پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

یکی از شهردارهای ۱۸ گانه استان کهگیلویه و بویراحمد، دو سال است یک پروژه هم برای شهرش تعریف نکرده و می‌گوید پول اجرای “دو رگ” دیوار را هم ندارد؛ شهردار دیگری هم تنها پروژه در دست ساخت شهرش را در عمرش ندیده است!

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، نشست چند روز پیش شورای فنی استان کهگیلویه و بویراحمد به ارزیابی پروژه‌های فعال شهرداری‌های این استان پرداخت که عمده آنها کیفیتی ضعیف و متوسط به پایین داشتند اما در این بین عملکرد دو شهردار از همه جالب‌تر و عجیب‌تر بود.

شهر مارگون یک بلوار بیشتر ندارد که مسیر رفت و برگشت آن اختلاف ارتفاع زیادی دارد و به پرتگاه خطرناکی تبدیل شده است.

در این حوزه تنها پروژه‌ای که اجرا شد اجرای یک دیوار حائل برای جلوگیری از پرت شدن خودروها بود که به شکل ناقص، خطرآفرین و با کیفیت پایین احداث شده که اگر احداث نمی‌شد شاید بهتر بود.

این حرف‌ها را ناظرین شورای فنی در این نشست مطرح کردند و خواستار پاسخ آقای شهردار شدند که او هم گفت یک ریال پول در بساط ندارد.

او گفت که حتی دو رگ دیوار را هم نمی‌تواند کار کند و اگر پول می‌دهید تا این پروژه را تکمیل کنم و ارتفاع دیوار حائل آن را بیشتر کنم تا خودروها پرت نشوند.

شهردار مارگون این را هم گفت که در سال ۹۶ و ۹۷ حتی یک پروژه هم تعریف نکرده است.

از سوی دیگر یک پروژه بی‌کیفیت و عجیب دیگر در شهر کوچک چیتاب بود که یک دیوار مهم را با خشکه‌چینی کار کرده بودند ولی آقای شهردار در پاسخ به این ایراد فنی گفته که در عمرم این پروژه را ندیدم و تعجب می‌کنم اینگونه کار کردند؟!

اجرای آسفالت بدون قیرریزی از دیگر ایرادات فنی پروژه شهرداری چیتاب بود.

نکته عجیب اینکه شهردار یک شهر می‌گوید برای احداث ۲۰ سانت دیوار به فاصله یک بلوار ۷۰۰ متری پول و اعتبار ندارد و شهردار یک شهر کوچک نیز از پروژه‌ای که شهرداری در حال اجرا است بی‌خبر است، یکی نداند فکر می‌کند شهرداری چیتاب همزمان ۱۰۰ پروژه فعال دارد که آقای شهردار می‌گوید تاکنون این پروژه را ندیدم! در حالی که این شهرداری‌ها عمدتا یک یا دو پروژه بیشتر ندارند.

واقعا چه کسی جوابگوی اجرای یک دیوار با سنگ خشکه است؟ چه کسی مسئول جان شهروندانی است که از این پروژه‌ها استفاده می‌کنند؟

شهرداری که پول ندارد دو رگ دیوار را بسازد و دو سال است نتوانسته با تعریف یک پروژه، مشکلی از مردم را حل کند و دیوار حائل تنها بلوار شهر را نیز ناقص اجرا کرده، با چه انگیزه‌ای می‌ماند؟

شکی نیست که یکی از ارکان توسعه هر شهری، شهردار آن شهر است و کهگیلویه و بویراحمد با انتخاب شهرداران کاربلد می‌تواند شهرهایی در حد پایتخت طبیعت ایران داشته باشد؛ شهرهایی که در دل زیباترین طبیعت خدادادی بنا شدند اما هرجا که با دست انسان ساخته شده است چهره‌ای نازیبا و درهم دارند.

انتهای پیام/بنام-ک