بنیاد مسکن و بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد به چه کاری مشغولند؟ روستایی که تعداد شهدایش از ساکنین آن بیشتر است اما راه ارتباطی هم ندارد!
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
در دهه پنجم انقلاب اسلامی روستاهای زیادی هستند که فاقد امکانات اولیه هستند اما عدم راه ارتباطی و هیچ امکانات دیگری نظیر آب و برق، برای روستایی که تعداد شهدایش از ساکنین آن هم بیشتر هستند دیگر پذیرفتنی نیست؛ روستایی که پدران شهید با تراکتور هم نمیتوانند به دیدار فرزندان شهیدشان بروند.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشستی با هدف بررسی مصوبات سفر معاون وزیر کشور به این استان، پروژههایی را رود کرد که ۳۰ سال است فقط حرف آنها را میزنیم و پول مملکت را در آنها بر باد دادیم.
یکی از این کارهای بر زمین مانده، احداث راه ارتباطی برای روستای “تکیه” در بوستان باشت است که آقای دینپرست معاون وزیر کشور هم به آنجا رفت و دید که چند پدر و مادر شهید حتی راه ارتباطی هم ندارند که به زیارت گلزار شهدا بروند.
این روستا دارای ۶ شهید است که در حال حاضر کمتر از نصف این تعداد، خانوار در این روستا زندگی میکنند اما در دهه پنجم انقلاب روستایی که همه وجودش رابرای انقلاب داده است باز هم مورد بیمهری و بیتوجهی قرار گرفته است.
بر اساس قانون، احداث این راه ارتباطی به عهده بنیاد مسکن است اما گویا کارهای مهمتری در ایناستان وجود دارد و مدیرانکل بینیاد مسکن و بنیاد شهید فعلا وقتی برای رسیدگی به این دغدغه پدران شهدا ندارند.
در این نشست به ریاست جعفر گوهرگانی، این پرونده رو شد و مدیرکل بنیاد شهید توپ را در زمین بنیاد مسکن انداخت و گفت که اینها میگویند که این روستا دو خانوار بیشتر ندارد و گویا منتظر تأمین اعتبار هستند.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به او گفت که بنیاد شهید نباید بگوید کار این است و کار آن است باید پیگیر باشد و از متولیان امر کار بخواهد و فشار بیاورد تا انجام شود؛ اینکه فقط یک مکاتبه کنیم و بگوییم دیگر تکلیفی نداریم، صحیح نیست.
گوهرگانی، آه و گلایه پدران و مادران شهدا را سنگین دانست و بیان کرد: این پروژه باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.
وی از سید منصور موسوی، مدیرکل بنیاد شهید خواست تا به همراه مدیرکل بنیاد مسکن، فرماندار بات، بخشدار بوستان و سایر مسئولان مرتبط به این روستا بروند و فکری برای آن کنند.
وی تأکید کرد: واقعا جای شرمساری است که روستایی که این همه شهید داده است راه ارتباطی نداشته باشد و با تراکتور هم نشود به زیارت قبور شهدا رفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که البته فقط بحث راه و جاده نیست بلکه در این روستا هیچ اقدامی برای عمران و آبادانی نشده است.
انتهای پیام/بنام-ک
وقتی فقط دو خانوار در روستا مانده بنیاد مسکن بخش ناچیزی از پولی را که می خواهد فقط صرف احداث راه ارتباطی نماید مسکن بسیار خوب و مجهزی در نزدیکترین روستا ساخته و تازه همه امکانات رفاهی از قبیل کولر،یخچال،وتلویزیون هم که در اختیار این خانواده های محترم قرار دهد مقرون به صرفه تر از احداث جاده میباشد،چون بعد از جاده شبکه آب،برق،گاز،،،،،،،نیاز است ضمنا وقتی همه روستائیان بجز دو خانواده روستا را ترک نموده اند،حتما مکان مناسبی برای زندگی و امرا معاش روستائیان نیست،وهر امکاناتی که به روستا ببرند نسل بعدی آنجا نخواهند ماند،بنابراین بخش بسیار ناچیزی از هزینه احداث راه را صرف مسکن و امکانات برای آنها کنند بسیار مقرون به صرفه تر خواهد بود
آریان پور