عقاب نظارتی جهاد کشاورزی بالای سر متخلفین/آزادسازی ۵ هکتار زمین کشاورزی از چنگال ساخت و ساز غیرمجاز در یاسوج
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
تیم عملیاتی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد امروز با محوریت شهرستان بویراحمد، نسبت به رفع تصرف از پنج هکتار اراضی حاصلخیز کشاورزی در اطراف شهر یاسوج اقدام کردند.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد سید علی معتمدیپور در همین زمینه با بیان اینکه رسالت اصلی ما حفظ اراضی کشاورزی است، اظهار کرد: یگان حفاظت امور اراضی و گشت سامانه ۱۳۱ این سازمان در سراسر استان بیوقفه بر تخلفات حوزه زمین نظارت میکند و این نظارتها در شهرستان بویراحمد با توجه به محدودیت و ارزش بیشتر زمین به دلیل پوشش گسترده جنگل و مرتع، جدیتر و فشردهتر بوده که از همینجا از همکارانم در شهرستان بویراحمد قدردانی میکنم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: به دنبال پیگیری گزارشات سامانه ۱۳۱ از سوی نیروهای یگان حفاظت جهاد کشاورزی شهرستان، مشخص شد که حدود ۵ هکتار اراضی حاصلخیز کشاورزی در منطقه اکبرآباد با متراژهای حدود ۲۰۰ متری قوارهبندی و دیوارکشی شده و آماده ساخت و ساز و تغییر کاربری است، که بلافاصله اقدامات لازم از سوی جهاد کشاورزی شهرستان انجام و تمهیدات و تدارکات لازم صورت گرفت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، یادآور شد: به دلیل حساسیتهای حوزه زمین بسیاری از اقدامات جهاد کشاورزی در مبارزه با زمینخواری رسانهای نشدند اما مردم و رسانهها مطمئن باشند که جهاد کشاورزی روی تغییر کاربری اراضی کشاورزی مسامحه و کوتاهی نمیکند و با قدرت و جدیت و با تکیه بر جایگاه این سازمان در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و حمایت دادستانی و مدیریت ارشد استان با هر تخلفی در این حوزه برخورد میکند.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی، برخورد قهری را آخرین راهکار برای کاهش تخلفات میداند و تلاش میکند با اقدامات رسانهای و ترویجی آگاهی جامعه را در مورد قوانین مربوط به اراضی کشاورزی بالا ببرد تا برخیها ندانسته در دام قانون و برخوردهای قهری نیفتند.
جهرم شاکریان نیز در همین زمینه گفت: امروز و با حضور نماینده دادستان، نیروهای کلانتری ۱۴، سرهنگ مطهری فرمانده یگان حفاظت استان و نیروهای یگان حفاظت شهرستان و مدیران و معاونین جهاد کشاورزی نسبت به آزادسازی اراضی منطقه اکبراباد اقدام شد و اراضی کشاورزی به حالت اولیه و کاربری کشاورزی برگردانده شد.
سرپرست جدید جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد افزود: در اوایل سال جاری نیز در چند مورد اعمال قانون بر اساس تبصره ۲ از جمله در اراضی تل خسرو انجام شد که با اقدام به موقع همکاران تلاشگر یگان حفاظت از تغییر کاربری اراضی جلوگیری شد.
وی یکی از خط قرمز جهاد کشاورزی را صیانت و حراست از اراضی کشاورزی و باغات شهرستان دانست و تصریح کرد: برای پیشبرد و دستیابی به اهداف سازمان، اولین قدم حفظ منابع کشاورزی است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد تصریح کرد: سریعترین اقدام در خصوص حفظ کاربری اراضی و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغات است که از این پس بطور جدیتری در دستور کار قرار دارد.
شاکریان با قدردانی از حمایت رییس سازمان جهاد کشاورزی برای اعمال قانون و برخورد بدون مماشات با متخلفین، تاکید کرد: به افراد سودجو هشدار میدهیم در صورت مشاهده هر گونه اقدام غیرقانونی در محدوده اراضی کشاورزی و باغات، بدون هیچگونه ملاحظه و مماشات، قانون اجرا خواهد شد.
در سال جاری تا کنون از تغییر کاربری بیش از ۶ هکتار از اراضی کشاورزی و باغات در نقاط مختلف شهرستان بویراحمد جلوگیری شده که کارنامه قابل قبولی برای جهاد شهرستان بویراحمد محسوب می شود.
بر اساس قانون، قواره بندی، دیوارکشی، ساخت و ساز و هر گونه اقدام، بدون مجوز در اراضی کشاورزی و باغات جرم است و مالک نمیتواند به دلیل مالکیت بر اراضی، به ساخت و ساز و تغییر کاربری اراضی خود اقدام کنند، بدین معنی که مالکیت، مجوز هر گونه اقدام در اراضی کشاورزی نیست.
انتهای پیام/
آیا در سیسخت با باغاتی که تغییر کاربری شده مثل هتل دال دنا هم برخورد میشود
سه ساله که خود جهاد کشاورزی به اهالی دستور عدم کشت به دلیل بحران بی آبی داده بود ، و اهالی هم بعد از ۳ سال عدم کشت نسبت به تغییر کاربری زمین های خود اقدام نمودند .
درج این خبر ایقدر برایتان مهم بود که حق طبیعی یک مردم رو برعکس به گوش مردم برسونید .
