پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

 به گزارش ریواس جنوب به نقل از ایرنا – قطعی و افت فشار آب در روزهای اخیر در بسیاری از مناطق شیراز، انتقاد مردم را در پی داشته است تا جایی که عضو شورای اسلامی این کلانشهر در جلسه علنی این شورا تشکیل کمیته ای برای رسیدگی را خواستار شده است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز چهارشنبه در نطق پیش از دستور خود در نود و سومین جلسه علنی این شورا به مشکلات مردم شیراز که در چند روز اخیر درخصوص افت و قطعی آب شرب اشاره کرد و گفت: در حالی، برای برند سازی شهر شیراز با عناوین شهر دوستدار سالمند و دوستدار کودک تلاش می‌کنیم که این شهر از تامین و ارایه خدمات اولیه همچون تامین آب شرب شهروندانش ناتوان مانده است.

علی ناصری افزود: مسئولان آبفای شیراز مدام اصرار بر افزایش نرخ آب بها از سوی شورای اسلامی این شهر دارند اما ناتوان از چانه زنی برای گرفتن اعتبار لازم، جهت رفع کاستی‌های تامین آب شرب این مردم است.

وی با بیان اینکه در یکماهه گذشته بدون اطلاع قبلی آب شرب برخی شهروندان شیرازی حتی تا پنج روز نیز قطع بود، گفت: اینگونه رفتارها به نارضایتی مردم می‌انجامد و هیچ توجیه منطقی نیز ندارد.

وی ادامه داد: با مراجعه به سایت شرکت آب و فاضلاب شیراز مشاهده می‌کنیم که آخرین باری که برنامه قطع آب را در پایگاه اطلاع رسانی این شرکت درج شده دی ماه سال ۹۴ بوده و از آن تاریخ تاکنون اطلاعیه جدیدی در این پایگاه قرار نگرفته و مردم از این خلاء اطلاع رسانی نیز گله مندند، ضمن آنکه فقط اطلاع رسانی در سایت به دلیل عدم دسترسی همه شهروندان شیرازی به اینترنت هم به تنهایی قابل قبول نیست.

ناصری با بیان اینکه تنش آبی و کمبود آب شرب در برخی از مناطق شیراز بصورت بارزی مشهود است، افزود: هر چند به طور رسمی جیره‌بندی آب در شیراز اعلام نشده اما بسیاری از مناطق شهرک والفجر و مناطقی از جنوب شرق و شمال غرب شیراز در طول شبانه روز آب شرب ندارند.

وی اضافه کرد: بولوار امیرکبیر، بولوار پاسارگاد، شهرک والفجر، بخشی از خیابان سراج در جنوب شرق شیراز و شهروندان منطقه مرکزی شهر نیز در روزهای اخیر با قطع کامل آب در شبانه روز روبه رو هستند هرچند این مناطق مدت زمان زیادی است که با افت فشار شدیدی مواجه هستند.

عضو شورای شهر شیراز ادامه داد: متولیان امر، به اصطلاح راهکار از خود ارایه می‌دهند که برای حل معضل کم آبی شهروندان، از منبع استفاده کنند و این در حالی است که وقتی آب نباشد منبعِ بدون آب به چه کار مردم می‌آید؟

وی بیان کرد: افت فشار آب و قطع آن در سال‌های گذشته، از نیمه‌های تیرماه در بخش‌هایی از شهر شیراز آغاز می‌شد اما امسال با آخرین روزهای خرداد مصادف شده است.

ناصری بخشی از این مشکل را مربوط به هدر روی آب در شبکه توزیعی دانست که فرسوده شده و اظهار داشت: به گفته متخصصان، مقدار آن افزون بر ۳۵ درصد میزان آب انتقالی است لذا متولیان و مسئولان مربوطه باید اقدامی درست را در پیش گیرند.

وی در پایان از رئیس شورای شهر شیراز درخواست کرد تا هیأتی جهت بررسی این موضوع تعیین شود تا از این طریق مطالبات مردم در این باره به گوش مسئولان برسد و هرچه سریع‌تر این مشکل حل شود.

انتهای پیام/ زهرا محمدی