پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیر روابط عمومی هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء استان فارس معتقد است: اگرچه کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن فعالیت‌های اجتماعی به ویژه ورزش و فعالیت‌های بدنی در باشگاه‌ها و فضاهای ورزشی را متوقف کرده اما این رویه درست نیست چرا که برای ورزشکاران دنیای بدون ورزش از دنیای پر شده از ویروس کرونا هم غیرقابل‌تحمل‌تر است.

مازیار فتحی می‌‎گوید: برای ایجاد تغییر در سبک زندگی الزامی برای شروع با ورزش‌های سنگین و سخت نیست بلکه یک پیاده‌روی ساده روزانه می‌تواند شما را در جهت رسیدن به سلامت فیزیکی بدن یاری کند.

مازیار فتحی- مدیر روابط عمومی هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء استان فارس

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ریواس جنوب، فتحی با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی  بهترین راه جلوگیری از انتقال و شیوع کووید-۱۹ در بین افراد جامعه شکستن زنجیره انتقال است تصریح کرد: با وجود واکسیناسیون عمومی، همچنان متولیان حوزه بهداشت و سلامت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک و پرهیز از رفتن به مکان های شلوغ و پرجمعیت برای جلوگیری از انتقال ویروس تاکید دارند.

فتحی ابراز کرد: متاسفانه قرنطینه خانگی و شروع این پاندمی موجب بی‌تحرکی و عدم فعالیت های بدنی بسیاری از مردم شده که در این شرایط ورزش کردن در خانه بهترین راه برای بی تحرکی است تا بتوانیم روحیه و انرژی را به خودمان بازگردانیم.

 مدیر روابط عمومی هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء استان فارس معتقد است در کنار تاثیرات شگفت‌انگیز ورزش بر سلامت جسم و روان، چنین فعالیت‌هایی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های مختلف مقاوم کند.

وی با اشاره به کم تحرکی به عنوان یکی از شرایط پیش آمده ناشی از قرنطینه خانگی، عنوان کرد در دنیای امروز فعالیت ها و تفریحات ما اغلب به گونه ای است که یا  چندین ساعت پشت میز می‌نشینیم و با کامپیوتر کار می‌کنیم و یا به دلیل استفاده مداوم از تلفن همراه اغلب چندین ساعت یکجا نشسته‌ایم.

به گفته فتحی براساس اطلاعیه انجمن روانشناسی سلامت ایران؛ افراد باید سعی کنند بیش از ۳۰ دقیقه در یک نقطه ساکن نباشد یا ننشینید و به بهانه‌های مختلف راه بروند.

فتحی با بیان این نکته که ورزش نکردن و داشتن یک زندگی غیرفعال و بی تحرک می تواند سلامت جسمی افراد را تحت تاثیر منفی قرار دهد، عنوان کرد: اضافه وزن، چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و مشکلات عضلانی مانند کمر درد و …  بخشی از مشکلات کم تحرکی است که می تواند کیفیت زندگی افراد را تحت تاثیر قرار دهد؛ چرا که با کاهش فعالیت بدنی کالری های کمتری سوزانده می شود و این منجر به اضافه وزن و چاقی، کم شدن قدرت ماهیچه‌ها و تضعیف استخوان‌های بدن می‌شود که ممکن است در ابعاد وسیع تر مشکلات بیشتری را برای سلامتی انسان به وجود آورد.

او ادامه داد: عدم تحرک و نداشتن فعالیت های بدنی روزانه، یک روز کسالت بار را برای افراد در پی دارد و با تغییر در ساعت خواب این اختلال در طولانی مدت می‌تواند بر روی سلامت جسمی و روانی بدن تاثیر منفی بگذارد، اما با شروع ورزش این اختلال رفع خواهد شد.

فتحی ادامه داد: برای ایجاد تغییر در سبک زندگی الزامی برای شروع با ورزش‌های سنگین و سخت نیست بلکه یک پیاده‌روی ساده روزانه می‌تواند شما را در جهت رسیدن به سلامت فیزیکی بدن یاری کند.

وی اضافه کرد:  طبق تحقیقات انجام شده توسط محققان، انجام فعالیتهای بدنی منظم  می تواند در کاهش معضل اضطراب و استرس موثر باشد، معضلی که این روزها بسیاری از افراد جامعه با آن مواجه هستند.

فتحی در پایان خاطر نشان کرد: انجام تمرینات منظم ورزشی باعث ایجاد شرایط روانی و اجتماعی بهتر، افزایش و حفظ قدرت عضلانی، تناسب اندام، تحرک مفصلی، انعطاف پذیری و در نتیجه بهبود فعالیت های روزمره و کیفیت مطلوب زندگی می شود.

مدیر روابط عمومی هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء استان فارس در عین حال تصریح کرد: این موضوع را هم نباید نادیده گرفت که علاوه بر انجام فعالیت های بدنی و ورزش منظم، هر فرد با توجه به شرایط جسمانی خود نیازمند یک رژیم غذایی سالم سرشار از غذاهای کم کالری است، چرا که غذای سالم عملکرد بدن را بهبود می بخشد.

انتهای پیام/ ریواس ۲۵۳۹