پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

سردرگمی و منفعت‌طلبی‌های برخی اعضای شورای شهر لنده، وضعیت انتخاب شهردار این شهر قدیمی را تا جایی پیش برده که در صورت تأیید وزارت کشور، پارلمان محلی آن منحل و شهردار آن توسط استاندار کهگیلویه و بویراحمد منصوب شود؛ این خبر را مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد داده و گفته است که برای تعیین تکلیف انتخاب شهردار و انحلال شورای شهر لنده با وزیر کشور مکاتبه شده است.

به گزارش ریواس جنوب از لنده، سید عبدالکریم عزیزی به خبردنا گفت: دوم آذرماه جاری برای مشخص نمودن شهردار لنده نشستی با حضور اینجانب و کارشناس دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد در شهر لنده و با حضور اعضای شورای اسلامی و مسوولان محلی برگزار شد.

وی با تشریح کامل نحوه برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر لنده، خاطرنشان کرد: تعرفه‌ها به اعضای شورا تحویل تا آرای موافق و مخالف خود با گزینه پیشنهادی شهردار این شهر که آقای مشهدی‌زاده است را اعلام کنند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شهرداری های استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: آقایان جرنده و آهنجان به نشانه مخالفت با گزینه پیشنهادی شهرداری لنده ، محل انتخابات را ترک و حاضر به دادن تعرفه آرای خود نشدند و البته آقای جرنده گفت که تعرفه را امشب می نویسم و تحویل می دهم.

عزیزی با بیان اینکه انتخابات امروز آخرین فرصت شورای شهر لنده برای انتخاب شهردار بود، تصریح کرد: با شرایط پیش آمده ما باید با وزارت کشور مکاتبه ای داشته و نظرنهایی آنان را جویاشده که ببینیم آیا انتخابات امروز مورد تایید هست یا خیر.

وی گفت: اگر انتخابات امروز مورد تایید وزارت کشور قرار نگیرد براساس قانون شورای اسلامی لنده منحل و شهردار نیز براساس قانون توسط استاندار کهگیلویه و بویراحمد منصوب خواهند شد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شهرداری های استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اظهار نگرانی خود از وضعیت پیش آمده در شورای اسلامی شهر لنده، اظهارداشت:‌ مهلت داده شده  به شورای شهر لنده جهت انتخاب شهردار براساس قانون به اتمام رسیده و فقط بایدمنتظر نظر وزارت کشور در این ارتباط باشیم.

عزیزی گفت: پنج نفر از اعضای شورای اسلامی شهر لنده در نشست امروز حضور داشتند و البته دونفر از اعضای این شورا جلسه را ترک کردند و باید ببینیم که آیا وزارت کشور این انتخابات را تایید می‌کند یا خیر که اگر تایید نکند شورای شهر لنده منحل و تا چهارسال آینده این شهر، شورا نخواهد داشت.

وی از ارسال پرونده شورای شهر لنده به شورای حل اختلاف استانداری کهگیلویه و بویراحمد و به ریاست شخص استاندار این استان در روزهای آینده خبرداد و خاطرنشان کرد: باید استعلامات لازم اخذ و اظهارنظر درباره وضعیت نهایی شورای شهر لنده با وزارت کشور خواهد بود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شهرداری های استانداری کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این سوال که خروج تعرفه اخذرای توسط اعضای شورای شهر لنده به بیرون از شعبه اخذ رای قانونی است یا غیرقانونی؟ هم ادامه داد: به نظر ما غیرقانونی بوده و البته باید ببینیم که وزارت کشور با توجه به اینکه هر پنج نفر درزمان برگزاری انتخابات در شعبه بوده اند چه تصمیمی می گیرد.

عزیزی افزود: اگر شورای اسلامی شهر لنده محل شود شهردار توسط استاندار منصوب می شود.

مختار مشهدی‌زاده، شهردار پیشنهادی لنده که تاکنون سه بار از سوی اعضای شورای شهر رأی اولی شد و هر بار بنا به بهانه‌ها و کارشکنی‌هایی این انتخاب لغو شد، از مدیران موفق شهر لنده است که در جهاد کشاورزی با اعتماد و حمایت جعفر گوهرگانی، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد کارنامه خوبی را به جای گذاشت و اکنون هم فرماندار شهرستان لنده و هم رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با رفتن او به شهرداری مخالف هستند و خودش نیز که به ماندن در جهاد کشاورزی تمایل دارد، تحت فشارها مسئولیت اداره شهر لنده را پذیرفت؛ مسئولیتی که البته هنوز در مرحله اگر و اما است.

در آخرین انتخابات نیز او با کسب سه رأی از مجموع پنج رأی شهردار لنده شد اما به علت امضا نکردن دو نفر از اعضا و ترک جلسه، باید وزارت کشور در این زمینه تصمیم بگیرد.

انتهای پیام/د