پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

بهمن کرمیان، کشاورز گچسارانی است که می‌گوید: شهرام هندیجانی سرمایه‌گذاری است که با صدها میلیارد تومان کارخانه‌ روغن‌کشی و روغن نباتی “الوا” را در گچساران احداث کرد اما پول زمین‌های کشاورزی ما در این وسط قربانی بدقولی‌ها و حق‌خوری‌ها شده است؛ او هر هفته با کیفی پر از مدارک پشت درب اتاق مدیرانی است که به او امروز و فردا می‌کنند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، کارخانه روغن‌کشی و روغن نباتی “الوا”  گچساران با مساحت ۱۰ هکتار در منطقه “خنگ‌بنار” احداث شده است که نقش بسزایی در تولید و اشتغال استان کهگیلویه و بویراحمد و حمایت از خرید تضمینی دانه‌های روغنی کشت شده از سوی کشاورزان دارد.

اما این کارخانه علی‌رغم نقش مثبت آن در اقتصاد و اشتغال، گویا به برخی کشاورزان زحمت‌کش منطقه “خنگ‌بنار” نیز ضرر و زیان قابل توجهی وارد کرده است که شهرام هندیجانی که سرمایه‌گذاری‌اش در کهگیلویه و بویراحمد تا سال‌های سال یک سرمایه ارزشمند می‌ماند، تا تعیین تکلیف نهایی حق این کشاورز نباید یک ریال از درآمد این کارخانه را سر سفره خانواده‌اش ببرد.

بهمن کرمیان یکی از کشاورزانی است که در گفت‌وگو با ریواس جنوب در گچساران گفته است برای جاده این کارخانه، زمین‌های کشاورزی من را که تنها دارایی من و منبع تأمین معیشت خانواده‌ام هستند، گرفتند اما علی‌رغم وعده‌های مکرر، ریالی بابت این زمین‌ها به من پرداخت نشده است.

کرمیان افزود: برای آنکه، کارخانه‌ای در این منطقه احداث شود و مردم سودی ببرند، با مسئولان همکاری کردم و به قول آنها اعتماد کردم اما متأسفانه بیش از چهار سال است که می‌روم و می‌آیم.

وی میزان طلب خود را ۱۱۸ میلیون تومان اعلام کرد و گفت که اداره‌کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت این مبلغ را قبول کرده و برای آن سند مالی هم تنظیم کرده اما چندین سال است که امروز و فردا می‌کنند.

وی گفت وقتی ما از احداث این جاده در زمین‌های کشاورزی خود ممانعت کردیم و از سرمایه‌گذار خواستیم تا بهای این اراضی را بپردازد و آن را تعیین تکلیف کند، اداره‌کل راه و شهرسازی آن را به گردن گرفت اما اکنون یک سال است که سند مالی آن خاک می‌خورد و علی‌رغم قول آقای علیمردانی، مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد هر روز یک بهانه برای ما می‌آورند.

این کشاورز گچسارانی می‌گوید که حقیقتا خسته‌امان کردند و در آخرین بهانه‌جویی با پارتی‌بازی و حق‌خوری، سعی دارند تا با فشار به اداره‌کل منابع طبیعی این زمین‌های کشاورزی را منابع ملی اعلام کنند تا به هر طریقی بهای آنها را نپردازند.

وی گفت که اگر این زمین‌ها که هنوز هم اطراف جاده کارخانه روغن‌کشی زیر کشت می‌رود، منابع ملی بودند چرا همان روز به ما نمی‌گفتند؟ چرا این صد سال جلوی کشت آنها را نمی‌گرفتند؟ چرا برای قیمت آن و طلب ما سند مالی تنظیم کردند؟ اما امروز ما را اذیت می‌کنند؟

کرمیان از سرمایه‌گذار این کارخانه نیز خواست بر اساس قولی که داده است و به حرمت همکاری که مردم و کشاورزان با او داشتند، برای احقاق حق من و برادرانم کوتاهی نکند.

او گفت علاوه بر جاده کارخانه روغن‌نباتی هندیجانی، بخش دیگری از زمین‌های کشاورزی خودم و برادرانم برای احداث جاده بهشت زهرای گچساران، تخریب شد که راه و شهرسازی پول آن را نیز پرداخت نکرده است.

به گزارش ریواس جنوب، بهمن کرمیان تقریبا هر هفته برای دریافت طلب خود راهی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و اداره‌کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد می‌شود، که انتظار می‌رود مسئولان امر به ویژه استاندار این استان و همچنین غلامرضا تاجگردون و وزیر صنعت، معدن و تجارت که روبان این کارخانه را قیچی کردند با شنیدن حرف‌های این کشاورز حداقل، زمانی را برای پرداخت این مطالبه معین کنند و این کشاورز میانسال را این همه در جاده‌های مرگبار این استان، به اینجا و آنجا نکشانند.

—————————-

گزارش از کریم بنام

—————————-

انتهای پیام/ک-ب