پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

در ادامه حضور مدیران شهرستانی در بخش چاروسا، امروز رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان کهگیلویه میهمان بخشدار و دهیاران این بخش بود.

به گزارش ریواس جنوب،  بخشدار چاروسا در ابتدای این جلسه گفت: توسعه راه های ارتباطی زیربنای پیشرفت و موفقیت یک منطقه و شهر است.

محمودی گفت: اگر در یک منطقه ای راه ارتباطی مناسب نباشد، دست یابی به موفقیت و کارهای عمرانی نیز سخت تر است.

وی جاده برفکون را یکی از مطالبات مردم دانست و افزود: تمام تلاش و اقدامات لازم برای تکمیل این مسیر به کار گرفته می شود.

محمودی تاکید کرد: با توجه به واقع شدن آبشار کمر دوغ و دو امامزاده جلیل القدر در این منطقه سالانه مسافران زیادی به این منطقه می آیند که از رییس راه و شهرسازی کهگیلویه می خواهیم که به جد به این منطقه توجه نمایند.

در ادامه این جلسه هر یک از دهیاران به ارائه دیدگاهای خود پرداختند.
ورودی های نامناسب، تنگ و باریک بودن مسیرهای ارتباطی روستا، وجود دره های عمیق در روستا، وضعیت نابه سامان جاده های قبرستان از عمده مشکلات مطرح شده ی روستاها بوده است.

جاوید دهیار روستای المور و معصومی دهیار روستای دشت آزادی در این جلسه به مشکلات کلی بخش پرداختند.
جاوید خواستار استقرار ماشین آلات اداره راه در بخش چاروسا شد و افزود: در مواقع بارندگی و یا دیگر حوادث با مشکلات زیادی روبه رو می شویم.
معصومی نیز مشکلات مربوط به آتش سوزی را یادآور شد و گفت: برای مثال در آتش سوزی اخیر در کوه پشتی جاورده منابع طبیعی برای جلوگیری از قطع فقط چند درخت باعث عدم احداث جاده ارتباطی برای این مسیر شده و با این آتش سوزی به دلیل نبودن جاده و عدم دسترسی ماشین آتش نشانی چندین برابر درخت ها آتش گرفتند.

وی به انتقاد از نقطه حادثه خیز روستای کوشک پرداخت و گفت: تا الان بیش از شش مورد ماشین به این قسمت پرت شد ولی گوش هیچکس هم بدهکار نیست.

معصومی از اداره راه برای توسعه این مسیر کمک خواست و ادامه داد: اداره راه یا کمربندی احداث کند یا هم جاده را عریض تر کند. 

تارم رییس اداره راه و شهرسازی بعد از شنیدن دغدغه های دهیاران گفت: من مواقعی که پیشنهاد ریاست داشتم و با توجه به جوی که در سال های ۸۹ تا ۹۱ در مورد اعتبارات بوده احساس کردم اگر مدیر شوم می توانم کار کنم ولی به دلیل نبود اعتبارات ناامید شدم.
تارم از تلاش خود برای رفع کردن مشکلات روستاهای این بخش خبر داد و تاکید کرد: جاده های روستاهای گوراب، احمدسالار، ده انار و… تا پاییز امسال تکمیل و به بهره‌برداری می رسد.
وی در مورد محور قلعه‌رئیسی به جاورده گفت: روکش این محور با توجه به مشکلاتی که در خرید قیر به وجود آمد با وجود تلاش برای افتتاح در هفته دولت به پایان شهریورماه موکول شد.
تارم جاده برفکون را از پروژه های قلبی خود دانست و افزود: با وجود اتهامات زیادی که برخی از مردم به دلایل قومی به بنده زدند ولی تمام تلاش خود را برای پیشرفت این پروژه به کار بستم.

رییس اداره راه و شهرسازی نصب دست اندازها را در حوزه راهداری دانست اما تاکید کرد که هر دهیاری فقط روستای خودش را در نظر میگیرد در حالی که اگر قرار باشد در هر روستایی یک دست انداز نصب شود مسیر یک ساعته دو ساعت می شود و کلی جنگ اعصاب برای رانندگان ایجاد می شود.
وی به دهیاران توصیه کرد که خواستارنصب دست انداز در روستاها نشوند.
تارم بسیاری از مشکلات روستاهای این بخش را نبود اعتبارات دانست و ادامه داد: هیچ گاه فکر نمیکردم اعتبارات در سال های ۹۳ تا ۹۶ به حد صفر برسد.
وی با اتکا به نقل قولی از دکتر پوزش گفت: از اسفند امسال بودجه های خوبی برای شهرستان در نظر گرفته شد به طوریکه نسب به سال های اخیر بی نظیر بوده است و اگر ۵۰ درصد این قول ها عملی شود بسیاری از مشکلات حل می شود و خبرهای خوبی در راه است.


عمده بحث امروز پروژه تکراری و همیشه گی روستاهای دارگنجی، آبچندار و لاکوره بود که دهیار دارگنجی خطاب به تارم گفت بعد از ۱۲سال شورا و دهیار بودن مردم دیگر حرفی برای گفتن به آنها ندارم و شرمنده هستم.
رییس اداره راه و شهرسازی در مورد جاده روستای دارگنجی و آبچندار گفت: این بحث تا تهران هم رفته و انشالله به مناقصه خواهد رفت.
وی یکی از عوامل بالا رفتن توقعات اهالی این روستاها را اشتباهات بعضی از مدیران استانی دانست و افزود: باتوجه به اینکه جاده ی این روستا و آبچندار در قالب یک پروژه تعریف شده بود و زمانی که جاده آبچندار تکمیل شد برخی از مدیران که تفاوت این دو روستا را نمی دانستند از افتتاح جاده دارگنجی خبر دادند که باعث تردید اهالی دارگنجی شده بود.