پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

دو مدیر اجرایی و بانکی بخش کشاورزی پیشنهادات سازنده‌ای را به وزیر کار دادند تا از قبل آن‌ها، تعاونی‌های تولید کشاورزی جان بگیرند و موجب ایجاد اشتغال برای جمعیت عظیم بیکاران این استان کنند؛ سرمایه‌گذاری نهادهای پولدار وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه، خرید تضمینی محصولات تعاونی‌ها و اختصاص منابع مالی کم بهره به آن‌ها از جمله این پیشنهادات بود.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، در شورای اشتغال استان کهگیلویه و بویراحمد چند مدیر فرصت پیدا کردند تا دیدگاه‌های خود را در حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کنند.

یکی از این مدیران، جعفر گوهرگانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی بود که در ابتدای سخنش مدیریت اخلاق‌مدار و علمی استاندار را موجب فراگیر شدن فضای تعاملی در این استان و خروج از نگاه بخشی به مقوله اشتغال دانست.

او گفت که در بخش کشاورزی در این چند سال توجه خوبی به تشکیل تعاونی‌ها و کشاندن بار اشتغال به سمت تعاونی‌ها شده که تقریبا” سیاست موفقی بوده است.

گوهرگانی اتابک کوه گل (2)_2گوهرگانی با بیان اینکه ۲۷۰ شرکت تعاونی در حال حاضر در حوزه‌های مرتبط با کشاورزی کل گرفته است، از ضرورت اختصاص تسهیلات کم بهره برای تقویت و توسعه این تعاونی‌ها گفت.

۲ سود سرمایه‌گذاری سازمان بازنشستگی در بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/ قدردانی از صندوق کارآفرینی امید

وی در پیشنهاد دیگری به وزیر کار موضوع سرمایه‌گذاری نهادهای وابسته به وزارت کار را پیش کشید و خواستار سرمایه‌گذاری سازمان بازنشستگی کشور در این استان شد.

سرمایه‌گذاری سازمان بازنشستگی علاوه بر آنکه در بخش‌های آبزی‌پروری، گلخانه و دام می‌تواند توجیه اقتصادی بالایی داشته باشد، خود زمینه‌ای برای رفع مشکلات جامعه بازنشسته این استان می‌شود.

او همچنین یک قدردانی ویژه هم از صندوق کارآفرینی امید داشت که در این دولت برای شروع کشت گیاهان دارویی در کهگیلویه و بویراحمد با حمایت‌های مالی و تسهیلات ارزان قیمت، گام‌های بزرگی برداشته است.

مدیرعامل بانک کشاورزی و پست بانک و مدیرکل امور روستایی

خواسته‌های مدیر امور شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از وزیر کار

به گزارش ریواس جنوب از دیگر مدیرانی که در حضور وزیر کار صحبت کرد، اله داد محمدی، مدیر امور شعب بانک کشاورزی این استان بود که توسعه روستاها را اصلی‌ترین راه برای کاهش مشکلاتی چون بیکاری و کشاوزی را هم محوری‌ترین بخش برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصاد دانست.

محمدی مدعی شد که از ۲ هزار تعاونی موجود در این استان کمتر از ۱۰ درصد آن‌ها فعالیت منجر به اشتغال دارند و این یعنی اینکه در این استان به معنای عام آن، تعاونی که بخواهد کار جمعی کند و فعالیت پایدار داشته باشد، نداریم.

غربالگری تعاونی‌های ثبت شده و ایجاد ظرفیت جدید مالی برای آن‌ها دیگر خواسته مدیرعامل بانک کشاورزی این استان از وزیر کار بود.

این استان در اشتغال‌های خرد ظرفیت‌های قابل دفاعی دارد که در همین راستا، ۶۵ میلیارد تومان در بانک کشاورزی با نرخ متوسط هفت درصد به بنگاه‌های خرد تسهیلات پرداخت شد که بسیار مؤثر بوده است.

اندیشیدن ساز و کاری برای خرید تضمینی محصولات و تخصیص منابع مالی ارزان قیمت را به تعاونی‌هایی که مشکلات یک دهه اخیر کمر آن‌ها را خم کرده، دیگر پیشنهادی بود که محمدی آن را مطرح کرد.

انتهای پیام/ ک-بنام