پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

شعار خروج طرح‌های تولیدی از رکود که حدود ۶ ماه است به مرحله اقدام هم رسیده اکنون باید از فیلتر “شفافیت” بگذرد تا مردم ببینند در حوزه عمل دقیقا” چه کاری به سرانجام رسیده است؛ قرار است گزارشی مستند با حضور رسانه‌ها از طرح‌های فعال شده به مردم داده شود.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، بیش از نیم‌سال است که متولیان امور اقتصادی این استان انرژی و توان خود را روی اجرای سیاست خروج طرح‌های تولیدی از رکود و شروع فعالیت کارخانه‌ها و واحدهایی که در طول یک دهه گذشته زیر بار تحریم و بی‌تدبیری کمر خم کردند، متمرکز شده است.

اکنون وقت گزارش دادن مستند و شفاف به مردم است

اکنون وقت آن رسیده است که خیلی شفاف و صادقانه همراه با مستند به مردم بگوییم که در این چند سال چند کارخانه و واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشتند.

بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان سهمیه استان کهگیلویه و بویراحمد برای اجرای موفق این طرح بوده که به صورت تسهیلات یارانه‌دار به واحدهای تولیدی راکد یا با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد پرداخت شود.

طبق آخرین گزارش رئیس سازمان صنعت و معدن این استان تاکنون حدود ۵۵ میلیارد تومان از این سهمیه به حوزه تولید این استان تزریق شده و ده‌ها واحد تولیدی، فعالیت خود را از سر گرفتند.

اقدام مؤثری که می‌تواند بار دیگر بازار تولید و اشتغال در این استان را زنده کند و با کاستن از بار سنگین بیکاری، کارنامه درخشانی برای دولت تدبیر و امید باشد.

اما حلاوت این گزارش زمانی است که به طور شفاف و مستند معلوم شود کدام واحد تولیدی تعطیل به چرخه فعالیت بازگشته است و رسانه‌ها این خبر خوش را با مستند به مردم اطلاع دهند و این موضوع برای جامعه قابل لمس باشد.

۲۶۶ مصوبه برای رونق تولید در کهگیلویه و بویراحمد

همچنین بر اساس گزارش متولیان امر، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد در حدود ۲۲ جلسه، تاکنون برای هموار کردن مسیر فعالیت تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران بخش‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری، ۲۶۶ مصوبه داشته است که روی کاغذ ۱۶۵ مورد آن اجرایی شده است!

با حضور رسانه‌ها طرح‌های راکدی که فعال شدند را به مردم گزارش می‌دهیم

از نکات مثبت این موضوع، اعلام معاون امور اقتصادی استاندار برای شفاف‌سازی است؛ مجید محنایی روز گذشته گفته است اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش خصوص در گام نخست مصوبات این کارگروه را که پیرامون حدود ۵۰ طرح تولیدی مشکل‌دار انجام شده، بررسی می‌کند و با حضور رسانه‌ها به اطلاع مردم رسانده می‌شود.

موضوعی که البته اتاق بازرگانی یاسوج پیش از این نیز قول داده بود تا مصوبات این کارگروه را بررسی کند و ببیند کدام مصوبه اجرایی شده و از بابت این مصوبات کدام واحد تولیدی به چرخه تولید برگشته است؛ اما به هر دلیلی هنوز این کار را نکرده است.

اکنون با دستور مجید محنایی مجددا” قول داده تا یک پنجم مصوبات ۲۶۶ تایی این کارگروه را بی‌طرفانه ارزیابی کند.

به گزارش ریواس جنوب، بعد از ارزیابی این مصوبات از سوی اتاق بازرگانی قرار است با حضور رسانه‌ها در محل کارخانه‌ها و طرح‌های تولیدی به صورت شفاف و میدانی معلوم شود خروجی طرح رونق تولید در کهگیلویه و بویراحمد چه بوده است؟

هر چند این اعلام عمومی مبنی بر شفاف‌سازی و گزارش مستند میدانی به مردم نشان از اعتماد به نفس و تکان خوردن حوزه تولید این استان دارد ولی تا قضاوت نهایی باید منتظر عملی شدن این تصمیم تیم اقتصادی دولت در کهگیلویه و بویراحمد باشیم.

انتهای پیام/ بنام-ک