پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

سپردن مسولیت به جوانان در دولت دوم حسن روحانی با انتخاب وزیر دهه ی شصتی ارتباطات کلید خورد.

به گزارش ریواس جنوب در استان کهگیلویه و بویراحمد هم استفاده از جوانان در دستور کار قرار گرفته است.
منطقه چاروسا یکی از مناطقی است که مدیران ادارات مهم شهر آن، جوان و دهه ی شصتی هستند و علاوه بر مدیرانی که منصوب شدند شایعاتی هم از تغییرات دیگر در افواه می چرخد و گزینه هایی که برای جایگزینی  مطرح شدند نسبت به مدیران فعلی جوان تر هستند اما تا حصول اطمینان نهایی از این تغییرات از پرداختن به آنها می گذریم.

امام جمعه، بخشداری، شهرداری، حوزه مقاومت و اعضای شورای شهر قلعه ریسی از مهمترین مدیران جوان و دهه شصتی شهر قلعه ریسی در بخش چاروسا هستند.
اینکه تا چه اندازه این افراد بتوانند جواب اعتماد مردم و مدیران بالادستی خود را بدهند باید منتظر گذر زمان ماند البته بجز امام جمعه این شهر که با چند سالی که امام جمعه این شهر بود امتحان خود را پس داد و با خطبه های آتشین، مطالبه گرایانه و انتقادی به چهره ای شناخته شده و البته تندرو مبدل شد.

بخشداری چاروسا بیش از هر زمان دیگری در محافل در دید قرار گرفته است چرا که بعد از انتخابات دور قبل شورای شهر و روستا، این بخشداری به دو قطب موافقان و مخالفان پرواز، بخشدار سابق تقسیم شده بود و اکنون با رفتن پرواز کسانی که در زمان او در انزوا قرار گرفته بودند در تلاش هستند تا میدان را از رقیبان خود بگیرند و هر طور که شده  سعی می کنند تا خود را به بخشدار جدید نزدیک کنند، بنابراین دقت بخشدار جدید برای گرفتن مشاوره های اصولی، منطقی و غیر منفعت طلبانه می تواند برای کمک به شناسایی واقعی منطقه در زمانی اندک کمک کار وی گردد.

شورای شهر و شهرداری هم داستانی شبیه به بخشداری دارند؛ حوادث انتخابات شورای شهر آنها را تا مدت ها وارد یک بازی محلی کرده بود که دود آن به چشم مردم رفته بود و البته خود اعضای شورا هم از این دود خطرناک خود را بی نصیب نکردند و قطعا روند کند آنها در انتخاب شهردار که باعث عقب راندن شهر حداقل برای یک دوره کوتاه شده بود، از یادها نخواهد رفت و در تاریخ سیاسی آنها بعنوان یک نقطه تاریک ثبت خواهد شد. رفتن سه عضو کهنسال و آمدن سه عضو جوان شورای پنجم را زیر ذره بین مردم قرار داده است و با انتخاب شهردار جوانی که البته با عملکرد مثبت در مناصب قبلی نشان داد که امید به پیشرفت شهر را میشود انتظار کشید بیش از پیش شرایط را برای کار کردن حساس تر می کند.

تغییر حوزه مقاومت هم در نوع خود توجه خیلی ها را به خود معطوف کرده بود؛ موسوی خواه فرمانده قبلی به دلیل داشتن رابطه منطقی و تعامل گرایانه با مردم که به تبعیت از سرهنگ برومندزاده فرمانده مردمی خود در سپاه شهرستان کهگیلویه بود، بسیجی بی سر و صدا و همراه با آرامشی داشته بود و حال باید دید فرمانده جدید تا چه اندازه می تواند رابطه مردمی را حفظ کند.

موفقیت این مدیران در چاروسا می تواند الگویی برای شجاعت مدیران کل جهت سپردن مسولیت ها به جوانان شود و از نگاهی دیگر لغزش آنها بیش از هر زمان دیگر جوانان را از امید به گرفتن مسولیت دور خواهد کرد.

انتهای پیام: عظیم بنام