برنامهای راهگشا در سازمان جهاد کشاورزی زمینهای منابع ملی و اراضی شیبدار کهگیلویه و بویراحمد به مردم واگذار میشود
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از برنامه این سازمان برای شناسایی همه زمینهای مستعد احداث باغ خبر داد و گفت: مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها میبایست تا هفته آینده این مهم را عملیاتی کنند.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، عصر امروز، دومین نشست توسعه باغات در اراضی شیبدار با مدیریت مدیر حوزه ریاست این سازمان و با حضور مدیرکل منابع طبیعی، معاون بهبود تولیدات گیاهی، مدیران جهاد کشاورزی و منابع طبیعی شهرستانهای این استان برگزار شد.
عطا باقرزاده در این نشست با بیان اهمیت موضوع احداث باغات در اراضی شیبدار در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گفت: جهاد کشاورزی برای تحقق این شعار عزم راسخ و برنامههای جدی دارد.
مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه طرح احداث باغ در اراضی شیبدار یکی از این برنامهها است که قدم نخست آن، شناسایی همه مناطق مستعد برای این کار است.
باقرزاده از اهتمام جدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی و حمایتهای وزارتخانه در اجرای این طرح خبر داد و گفت: هماهنگی و تعامل میان منابع طبیعی و جهاد کشاورزی در این زمینه ستودنی است و حقیقتا مدیرکل منابع طبیعی این استان، حسن نیت بسیار خوبی دارد.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح در افزایش تولید و ایجاد اشتغال بسیار راهگشا است که در این زمینه هیچ عذر و بهانهای از مدیران پذیرفتنی نیست.
مدیران منابع طبیعی بویراحمد و دنا میگویند نمیتوانند این طرح را اجرا کنند
مدیر حوزه ریاست جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در جلسه بعدی این کارگروه، مدیران جهاد کشاورزی و منابع طبیعی شهرستانهای هشتگانه استان موظف شدند که همه مناطقی که قابلیت اجرای احداث باغ را دارند، شناسایی و نقشه فنی حداقل سه منطقه را آماده و ارائه کنند.
باقرزاده در بخش دیگری از صحبتهایش با انتقاد از مدیران منابع طبیعی شهرستانهای دنا و بویراحمد که گفته بودند با توجه به پوشش جنگلی این دوشهرستان، امکان احداث باغ وجود ندارد، اظهار کرد: هیچ فردی راضی به تخریب و یا آسیب زدن به جنگل و پوشش مرتعی نیست ولی همه ما میدانیم که در این دو شهرستان اراضی فاقد پوشش جنگلی فراوانی وجود دارد که با توجه به شرایط خوب آب و هوایی برای اجرای باغات و گیاهان دارویی بسیار مستعد و مناسب هستند.
وی ادامه داد: وقتی مدیرکل منابع طبیعی اینگونه با حسن نیت و جدیت پای کار بوده و به دنبال اجرای این طرح است، انتظار ما از مدیران شهرستانی نیز این است که با تمام توان با اجرای این طرح همکاری کنند.
این گفته باقرزاده مورد تأیید مدیرکل منابع طبیعی همراه شد و به این دو مدیر تأکید شد که در دیدگاههای خود تجدیدنظر کنند.
باقرزاده تأکید کرد: آقای گوهرگانی و بهشتی سیاستگزاریهای لازم در اجرای این طرح را انجام دادند و نباید موانع کوچک، اجرای این طرح بزرگ را به تأخیر بیندازد.
انتهای پیام/ بنام
بفرما منابع طبیعی نه و جهاد بفروشن
درود بر مدیران دنا و بویراحمد
خل من سر بقیش