صدا و سیما با غلو کردن شرایط رفاهی معلمان چه راهی را دنبال می کند؟!
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
گلایه ی معلمان از وضعیت معیشتی و رفاهی خود یک موضوعی تکراری و کهنه بوده که بر کسی پوشیده نیست.
به گزارش ریواس جنوب، علاوه بر گلایه مندی از موضوع رفاهی خود، آنچه که بر ناراحتی فرهنگیان می افزاید بزرگ نمایی صدا وسیما در مورد وضعیت فرهنگیان است.
صدا وسیما در اتفاقات مختلف تلاش می کند تا به بیندگان خود القاء کند که شرایط رفاهی و حقوقی معلمان خوب است و نگرانی آنها بی مورد است.
در آخرین تصمیم دولت مقرر شد که ۵۰ در صد فصل دهم به حقوق کلیه ی کارمندان دولت اضافه شود.
تقریبا برای همه کارکنان دولت به جز آموزش و پرورش این افزایش حقوق اعمال شده بود و چند روز بعد از آن و با کلی نامه نگاری برای معلمان نیز در نظر گرفته شده است.
با این حال صدا وسیما در اقدامی تبعیض گرایانه و همانند موارد متعدد قبل خود در بخش های مختلف خبری خود از افزایش حقوق معلمان گفت تا به نوعی به همه مردم القاء کند که وضعیت رفاهی معلمان خوب است و مردم و بخصوص اولیا دانش آموزان و دانش آموزران فکر کنند که هر ماه به حقوق معلمان افزوده می شود.
صدا و سیما باید پاسخ دهد که چرا موضوعی که برای همه کارمندان بوده است و در حالی که همه کارمندان آن را دریافت کردند به جر معلمان به انتشار آن اقدام نکرد ولی به محض دریافت توسط معلمان این افزایش حقوق را فقط برای معلمان عنوان کرد و آن را مرتب و مکرر پخش می کرد.
جالب است که همین افزایش حقوق نیز با اعتراض شدید معلمان همراه شده و تبعیض در این بخشنامه نیز آشکار است.
افزایش ۵۰ درصد حاصل از فصل دهم در برخی از دستگاه ها به سه برابر معلمان نیز می رسد ولی صدا و سیما افزایش حقوق معلمان را غلو می کند. البته باید گفته شود که نیروهای آموزش و پرورشی که در ادارات مناطق مختلف آموزش و پرورش هستند هم رقمی همانند دیگر کارمندان بقیه ادارات دریافت کردند.
اگر از همان روز اول که این افزایش برای برخی دستگاه ها اعمال شده، صدا وسیما به خبری کردن آن مبادرت می کرد قطعا نه تنها واکنش منفی به همراه نداشت بلکه به انجام رسالت ذاتی خودش عمل می کرد اما غلو کردن شرایط رفاهی یک بخش از جامعه که از قضا از شاکی ترین کارمندان کشور هستند بی عدالتی و تبعیض است.
علاوه بر صدا و سیما دو نفر دیگر نیز در بحث های رفاهی و حقوقی معلمان بیش از دیگران رویت می شوند.
حمیدرضا حاج بایی؛ وزیر سابق آموزش و پرورش در دوران احمدی نژاد و نماینده فعلی مجلس که در کنار به دست آوردن حامیانی برای خود به واسطه اظهار نظرهای اعتراضی اش در مورد ظلم به معلمان، انتقادهایی هم به او وارد هست؛ برخی می گویند که حاج بابایی در زمان مدیریت خود نه تنها کاری نکرد بلکه همراه می شد با مخالفان و الان بیش از دلسوزی برا معلمان دنبال مطرح کردن خود است و داد و فریادهای او کارها را خراب تر می کند.
الهیار ترکمن معاون وزیر آموزش و پرورش فرد دیگری است که اظهار نظرهای همیشگی و شاید متناقض او همیشه معلمان را در حالت سردر گمی قرار داده است.
ترکمن باید بیش از آنکه می خواهد با رسانه ای کردن موضوعات نقش خود را در تلاش برای کشب رضایت معلمان نشان دهد به عنوان یک مقام مسوول در خفایا و همانند دیگر وزارت خانه ها به دنبال ارتقای وضعیت رفاهی نیروی انسانی وزارت خانه خود بشود.
لعنت به نظامی که در ان بازنشسته ها به جز (اخوند) هیچ ارزش و جایگاهی ندارند. من ۲۷۰۰۰۰۰تومان حقوق میگیرم و خانواده ام ۷نفر هست حالا توی مسول نا مسول بگو چطور با این شرایط تحریم باید زندگی کنم