سخنان متفاوت یکی از نامزدهای شورای شهر یاسوج؛ شورای شهر باید به ریل خدمت به مردم بازگردد/ برای گذراندن کلیشهای چهار سال از عمر خود و مردم این شهر نیامدم
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
نامزد انتخابات شورای شهر یاسوج گفت مردم از شعار خسته شدند و اکنون وقت عمل فرا رسیده است تا شورای شهر به ریل اصلی خود یعنی خدمت به مردم بازگردد.
به گزارش ریواس جنوب؛ علی طاهری کیا که نام خود را به عنوان کاندیدای ششمین دوره شورای شهر یاسوج به ثبت رسانده است با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: شهر یاسوج برای اداره صحیح بیش از هر چیز دیگری به مدیران عملگرا نیاز دارد.
طاهری کیا در همین راستا ادامه داد: عملگرایی خود مستلزم داشتن چند ویژگی اساسی است از جمله صراحت لهجه، شجاعت در بیان مطالبات مردم، مشورت پذیری و استفاده از خرد جمعی، قدرت مذاکره و چانهزنی و پیگیری و نظارت مستمر است و البته همه اینها با وجود شوق خدمت به مردم کارایی خواهند داشت.
این نامزد مصمم شورای شهر یاسوج افزود: ابتدا با تعمق در ویژگی های ذکر شده،«خود ارزیابی صادقانه» کردم و از خودِ واقعی ام رای گرفتم و سپس تصمیم گرفتم خودم را در معرض ارزیابی مردم عزیز شهر یاسوج قرار دهم.
طاهری کیا داشتن برنامه را برای ورود به این کارزار ضروری دانست و چنین اظهار داشت: مگر میشود وارد یک کارزار سخت شد اما برنامه و تاکتیکی نداشت؟ بله اگر باری به هر جهت باشد و گذراندن کلیشهای چهار سال از عمر خود، مردم و این شهر، نیازی به هیچ برنامه ای نیست، اما اگر برای پرداختن به رسالت ذاتی و واقعی و ماهیتی شورای شهر و برگرداندن آن به ریل اصلی خودش باشد حتماً باید برنامه مدون داشت و این برنامه هم باید پیش از انتخابات به سمع و نظر مردم رسانده شود و همین جا از مردم خوب شهرم می خواهم افراد با برنامه را به وکالت قبول کنند و بعد هم برنامه های اعلامی اش را از او مطالبه کنند.
این نامزد شورای شهر یاسوج تصریح کرد در وقت مناسب برنامههای خود را ارائه خواهم داد اما همین جا لازم است اعلام کنم که دو هدف عمده را در صورت اعتماد مردم به جد دنبال خواهم کرد؛
اول اینکه با ایجاد اتحاد درون استانی زمینه جذب اعتبار ملی در بخشهای مختلف را فراهم کنم، دوم و مهمتر اینکه شهر را درآمدزا کنم.
برای هدف اول پشتوانه ام قدرت توکل به خدا و قدرت نمایندگی مردم با تمرکز بر هم افزایی چهره های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی استان خواهد بود و برای هدف دوم هم پشتوانه ام این همه مواهب الهی و سرمایه های خدادادی هستند. همین جا یک سوال را مطرح میکنم و مسئولین عزیز این شهر و همشهریان خوبم را به این چالش بزرگ دعوت می کنم؛
چطور است صدها شهر در کشور بدون هیچ زیرساخت خدادادی، خودگردان از حیث درآمد و هزینه هستند اما شهر یاسوج با این همه پتانسیل در ابتدایی ترین مسائل شهری اش مانده است؟
در استانهای دیگر یک مکان تفریحی که فقط اسمش تفریحی است، روزانه صدها بازدیدکننده دارد به طوری که همین یک مکان بار درآمد شهر را در بحث گردشگری بر دوش می کشد اما مناطق بکر و روح انگیز این شهر فقط در خودرو و با سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای رسیدن به شیراز و اصفهان و اهواز بازدید می شوند!
حاشیه ی بشار سرزنده و پرشور می تواند منبع درآمد این شهر و مردمانش باشد یا محلی برای رها کردن زبالهها و نخالههای زننده؟
اینها فقط نمونه ای برای خروار هستند و هزاران مورد این چنینی قابل ذکر است.
طاهری کیا که سی سال تجربه و سابقه خدمت با ۲۰ سال مسئولیت در بانک به عنوان یک سازمان اقتصادی و پولی مالی را در کارنامه خود دارد معتقد است که با نگاه هزینه- منفعت، در سایه مطالبهگری و استفاده از نظرات کارشناسی و علمی میشود این شهر را نجات داد.
وی سخنان خود را با این جمله به پایان رساند:
«احقاق حق شهر یاسوج کار سختی است اما اعتقاد دارم کارهای سخت را انسانهای سرسخت به انجام خواهند رساند».
درود بر شما از این اندیشه و ونقطه نظرات نوینی که ارائه نمودید با یقین میتوان گفت شورای شهر باید دارای پتانسیل های بلقوه ای همچون مهندس علی طاهری کیا داشته باشند