روایت قاضی پور از پشت پرده استیضاح برخی وزرا
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
نادر قاضیپور نماینده ارومیه در مجلس نهم در گفتگویی به برخی تحرکات زیرپوستی در مجلس فعلی اشاره کرده است، از تلاش حدادعادل برای نشستن بر کرسی ریاست تا پشت پرده استیضاح برخی وزرا.
به گزارش ریواس جنوب،اهم اظهارات وی را با روزنامه آرمان در ادامه بخوانید؛
*اعضای جبهه پایداری به دنبال شکستن ریاست مجلس بودند و تلاش میکردند قبح آقای لاریجانی را در مجلس بشکنند. این عده تمایل داشتند شخص دیگری به جز آقای لاریجانی ریاست مجلس را برعهده داشته باشند. به همین دلیل در برخی از انتخابات هیات رئیسه تلاش میکردند نمایندگان را به سمت شخص دیگری به جز آقای لاریجانی متمایل کنند. البته از این نکته نیز نباید غافل شویم که اعضای جبهه پایداری همدیگر را قبول نداشتند و در مورد مسائل مهم نمیتوانستند به اتفاق نظر برسند.
*پس از استیضاح آقای فرجی دانا نمایندگان به صورت جدی به دنبال استیضاح آقای چیت چیان وزیر نیرو بودند. وزیر کشور، وزیر جهاد کشاورزی و همچنین وزیر صنعت و معدن نیز در دستور کار استیضاح نمایندگان قرار داشت. با این وجود هیات رئیسه مجلس که به اهداف پشت پرده استیضاحها پی برده بود استیضاحهای مطرح شده را اعلام وصول نکرد. آقای لاریجانی با برخی از استیضاحها مخالفت میکردند اما برخی برای استیضاح وزرای دولت برنامه داشتند.
*آقای حدادعادل از ابتدا به دنبال ریاست مجلس نهم بود و هنگامی که نمایندگان از آقای لاریجانی حمایت کردند ایشان بیش از اینکه به طرحها و لوایح رسیدگی کنند بیشتر به مسائل سیاسی توجه میکردند. آقای حدادعادل عدهای را اطراف خود جمع کرده بود که پس از مدتی شکل منسجمی به خود گرفتند و در تصمیمات مجلس تاثیرگذار بودند.
*{در پاسخ به این سوال که این گروه منسجم که حول آقای حدادعادل تشکیل شده بود چه ارتباطی با اعضای جبهه پایداری داشت؟}: در این زمینه من اطلاع دقیقی ندارم اما به نظر میرسید این دو گروه با یکدیگر بیارتباط نیستند.
* عدهای تلاش میکردند آقای لاریجانی رئیس مجلس نباشد و به جای ایشان آقای حداد عادل رئیس مجلس شود.
* صددر صد با ریاست لاریجانی بر مجلس دهم موافق هستم.
* احمدینژاد گمان میکرد از هنگامی که به ریاستجمهوری رسیده است میتواند رفتار فراقانونی داشته باشد. این در حالی است که رئیس دولت باید از همه بیشتر خود را به اجرای قانون متلزم بداند.
* آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس در مساله برجام منفعت مردم و نظام را در نظر گرفتند و عملکرد قابل قبولی در این زمینه داشتند. برخی با استناد به عملکرد آقای لاریجانی در روز تصویب برجام گمان میکنند ایشان از پشت پرده برای تایید برجام خط میگرفتند که به نظر من این مساله به هیچ عنوان صحیح نیست. قبل از تصویب برجام همه مسائل درباره برجام در کمیسیونهای مختلف و همچنین فراکسیونهای مجلس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته بود و هیچ گونه شک و شبهه ای در اراده نمایندگان برای تصویب برجام وجود نداشت. نکته دیگر اینکه مدیریت مجلس کار بسیار سختی است و اداره کردن طیفهای مختلف سیاسی که دغدغههای متفاوتی دارند کار دشواری است که آقای لاریجانی به خوبی از عهده آن برآمده است.