پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: باید یک جهش، نهضت عمومی و دیوار بلند مقاوم در برابر اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی ایجاد کنیم.

محمدرضا ابراهیمی

 به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی با بیان این مطلب اظهار داشت: بحث مواد مخدر و اعتیاد برای مقام معظم رهبری جزو اولین آسیب‌ها به حساب می‌آید و رییس جمهور و وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در این موضوع تاکید بسیار دارند.

وی با اشاره به انجام نظرسنجی‌های اجتماعی و مطالعات مردمی افزود: مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر اولین درخواست مردم است لذا باید یک جهش، نهضت عمومی و دیوار بلند و مقاوم در برابر اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی ایجاد کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: مواد مخدر از مخرب‌ترین موضوعات کشور است و تهدید بسیار جدی برای هر کشوری محسوب می‌شود؛ چرا که امنیت و سلامت کشورها را مورد هدف قرار می‌دهد.

این مقام مسئول در استان فارس بیان داشت: وقتی کسی وارد حیطه اعتیاد شود، یکسری شرایط روحی، جسمی و مکانیزم بدن اتفاق می‌افتد که جدا شدن از آن بسیار سخت بوده و به همراه آن آسیب‌های دیگر نیز شکل می‌گیرد.

ابراهیمی افزود: باید همه مردم را در امر مبارزه با مواد مخدر درگیر کنیم و یک جریان‌سازی ایجاد شود؛ صرفاً با کارهای دولتی نمی‌شود کاری از پیش برد؛ هر موضوعی را اگر بخواهیم پایه‌دار در جامعه ثبت کنیم، باید تبدیل به باور و اعتقاد شود و بهترین ظرفیت ایجاد باور در جامعه ما، استفاده از ظرفیت دینی و اخلاقی جامعه است.

** ابلاغ طرح ملی مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روانگردان‌ها و پیش‌سازها

وی به ابلاغ طرح ملی مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روانگردان‌ها و پیش‌سازها با رویکرد اجتماعی در برنامه ششم توسعه در فاصله زمانی سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ اشاره نمود و گفت: اجرای طرح ملی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور است که باید تمامی دستگاه‌ها مطابق مفاد آن نسبت به اجرای وظایف خود در سطح جامعه اقدام نمایند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس اضافه نمود: وقتی به اسناد بالادستی نگاه می‌کنیم هیچ خلاء قانونی و هیچ عذری برای کار نکردن وجود ندارد و زمینه برای تلاش وافر یکایک دست‌اندرکاران وجود دارد.

ابراهیمی گفت: انتظار می‌رود که به طرح ملی مبارزه با مواد مخدر توجه بیشتری شود؛ چرا که این طرح، پایه و اساس برنامه‌ریزی‌ها در سال‌جاری خواهد بود و دستگاه‌های استانی نیز سهم خود را در مبارزه با مواد مخدر مشخص کنند، همچنین باید کمیته‌های تخصصی شورا به صورت منظم برگزار و میزان اثربخشی اقدامات صورت پذیرفته توسط دستگاه‌های مرتبط در کمیته‌‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

وی در پایان تاکید کرد: اجرای دقیق و موثر برنامه‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر، باید منجر به کاهش دسترسی مواد مخدر، کاهش نرخ بروز و شیوع اعتیاد شود و امیدواریم بتوانیم با دانش و اطلاعات بیشتری، برنامه‌های سال‌جاری را به پیش ببریم.

انتهای پیام/ سعید قرچه