پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز معتقد است که ارتقای بخش زرقان به شهرستان در تقسیمات کشوری، باید در عمل هم به توسعه‌ی منطقه و ارتقای ملموس سطح زندگی مردم منجر شود.

حسین جعفری – رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز

 حسین جعفری در گفتگو با پایگاه خبری «ریواس جنوب»، با بیان اینکه ارتقای بخش زرقان به شهرستان، حاصل یک همدلی چند وجهی بوده و نه تلاش شخص یا گروه خاص، اظهار داشت: تحقق یکی از خواسته‌های دیرینه و به‌حق مردم این دیار در درجه اول برآمده از وفاق و همدلی مردم این بخش، تشکل‌های مردمی و به‌خصوص شوراهای اسلامی شهرهای زرقان و لپویی و بخش زرقان و در درجه دوم حاصل همکاری و تلاش تمامی مسؤولین مربوطه در سطوح ملی، استانی، شهرستانی و بخش زرقان بوده است.

وی افزود: ارتقای زرقان در تقسیمات کشوری، به پشتوانه‌ی شناسنامه‌ی شش هزار ساله‌ی تاریخی شهر لپویی، قدمت و هویت شهر باستانی زرقان و اصالت و صفای تمامی زحمت‌کشان عرصه‌ی تولید در روستاهای این بخش صورت گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شیراز تأکید کرد که نباید شخص یا گروه خاصی تلاش کند با مصادره‌ی این موفقیت به نام خود، شیرینی همدلی مثال‌زدنی عموم مردم و مسؤولان منطقه را کم‌رنگ کند.

بر پایه این گزارش، برخی از کاندیداهای احتمالی مجلس شورای اسلامی که در حال حاضر مسؤولیت و جایگاه قانونی خاصی هم ندارند، در روزهای گذشته موضوع ارتقای تعدادی از بخش‌های استان فارس به شهرستان را به تلاش‌های خود نسبت داده‌اند.

نماینده لپویی در شورای اسلامی شهرستان شیراز، با بیان اینکه همه مردم این تغییرات را به فال نیک گرفته و با آغوش باز به استقبال آن خواهند رفت، افزود: در این مقطع تاریخی که اعلام رسمی ارتقای بخش زرقان به شهرستان، موجب خرسندی مردمان این دیار شده است، جا دارد که به نمایندگی از طرف مردم این شهرستان، از هیئت وزیران، استاندار فارس و معاونین وی، چهار نماینده شهرستان شیراز در مجلس، فرماندار شیراز، بخشدار زرقان و ائمه جماعات شهرهای زرقان و لپویی که همگی با جدیت تمام در راه تحقق این دستاورد همراهی و همدلی داشته‌اند، قدردانی کنم.

** ارتقای زرقان به تغییر عنوان محدود نشود

جعفری در بخش دیگری از اظهارات خود، با تأکید بر اینکه توسعه و ارتقای زرقان باید در عمل هم قابل لمس باشد، گفت: اگرچه ارتقای تشکیلات اداری لازمه‌ی اجرای برنامه‌های توسعه‌ی بخش به شهرستان است اما در عین حال نباید فراموش کنیم که صرفِ تغییر عنوان بخش به شهرستان یا گسترش پرسنل سازمانی بخشداری به فرمانداری برای تحقق اهداف توسعه‌ی منطقه کافی نیست.

وی با یادآوری این نکته که ارتقای بخش به شهرستان با هدف توسعه متوازن و عادلانه سطح زندگی و معیشت مردم انجام می‌پذیرد، خاطرنشان کرد: برای تحقق این هدف مهم، لازم است که مدیریت آتی این شهرستان جدید به شکلی صورت پذیرد تا تغییرات معیشتی و رفاه مردم و توسعه‌یافتگی منطقه برای مردم قابل لمس باشد.

انتهای پیام/ سجاد بنام