در کهگیلویه و بویراحمد؛ طرح نیمهتمام استانداری برای خروج از مصوبات کاغذی/ناجی خودش غرق شد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
استانداری کهگیلویه و بویراحمد برای خروج بخش اداری این استان از مصوبات کاغذی بدون عزم و اراده اجرایی، مصوبهای داشت که متأسفانه همین مصوبه خودش نیز اجرایی نشد.
به گزارش ریواس جنوب، سید موسی خادمی حدود یکسال پیش در یکی از جلسات مصوبهای را به تأیید اعضا رساند پیرامون اینکه مصوبات هر جلسه همزمان با همان جلسه تنظیم و تایپ شوند و مدیران در همان لحظه مصوبات را به صورت زنده و آنلاین امضا و صورتجلسه کنند.
این مصوبه و برنامه استاندار از آنجا مظرح شد که مصوبات در این استان هیچگاه جدی گرفته نمیشوند و عمده جلسات با مصوباتی به پایان میرسند که یا قابلیت اجرایی ندارند و یا هم مدیران اهتمامی برای اجرایی شدن آن ندارند.
ولی علاوه بر این برخی ایرادات نیز متوجه ساختار تصویت مصوبات و صورتجلسههای پایانی در هر نشست است به طوری که چندین روز بعد از یک جلسه، صورتجلسهای تنظیم میشود و برای مدیران ارسال میشود که در این بین برخی مدیران به هر دلیلی پای آن را امضا نمیکنند و یا امضای آنها تعهدآور نیست.
صورتجلسهها گاها توسط معاونین برخی مدیران امضا میشود و در مجموع پاسخگویی در برابر مصوباتی که گاها خود یک مدیر نیز در جلسه پیشنهاد میدهد، به علت ساختار غلط فعلی وجود ندارد.
در این میان گاها”، متن تنظیمی یک صورتجلسه عامدانه و یا اشتباهات تایپی و نگارشی و یا برداشت سلیقهای دبیر جلسات با آنچه در جلسه گذشته است، تفاوت دارد و با گذشت زمان یا مدیر آن را قبول ندارد یا امضا نمیکند و یا هم در مقابل امضای غیر زنده خود پیگیری خاصی انجام نمیدهد.
برخی مصوبات نیز مشمول مرور زمان میشوند و نهایتا منجر به سندی لازمالاجرا نمیشوند.
مجموعه این مشکلات، اجازه ورود بیشتر مصوبات این استان را از روی کاغذ به میدان اجرا نمیدهد و بر این اساس بود که استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همکارانش دستور داد تا این رویه تغییر کند و با مشخص کردن یک متولی تنظیم و تایپ در هر جلسه مصوبات و صورتجلسه بلافاصله تنظیم و تایپ شود و مدیران در همان لحظه آنچه مصوب کردند را به صورت نهایی امضا کنند نه اینکه یکبار متن دستی را امضا کنند و بعد از چند روز بخواهند، برگه نهایی و تایپ شده مصوبات را امضا کنند.
به گزارش ریواس جنوب، تغییر روند موجود میتوانست تا حدی به اجرایی شدن مصوبات تصویبی و یا عدم تصویب مصوبات غیرقابل اجرا و مهمتر از آن پاسخگو بودن مدیران در مقابل مصوبات بیانجامد که متأسفانه خود همین مصوبهای که میخواست ناجی باشد خودش نیز غرق ایرادات سیستم اداری ما شده و روی اجرا ندید.
مدیران ما باید بدانند که مصوبات حکم قانون را دارد و اگر تصویب کردند و امضا باید اجرا کنند؛ امید است در جلسات آتی چنین رویهای آغاز شود.
——————————-
یادداشت از کریم بنام
——————————–
انتهای پیام/ک-ب
کدام مصوباتس به عمل رسید که این یکیش به عمل برسد