سیستم چانهزنی را تعطیل کنید؛ دستور تسامح و تساهل استاندار فرماندار بویراحمد به چه موضوعی اعتراض کرد؟ پاسخ معاون عمرانی استاندار و یک حاشیه
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
فرماندار بویراحمد در نشست شورای برنامه ریزی به سهم شهرستانش از اعتبارات بحران اعتراض کرد؛ معاون عمرانی با استدلال پاسخ او را داد و استاندار نیز یک دستور خاص داد.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، عصر امروز نهمین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد به ریاست سید موسی خادمی استاندار و با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
این نشست در سه دستور کار برگزار شد که یکی از این دستور کارها توزیع اعتبارات ابلاغی حوزه بحران بود.
پس از این که رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد سهم هر یک از شهرستانهای کهگیلویه و بویراحمد را از محل اعتبار ۳۵ میلیارد تومانی ابلاغ شده به استان مطرح کرد فرماندار بویراحمد نسبت به این توزیع اعتبار انتقاد کرد.
سید محمدکاظم نظری در این نشست با بیان این که سهم شهرستان بویراحمد بر اساس شاخصهای گذشته ۲۴ درصد بود، اظهار کرد: اما امروز حرف از ۱۸ درصد در این نشست زده میشود.
اینکه هر فردی، مدیر را ببیند و طرحی تعریف کند، درست نیست
فرماندار بویراحمد که شفافسازی در بیان اطلاعات و ارائه آنان به اعضای جلسه را یک کار خوب دانست، افزود: این شهرستان ۴۲ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد را به خود اختصاص داده و نباید در توزیع اعتبارات سهم آن نادیده گرفته شود.
وی خطاب به اعضای جلسه ابراز داشت: این سیستم چانهزنی را تعطیل کنید؛ اینکه یک مدیر ارتباطاتی دارد و بتواند آقای نوروزی را ببیند و طرحی تعریف کند، اصلا خوب نیست و باید این رویه جمع شود.
نظری گفت: این شهرستان از هر نظر در اولویت است و به همین خاطر نباید اعتبارات را بر اساس چانهزنی و نفوذ افراد توزیع کرد.
وی بیان کرد: من نسبت به این توزیع اعتراض دارم و فکر میکنم که در این توزیع عدالت رعایت نشده و بیشتر چانهزنی ملاک عمل بوده است.
پاسخ معاون عمرانی و سهم سایر شهرستانها
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به فرماندار بویراحمد گفت: یکی از اعتباراتی که توزیع آن هیچ ربطی به شاخص جمعیتی ندارد، همین اعتبارات بحران است چرا که به حوادث و اعلام برآورد خسارات به وجود آمده در شهرستانها ربط داشته نه شاخص جمعیتی.
پژمان نیکاقبال افزود: این اطلاعات و برآورد خسارات را خود فرمانداران اعلام کردند، ضمن اینکه سهم ۱۸ درصدی بویراحمد از میزان ۷۳ درصد بوده چرا که ۲۶ درصد اعتبارات در سطح استانی هزینه میشود و ماهیت استانی دارند.
گفتنی است سهم شهرستان کهگیلویه از اعتبارات بحران ۱۱٫۴ درصد، گچساران ۹٫۷ درصد، چرام ۱۰٫۱ درصد، دنا ۸٫۵ درصد، لنده ۴٫۹ درصد، باشت ۵٫۶ درصد و بهمئی ۵٫۶ درصد و سهم استان نیز ۲۶ درصد تعیین شده است.
حاشیه:
در این نشست که ادارات برای جذب ۳۵ میلیارد تومان اعتبارات بحران پیشنهادات خود را ارائه کردند، پیشنهادات غیرمرتبط با بحث بحران از جمله بهسازی اماکن مذهبی و امامزادهها، جاده بین مزارع، الحاق روستا به شهر، ساخت راه، طرح هادی، آبرسانی، اعمیر ساختمان دادگاه و مواردی از این دست نیز وجود داشت که استاندار گفت: با تسامح و تساهل این طرحها را بپذیرید بالاخره برخی کارها جلوی بحران را میگیرند.
او گفت که امیدوارم دستگاهها با مطالعه این پیشنهادات را به جلسه آوردند و اولویتهای حوزه بحران همینها بودند.
انتهای پیام/بنام-ک