پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رویکردی جدید بدون آنکه بخواهد ملاحظه‌کاری کند، به صورت شفاف و بی‌پرده لیست همه ساختمان‌های ناایمن و خطرناک را  به مردم اعلام کرد.

به گزارش ریواس جنوب از باسوج، مسایل فنی و اصول ساخت و ساز در ساختمان‌های مسکونی با جان افراد سر و کار دارد و موضوعاتی نیستند که بتوان از آن‌ها چشم‌پوشی کرد.

واقعیت آن است که با وجود تشکیل کارگروه شناسایی ساختمان‌های ناایمن از سال ۱۴۰۰ اما به دلایلی هیچ‌گاه اسامی ساختمان‌های ناایمن به مردم اعلام نمی‌شد اما اکنون و در رویکردی جدید، علی‌محمد روستا که به تازگی به سمت معاونت عمرانی استاندار رسید، بی‌پرده اسامی ساختمان‌های ناایمن و خطرناک شهر یاسوج را که اطلاعات و آمار آنها را اداره‌کل راه و شهرسازی به او داده را رسانه‌ای کرد تا قبل از آنکه حادثه‌ای مرگبار همچون پلاسکوی تهران رخ دهد، این موضوع در کهگیلویه و بویراحمد جدی گرفته شود و نواقص ساختمان‌های ناایمن رفع شود.

معاون عمرانی استاندار در نشستی در همین زمینه از شناسایی ۱۹ ساختمان نا ایمن در یاسوج مرکز این استان خبر داد و گفت: طبق گزارش و بررسی های صورت گرفته راه و شهرسازی استان تاکنون ۱۹ ساختمان نا ایمن در شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده است.

روستا اظهار کرد: از این تعداد ساختمان ناایمن شناسایی شده، ۹ ساختمان دولتی شامل ساختمان دیوان محاسبات استان، ساختمان مسکونی دیوان محاسبات استان، گودبرداری بنیاد تعاون ناجا، دیوار محوطه سپاه فتح، ساختمانهای شماره ۱، ۲، ۳ ،۴ و ۵ آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۰ ساختمان ناایمن این شهر نیز غیردولتی است، خاطرنشان کرد: این ساختمانها شامل؛ ساختمان مسکونی هما، ساختمان مسکونی پارس، ساختمان مسکونی جام و جم، ساختمان تجاری مسکونی طوس، ساختمان تجاری مسکونی محمد، ساختمان تجاری مسکونی باران، پاساژ رضا، ساختمان خوابگاه دانشجویی نبش خیابان دانشگاه یاسوج، بازار امام علی یاسوج و جمعه بازار یاسوج هستند.

روستا تصریح کرد: کارگروه ساختمان های ناایمن استان که از سال ۱۴۰۰ فعال شد تاکنون ۱۹ ساختمان ناایمن در شهر یاسوج مرکز استان شناسایی کرده و وضعیت نهایی آنها در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد. برخی از این ساختمان قابل بهسازی هستند و تعدادی بدلیل رعایت نکردن اصول فنی و فرسودگی ناایمن بوده که باید تخریب شوند؛ اگرچه تصمیم نهایی تخریب این سازمان ها نیازمند نتیجه کارشناسی کارگروه است.

وی ادامه داد: ساختمان های ناایمن سه نوع هستند که نوع اول و دوم آن با برخی اقدامات از جمله استحکام سازی، ایمن می شوند اما نوع سوم به غیر از تخریب، راه دیگری ندارد و در صورت تشخیص از سوی کارشناسان، حتما باید تخریب شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، پیگیری وضعیت ساختمان‌های ناایمن از طرف این گروه را در راستای حفظ حقوق عامه دانست و بیان کرد: نظارت مستمر بر روند ایمن‌سازی اماکن پر خطر تا حصول نتیجه نهایی ادامه دارد چرا که این ساختمان‌ها خطرات جانی برای مردم و شهروندان دارند.

انتهای پیام/