پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

 

کریم شکرالهی – کارشناس سلامت//

در میان تمام جدال های رایج در دنیا، سلامت مردم تنهایی نقطه ای است که به دور از حاشیه و به صورت صادقانه درخدمت سلامت و آرامش در جامعه دیده می شود.

امری که امروزه با توجه به وورد آسیب و بیماری های فراوانی که در کمین شهروندان قرار گرفته ضرورت توجه به این مهم را بیش از پیش آشکار کرده است.

اما موضوع سلامت در استان کهگیلویه و بویراحمد همانند سایر موضوعات مبتلا به استان، ماموریت اساسی و مهم خود را به فراموشی سپرده و لنگ لنگان برای خالی نبودن عریضه نیم نگاهی به سلامت مردم داشته و بیشترین توجه خود را معطوف به حفظ سمت های اداری کرده و اکثریت انرژی خود را در این راه هزینه می نماید و مدیران و هیات ریسیه دانشگاه در تلاشند تا با برپایی شوهای نمایشی و هزینه های سرسام آور، خود را در قاب شبکه دنا و برخی از سوگلی های رسانه ای به مردم تحمیل نمایند و به مردم بقبولانند که منم رستم پهلوان.

این در حالی است که بعد از رفتن دکتر رضا چمن از مدیریت دانشگاه و جانشینی پزشکی که تخصصی در مدیریت نداشته و صرفا به طبابت مشغل بوده است، برخی از دلسوزان و دغدغه مندان حوزه سلامت چنین روزهایی را پیش بینی می کردند و معتقد بودند که به زودی آثار ناکارآمدی در این حوزه نمایان می شود و آه و افسوس از بازیچه قرار گرفتن حوزه سلامت در استان از نهاد این افراد بلند می شد.

شاید آن روزها کمتر کسی باور می کرد که حوزه سلامت در استان به این زودی دچار این گونه مشکلات شود به طوری که داد خواص و عوام را از این وضعیت بغرنج و نافرجام بلند کند.

اورنگ ایلامی متخصص بیماری های عفونی که تجربه ای در مدیریت نداشته و صرفا بعد از چند ساعت کار در مطب به شمارش فیش های ویزیت شده می پرداخت در کمال ناباوری قبای ریاست دانشگاه را بر دوش خود دید تا خودش نیز باور کند که سلامت مردم برای دولتمردان نیز چندان مهم نبوده و نیست.

او که خود را ناتوان از مدیریت در دانشگاه می دید از همان آغاز به رشته کردن پنبه های رضای چمن اقدام نمود تا تلاش های رضای چمن برای خارج کردن دانشگاه و سلامت مردم از سیاست زدگی و سیاست بازی بار دیگر نقش بر آب شود و بار دیگر حوزه سلامت در استان میدانی برای عرض اندام سیاسیون و سیاست زدگی گروهی شود که فقط به امروز خود فکر می کنند و امروز و فردای مردم را قربانی خواسته های حزبی و گروهی خود نمایند و اورنگ ایلامی نیز که توان مدیریت را در خود نمی دید، با دستپاچگی خود را در دامن سیاسیون انداخت تا مشق های سیاه مدیریتی خویش را یکی پس از دیگر برای خوشآمد گویی دیگران سیاه تر نماید و این آغاز راهی بود که دانشگاه علوم پزشکی استان در برابر نقدهای ارایه شده بر عملکرد مدیریتی تیم سلامت استان وعده نمایش جنگ مارها و پاره کردن زنجیر بسته به بازوی خویش را به مردمی داد که این روزها از مدیریت در حوزه سلامت به تنگ آمده اند و آرامش آنها برهم خورده است .

کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که در این مدت به یکی از مراکز درمانی و سلامت استان مراجعه کرده باشد و پیه این ناکارآمدی و ضعف مدیریت به تنش نخورده باشد.

صدای دلخراش و ناهنجار ناکارآمدی مدیریت در حوزه سلامت استان به حدی بلند شده است که دیگر علی محمد احمدی نیز نتوانست خشم و نارضایتی خود را از این وضعیت پنهان نماید و در جلسه ای رسمی، دغدغه ها و اعتراضات خویش را هر چند که نرم و آرام اما با صلابت و جدیت مطرح کرد اما باید گفت که این توپ و تشرها و اعتراضات دردی از دردهای مزمن سلامت سیاست زده این استان را درمان نخواهد کرد و می طلبد تا دیر نشده است تیم مدیریتی ارشد استان فکری عاجل برای مدیریت سلامت در احتضار استان کنند.

کریم شکرالهی – کارشناس سلامت

توضیح ریواس: محتوای این مطلب ارتباطی با دیدگاه هیئت تحریریه پیرامون مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ندارد و صرفا به منظور گردش آزاد اطلاعات منتشر شده است.

انتهای پیام/ک-ب