پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مورد دفاع از مدیران همسو و اعمال نظر نمایندگان مجلس در عزل و نصبها و تصمیمات، حرفی زد که ۲ مفهوم متناقض دارد؛ او همچنین به تغییرات مدیریتی هم چراغ سبز نشان داد و توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، استاندار کهگیلویه و بویراحمد یک روز مانده به دهه فجر و بعد از مدت‌ها نشستی خبری با دعوت عمومی از خبرنگاران تشکیل داد تا عطش خبرنگاران از سؤالات نپرسیده خود، بیان دستاوردها و خدمات دولت را تحت‌الشعاع قرار دهد.

عمده سؤالات خبرنگاران در موضوعاتی غیرمرتبط با دهه فجر و عملکرد دولت بود؛ هر چند استاندار به همه سؤالات بحث برانگیز پاسخ نداد.

روشم در مورد نمایندگان تغییر نمی‌کند

یکی از این سؤالات پیرامون موضوع اعمال نظر غیرطبیعی نمایندگان مجلس در عزل و نصب‌ها و تصمیم‌گیری‌ها بود که سید موسی خادمی جوابی کوتاه اما با ۲ مفهوم متفاوت داد.

او گفت که از روزی که به این استان آمدم، به دنبال وحدت و دوری از اختلاف در بین مسئولان و تصمیم‌گیرندگان این استان بودم و همه بدانند که روش من در این زمینه تغییر نمی‌کند؛ طبیعی است با نمایندگان هم چنین شیوه‌ای را در مدیریتم دارم.

اختلافی نیست ولی اختلاف‌نظر داریم

خادمی البته وجود اختلاف‌نظر را در بین خود و نمایندگان مجلس رد نکرد و مدعی شد که تصمیمات نهایی در سایه وحدت و دوری از حاشیه‌ها گرفته می‌شود و این استان به لحاظ وحدت و کارهای مدیریتی خود مشکلی ندارد.

دیدگاه استاندار در مورد نقش نمایدگان در عزل و نصب‌ها و سؤالاتی که پیش می‌آید

با این دیدگاه استاندار کهگیلویه و بویراحمد و واقعیتِ نقش محوری نمایندگان در عزل و نصب‌ها و برخی تصمیمات اداری این سؤال پیش می‌آید که آیا وحدت و دوری از اختلاف شعاری برای جولان دادن نمایندگان مجلس در منافع خود و تضمین آرای آنان است یا بستری برای توسعه استان؟ آیا کفه ترازوی این وحدت مورد ادعای استاندار همیشه به نفع نمایندگان و بر کرسی نشستن نظر آن‌ها سنگینی می‌کند یا گاهی موقع هم نمایندگان مجلس بر نظر نماینده دولت در این استان تمکین می‌کنند؟

هر چه باشد، آقا خادمی نماینده دولتی است که ملتی به آن دل بسته است و انتظاراتی از او می‌رود، نباید شعار وحدت بهانه‌ای برای برای اعمال نظر و قدرت نمایندگان و سیاسیون در قوه مجریه شود.

اما اگر این وحدت و هماهنگی در میان استاندار و نمایندگان و سیاسیون در فضای عقلانی ومنصفانه است که بدون شک به توسعه این استان کمک خواهد کرد و یک امتیاز برای مدیریت خادمی و تیم او در چهار سال رهبری این استان خواهد بود.

برخی افراد مثل انگل هستند و به دنبال اختلاف هستند

برخی افراد اهل کار نیستند و سود آن‌ها در اختلافات و شلوغی است، مثل انگل که از فضای کثیف تغذیه می‌کند؛ این‌ها طبیعی است که به برخی مسائل دامن می‌زنند و به دنبال ایجاد اختلاف هستند اما روش من تغییری نمی‌کند و به جای اختلاف به دنبال ایجاد وحدت و همگرایی هستم.

این صحبت‌ها را هم استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت تا بگوید که اوضاع فعلی عزل و نصب‌ها و برخی تصمیمات مهم در سطوح شهرستانی، در دست او است و طبق شیوه مدیریتی‌اش جلو می‌رود.

اعتراف استاندار به یک ضعف مهم مدیریتی‌اش و نقطه قوت دولت احمدی‌نژاد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سؤال دیگری پیرامون مهمترین ضعف دولت فعلی و قوت دولت احمدی‌نژاد گفت: مهمترین ضعف دولت که در این استان هم کاملا” وجود دارد، موضوع اطلاع‌رسانی و گزارش دادن به مردم است ولی در مورد احمدی‌نژاد و دولت او قضاوتی نمی‌کنم.

ضعفی که در همین نشست خبری هم عملا نشان داده شد

اعتراف خادمی به این ضعف اگر چه خود یک شهامت مدیریتی است ولی او خودش هم این ضعف را در عمل و در همین نشست خبری نشان داد چرا که فرصت بیان عملکرد دولت را با برگزاری دیرهنگام و بدموقع این نشست خبری تا حد زیادی از دست داد و بیان مسائل حاشیه‌ای و سؤالات انباشته شده خبرنگاران بر طرح دستاوردها و عملکرد دولت چربید. موضوعی که در انعکاس رسانه‌ای این نشست کاملا نمایان است.

می‌شد نشست‌های خبری استاندار که وعده ماهی یکبار آن اجرایی نشد را این همه به تأخیر نینداخت تا نشست خبری دهه فجر به گزارش کارها به مردم اختصاص یابد.

مدیرانی که صحبت از ۹ دی را در هر شرایطی بر “برجام” ترجیح می‌دهند ولی نان این دولت را میخورند

از دیگر مسائلی که در این نشست مطرح شد، انفعال وعدم رغبت مدیران دولت تدبیر در کهگیلویه و بویراحمد در دفاع از عملکرد دولت بود؛ خبرنگاری به عنوان مثال و برای تفهیم مقصودش، مطرح کرد که مدیران شما به جای صحبت کردن از برجام علاقه وافری به صحبت کردن در مورد ۹ دی دارند و برخی افراد حامی دولت نیز معتقدند افرادی که مدیریت‌ها را تصاحب شدند باید از دولت دفاع کنند.

وجود برخی مدیران کم‌کار و کم‌تحرک را قبول دارم؛ تغییراتی در راه است

پاسخ خادمی به این موضوع این بود که قبول دارم که برخی مدیران بسیار کم‌تحرک هستند و باید به ویژه در دفاع از دولت و اطلاع‌رسانی، فعالتر باشند برای همین است که تغییراتی در راه است و این موضوع برای ما مهم است و آن را رصد می‌کنیم.

مدیربودن در این دولت امتیاز نیست

او البته پاسخ تکمیلی به این سؤال هم داشت و گفت: اینکه می‌گویند آنهایی که مدیر شدند باید از دولت دفاع می‌کنند اینطور نیست چون واقعا در این دوره با توقعات بالا و محدودیت‌های شدید، نه تنها امتیاز و نعمتی نیست بلکه باید از کسانی که در این دوره مدیریت‌ها را قبول می‌کنند، تشکر هم کنیم ولی به این به معنای این نیست که با مدیرانی که اهل دفاع از دولت نیستند، کاری نداشته باشم؛ برنامه‌هایی در این زمینه داریم.

___________________

یادداشت از کریم بنام

__________________

انتهای پیام/ ک-ب