گزارش/ وقتی رسیدن به اتوبوسهای بینراهی، به قیمت جان میرسد! دومین شهر پرجمعیت فارس بیبهره از پایانه مسافربری!
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
سرما و گرما، حمله حیوانات و شاید حتی مرگ؛ اینها هزینهی برخی از شهروندان مرودشتی است که میخواهند با اتوبوسهای عبوری از این شهر، عازم شهرهای دیگر شوند!
به گزارش ریواس جنوب، دومین شهر پرجمعیت استان فارس، با جمعیتی در حدود ۱۵۰ هزار نفر از پایانه مسافربری بیبهره است.
این شهر بزرگ در شرایطی فاقد پایانهی مسافربری است که شهروندان میگویند عبور و مرورشان با اتوبوسهای عبوری در نزدیکی شهر، ممکن است به قیمت جان آنها تمام شود!
مرودشت، در ۴۵ کیلومتری شمال شیراز نخستین شهرستان واقع در مسیر محور ترانزیتی شیراز- اصفهان به حساب میآید و بسیاری از شهروندان برای عبور و مرور ناچارند که به سختی از اتوبوسهای شهرهای دیگر -که از نزدیکی مرودشت میگذرند- استفاده کنند.
همهی اینها در حالی است که از سال ۸۹، عملیات اجرایی پروژهی پایانهی مسافربری از محل اعتبارات سفر رهبری به استان فارس کلنگ خورد اما با گذشت ۸ سال هنوز ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ یعنی هر سال تنها ۸ درصد!
بر پایه گزارش خبرنگار ایرنا حدود ۱۵ سال قبل اتوبوسهای بین شهری اجازه داشتند از کمربندی شهر مرودشت (بلوار قدس) عبور کنند و مسافران این شهر را به شهرهایی همچون آباده، اصفهان و تهران برسانند.
اما در سالهای اخیر و همزمان با بهرهبرداری از بزرگراه شیراز – اصفهان، مسیر حرکت اتوبوسها از شهر دور شد و در وضعیت جدید، شهروندان ناگزیرند با حضور در محل تقاطع محور ترانزیتی شیراز – اصفهان واقع در «پلخان» از اتوبوسهای عبوری برای رسیدن به مقصد کمک بگیرند.
** صدای اعتراض شهروندان مرودشتی
عباس زارع شهروند مرودشتی در این باره گفت: مکان و شرایط کنونی برای سفر از مرودشت به دیگر شهرهای کشور، بسیار نامناسب است و گاه در سرما و گرما باید منتظر بمانیم تا بلکه اتوبوس مورد نظر بیاید.
وی اظهار داشت: رسیدن به محل گذر اتوبوس های بین شهری در پلخان با دشواری های زیادی روبرو است و جان شهروندان بسیاری را تهدید می کند.
سکینه محمدی شهروند ساکن مرودشت نیز گفت: شهروندان مرودشت و مناطق همجوار که از تهران و اصفهان راهی این شهر می شوند، ناگزیر هستند در محل پلخان از اتوبوس پیاده شوند.
وی که به واسطه دانشجو بودن، ناگزیر به تردد در این مسیر است، اظهار داشت: وقتی از اتوبوس پیاده می شوم، به ویژه زمانی که ساعت چهار تا شش صبح باشد، هر لحظه نگران حمله حیواناتی همچون سگ و … هستم، چون نقطه ای که اتوبوس ها مسافران مرودشت را پیاده می کنند در بیابان و وسط زمین های کشاورزی واقع است.
این بانوی مرودشتی در ادامه گفت: شهر مرودشت استحقاق داشتن پایانه مسافربری بین شهری را دارد و ما این موضوع را از مسئولان مطالبه می کنیم.
** تکمیل یک پروژهی ۸ ساله در انتظار کمک!
پیگیری موضوع از مدیران شهری مرودشت نشان می دهد که تکمیل پایانه مسافربری نیازمند کمک مسئولان در سطح استان است.
مهدی مکی، شهردار مرودشت در این باره با تشریح جزئیاتی از روند پیشرفت ۶۵ درصدی احداث این پایانه، اذعان کرد: تاکنون اقدامی برای تکمیل این پروژه صورت نپذیرفته است که نیاز دارد مجموعه استانداری جهت جذب اعتبارات به شهرداری کمک کند.
انتهای پیام/ سجاد بنام