پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

روایتی از مجادله نماینده مجلس و رییس بیمارستان گچساران/
مواضع منطقی رییس دانشگاه علوم پزشکی و تلاش‌های پیدا و پنهان تاجگردون و صیدی/ توپ در زمین رضایی است

ریواس جنوب/ در مجادله رفت و برگشتی تاجگردون و رییس بیمارستان گچساران و در فضایی که همه در شکل دادن آن سهیم هستیم، هر طرف به شیوه‌ای سعی در قهرمان‌سازی دارند که در ادامه شرح داده شدند اما در این میان آنچه مهم است این است که آیا رییس دانشگاه و شبکه بهداشت گچساران، پشت رییس بیمارستان می مانند یا رضایت تاجگردون را بر هر چیزی ترجیح می‌دهند؟

به گزارش ریواس جنوب از گچساران، ماجرا از روزی شروع شد که غلامرضا تاجگردون در تعطیلات مجلس وارد منطقه انتخابیه‌اش شد و از چند اداره و خانواده بازدید کرد.

تاجگردون که قدرت رسانه و کارکرد آن را خوب بلد است و اگر نگوییم پوپولیست است، او به خوبی و تاکنون از کارایی رسانه به ویژه فضای فیلترشده اینستاگرام بهره برده و در این فرصت نیز یک تیر کاری در محدوده کادر درمان و شبکه بهداشت و درمان هم رها کرد.

او در صفحه اینستاگرام که به نظر نمی‌رسد خودش آن را مدیریت کند، از رفتنش به یک مراسم فاتحه‌خوانی و نحوه درگذشت کودک آن خانواده گفت و همانجا هم نوشت که بیمارستان رجایی گچساران یک «قتلگاه واقعی» شده است.

 


شکی وجود ندارد که تاجگردون بسیار تند رفته و استفاده از یک واژه با بار حقوقی قطعا تبعاتی برای او دارد حتی اگر از مصونیت نمایندگی هم برخوردار باشد او نمی‌تواند یک بیمارستان را به قتل عمدی مردم متهم کند و این اتهام سنگینی است.

اما با این وجود و با شناختی که از تاجگردون در هنر بازی با رسانه سراغ داریم به احتمال زیاد او عامدانه این واژه را به کار برد تا نهایت حساسیت از یاسوج تا تهران را برانگیزد و همینگونه هم شد.

او همچنین دو روز فرصت داد تا مسئولان استان به قضیه ورود کنند.

نخستین فردی که در مقابل تاجگردون موضع گرفت، سهراب صیدی، رئیس بیمارستان رجایی گچساران بود؛ او عصبانی و پرخاشگر مقابل دوربین قرار گرفت و تلاش کرد تا کادر درمان را در مقابل تاجگردون قرار دهد؛ او گفت که تاجگردون به این همه پزشک توهین کرده و باید بیاید و پاسخ دهد که چه کسی اینجا کشته شده و چرا نام قتلگاه را بر آن نهاده است؟

صیدی البته نارضایتی مردم و کمبود امکانات را پذیرفت اما نام قتلگاه را ظلمی به خدمات کادر درمان دانست.

در میان عصبانیت و تلاش برای برانگیختن احساسات آن هم مصاحبه با صدای بلند اما یک حرف آقای صیدی جالب توجه بود و آن این بود که اگر مشکل هست خود آقای تاجگردون کمک کند و حل کند ما بارها به او نامه زدیم و تقاضای بودجه و امکانات کردیم…

تاجگردون اما باز هم سکوت نکرد و در پاسخ به اظهارات رییس بیمارستان، مجددا پست اینستایی گذاشت و این‌بار کمی از مواضع تندش کوتاه آمد و دکتر صیدی را فامیل خود خطاب کرد اما نهایتا گفت نباید سفسطه کنیم، من هم دنبال رفع مشکلاتم، اما باید ابتدامشکل را بپذیریم تا بعد آن را حل کنیم.

در فاصله دو روزی که تاجگردون فرصت داده بود تا مسئولان استانی به قضیه ورود کنند، سعید جاودان‌سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به گچساران رفت تا دستی به سر و روی اوضاع بکشد.

او در جمع خبرنگاران بدون آنکه از کسی نامی ببرد گفت که من از همه کادر درمان در هر سطوحی هم دفاع می‌کنم و هم دوستشان دارم و یقین دارم اگر حرفی می‌زنند از روی دلسوزی است.

او در مقابل این دفاع کلی از رییس بیمارستانش در گچساران اما یک چراغ سبز هم به تاجگردون نشان داد و گفت که رییس بیمارستان را رییس شبکه بهداشت گچساران عزل و نصب می‌کند و این تشخیص اوست.

با روحیه‌ای که از تاجگردون سراغ داریم در روزها و ماه‌های آتی باید رییس بیمارستان گچساران عزل شود و مزد ایستادن در مقابل تاجگردون را بگیرد اما در این بین، جاودان‌سیرت اگرچه پشت رییس بیمارستان را خالی نکرد اما توپ عزل آقای صیدی را به زمین رئیس شبکه بهداشت گچساران انداخت.

هر چند بسیار مهم است که آیا سعید جاودان سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی پشت پرده برای عزل رییس بیمارستان به رییس شبکه بهداشت فشار می‌آورد یا نه اما هرچه باشد گوی و میدان در دستان امین رضایی است که آیا بدون حمایت از کادر درمان و رییس بیمارستانش، به اوامر تاجگردون عمل می‌کند یا پشت صیدی و همکارانش را خالی نمی‌کند.

اگر رضایی به عزل صیدی رضایت دهد آیا کسی در این اوضاع سیاسی و تعیین تکلیف کادر درمان از بیرون مجموعه دانشگاه علوم پزشکی حاضر است ریاست بیمارستان رجایی را به عهده گیرد و جایگزین صیدی شود؟

انتهای پیام/ بنام