت و آگاهی به مردم نقش بیبدیلی دارند، خاطرنشان کرد: روزی با امید وارد حوزه سرمایهگذاری شدم و زندگیام را نیز گذاشتم و به کارم هم اعتقاد دارم اما انتظار ندارم افرادی با هر هدفی این انگیزهها را کمرنگ کنند و سنگ جلوی پای سرمایهگذاران بگذارند.
کسی که بدون یک ریال تسهیلات و هیچ رانت دولتی و با هزینه شخصیاش دنبال سرمایهگذاری است قطعا میخواهد کار کند و اگر من جای مسئولان بودم شب و روز نمیشناختم تا سرمایهگذاران در کارشان موفق شوند.
آن هم کسی که نه گرانیها و نه به همریختگی بازار عزم او را سست نکرد و بدون یک ریال تسهیلات حتی یک روز کاری تعطیل هم نداشته و با همه توان کار کرده است.
دلباز با اشاره به روزهایی که با “گاری” باری کار میکرده و درآمد کسب میکرده تأکید کرد: امروز هم خوشحالم که سرمایه حلالم را که با زحمت و نیت صادقانه و الهی به دست آمده را برای خدمت به مردم هزینه میکنم و انصافا اگر کارشکنی نباشد انتظار خاصی هم برای حمایت ندارم.
وی گفت: آنقدر شفاف و بیابهام وارد این سرمایهگذاری شدم که اکنون سربلند باشم و کسی نتواند از خودم و کارم سواستفاده کند و با برخی حواشیها من را از مسیری که شروع کردم، خارج کند.
————————-
گزارش از کریم بنام
————————-
انتهای پیام/ک-ب
با سلام آ فرین برشما کار اشتغال زاد شما ونان داشتن برای مردم فقیر این استان وکسی اشکال تراشی می کند مطمعن باشد نه سالم است
درود و خسته نباشید اولا فایل صوتی آقای دلباز تحویل اطلاعات داده شده که خودش راجع به کارش و پیشینه اش،توضیح داده
دوما من به عنوان یه جمعه بازاری حتی از کار بیکار بشم توی جایگاه دلباز نمی روم نه تنها من بلکه کلیه همکارانم
جای تاسف داره واسه مسولین
سلام سپاس اقای دلباز منتظر نشته اقای دسترس تو بری پیشش اینهمه ادم بیکار پانزده سال شما خوردید بزار چند نفر دیگه نُون بخورن