ننگ بر شما حرومزاده های بی شرف ، اگر جرات دارید دوباره در منطقه حاضر شوید
مطلع شدیم که جناب شاکری بعنوان مدیریت جدید جهادکشاورزی شهرستان صرفا مثل این آدم های آماتور و هیچ ندیده که میخواست خودی از خودش نشون بده چنین جسارتی رو در خفا کرده. و حتی ایشون هم خودشو زده به اون کانالی که نمیدونسته خود سازمان جهاد کشاورزی ۴سال پشت سر هم به اهالی ابلاغیه عدم کشت بدلیل بحران بی آبی داده و الان قشنگ نیست به میش بگی بدو بعد به گرگ بگین بگیرش
حتی اهالی محترم نامه مکتوب کمیسیون سال ۱۳۹۰ جهت انقضای نهایی پایان کشت ۱۰ساله اراضی فوق الذکر را در دست دارند و تنها قشری از بویراحمد بوده اند که بدلیل بحران بی آبی از کشت شلتوک صرف نظر کرده اند
اگر شرف و جرات دارین یک مرتبه دیگر آفتابی بشین
این اراضی سه سال هست که کشت نشده و به زودی با اتمام انقضای آن امور اراضی هیچ دخالتی نمیتونه بکنه و این زمین ها به زمین های شهری ملحق میشه، از فلکه عدل تا سرابتاوه قفل شده یک مشت مسئول بی عرضه هنوز میخوان که وسط شهر گندم و برنج کشت بشه و جاده های مواصلاتی که از بار ترافیکی به شدت میکاهه اجرا نشه
واقعا عجیبه چرا اکبراباد که در قلب شهر قرار داره باید اینجوری باشه چرا با اینکه چندین چن سال خالی مونده هنوز میگن کشاورزی کی باید رسیدگی کنه چرا واقعا همین کم کاری ها باعث شده که تمام کوه بلوط ها تخریب شه و بهترین زمین های واقع در اکبراباد این تکلیف را دارند مردم حاشیه ها را خراب میکنند ولی به دستور معاون اول رئیس جمهور سر رود جنوبی جز شهر شده ولی نمیزارن شهر شه این منطقه واقعا محرومه و با این کار ها همیشه محروم خواهد ماند خواهشا تقاضا داریم یکم بیشتر بررسی شه
۴۰ سال است که اداره کشاورزی مامور تاخیر اجرای طرحی مناسب با اصول فنی ومهندسی وشهرسازی درجنوب سرود شده است. واکنون منطقه ای به وسعت ۶ کیلومتر در ۷ کیلومترکه ذخیره اجتناب ناپذیر شهر یاسوج هست. بدون داشتن یک معبر اصلی اصولی، بعنوان منطقه زراعی. تکه تکه فروخته تفکیک وقطعه بندی شده و بصورت کوره راهای روستایی با طرح بنیاد مسکن درحال ساخت ساز هستند وآینده نه کشاورزی خواهد بود نه بلوار وحیابان و معبر استاندارد. با وجود این همه جمعیت خودرویی که باید درآن تردد نمایند، چرا مسولین اینقدر کوته نظر هستند. چرا فرصت سوزی میکنند. با چه قیمتی ده سال دیگر میتوان یک بلوار دراین منطقه ایجاد کرد. مگر ترافیک اطراف اکبرآباد را نمیبینید، مردم وقتی ازمسولین بی برنامه نا امید شده اند خود وارد عمل شده و تا آخر خواهند ایستاد. آیندگان ما را نخواهند بخشید. این نظر کجا تکراری هست؟
فکری برای ترافیک وشهرسازی بکنید. کشاورزی تمام شده. لا اقل شهرسازی را ازدست ندهید
مطلع شدیم که جناب شاکری بعنوان مدیریت جدید جهادکشاورزی شهرستان صرفا مثل این آدم های آماتور و هیچ ندیده که میخواست خودی از خودش نشون بده چنین جسارتی رو در خفا کرده. و حتی ایشون هم خودشو زده به اون کانالی که نمیدونسته خود سازمان جهاد کشاورزی ۴سال پشت سر هم به اهالی ابلاغیه عدم کشت بدلیل بحران بی آبی داده و الان قشنگ نیست به میش بگی بدو بعد به گرگ بگین بگیرش
حتی اهالی محترم نامه مکتوب کمیسیون سال ۱۳۹۰ جهت انقضای نهایی پایان کشت ۱۰ساله اراضی فوق الذکر را در دست دارند و تنها قشری از بویراحمد بوده اند که بدلیل بحران بی آبی از کشت شلتوک صرف نظر کرده اند
اگر شرف و جرات دارین یک مرتبه دیگر آفتابی بشین
زمینهای اکبرآباد بهترین موقعیت را برای باز کردن گره های ترافیکی شهر میتونند ایفا کنند،که اگر مسئولین به فکر نباشند فردا دیر خواهد شد،هر زمین کشاورزی تا ابد که کشاورزی نخواهد موند،مخصوصآ وقتی زمین برای ساخت و ساز به شدت کمه،الان یه قسمتی از این زمینها دست تعاونی نیروی انتظامی و بنیاد مسکن هست،و اگر قرار هست به اینها مجوز ساخت و تغییر کاربری داده بشه به بقیه زمینها هم این مجوز باید داده بشه،همیشه این کشاورز با چند سر عائله بیکار و سرگردون متضرر خواهد شد و وقتی یه ارگان دولتی این وسط سود میبره ،از هر دو جهان آزاده.
واقعا که