پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد که شروع طرح اجرای شبکه‌های فاضلاب در روستاها در دوره مدیریتی‌اش، به یک افتخار برای او تبدیل شده است، اینک در دومین روستای این استان نیز در کمتر از سه ماه، نیمی از راه را رفته تا روستای تنگاری در شهرستان بویراحمد نیز بعد از روستای شوتاور در کهگیلویه، صاحب شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه شود؛ طراحی فرایندهای شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دست متخصصان بومی نیز ارزشی کمتر از خود شروع این‌گونه طرح‌ها ندارد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از روابط عمومی آبفار، فیض اله پاسره با اعلام این خبر اظهار کرد: تصفیه خانه فاضلاب تنگاری(دشت روم) که از ابتدای تابستان سال ۹۷ آغاز به کار کرده هم اکنون قریب به ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در شبکه و انشعاب دارد.

فیض الله پاسره

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گفت: تصفیه خانه فاضلاب تنگاری نیز قریب به ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

پاسره گفت: مصالح مورد نیاز کل این مجتمع تصفیه خانه فاضلاب خریداری شده است و هیچ نگرانی از بابت ادامه کار و تکمیل آن وجود نخواهد داشت و تلاش ما این است در کمترین زمان این پروژه بزرگ و حیاتی را به بهره برداری برسانیم.

وی در خصوص محل و میزان تامین اعتبار این پروژه هم گفت: شرکت مهندسی تارا مجری این پروژه بزرگ است، بیش از ۸۰ میلیارد ریال با مشارکت بانک توسعه اسلامی در این پروژه هزینه می شود.

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی گفت: پیش بینی ما اینست که ۷۰۰ خانوار باید انشعاب داده شود که تاکنون به ۳۰۰ خانوار این منطقه انشعاب واگذار شده است.

پاسره از بکارگیری جوانان متخصص کهگیلویه و بویراحمد در این پروژه گفت و تصریح کرد: تمامی فرایند های اجرای شبکه و تصفیه خانه مجهز فاضلاب تنگاری به دست نیرهای تحصیل کرده استان صورت می گیرد.

وی خاطر نشان کرد: کاهش بارندگی، افزایش تبخیر، بازچرخانی و استفاده از فاضلاب به ویژه برای صنعت و کشاورزی را به ضرورت امروز ایران تبدیل کرده است، برای حفظ منابع ارزشمند آب زیرزمینی و انتقال این سرمایه ارزشمند به نسل های آینده باید به سمت ذخیره و بازچرخانی آب های در دسترس اقدام کرد.

انتهای پیام/د