فوق دیپلمهایی که به امید رأی بستگان با آینده یک شهر و روستا بازی میکنند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
یک فعال سیاسی در منطقه چاروسا گفت: بعضی از اعضای شورای شهر به امید رای بستگان وارد عرصه انتخابات شدند در حالی که کسانی که میخواهد وارد این عرصه شوند باید نخبهترین افراد در حوزه مدیریت شهری باشند.
به گزارش ریواس جنوب، ولی شکوهی با بیان اینکه قلعه ریسی شهرمحروم و نیازمندی است، گفت: اختیارات شورای شهر طلب میکند که نخبهترین ومجرب ترین افراد در حوزه مدیریت شهری وارد شورای شهر شوند.
شکوهی افزود: بعضی ازکاندیدهای احتمالی بخش چاروسا که وارد این عرصه شدند دارای مدرک فوق دیپلم و به امید رای طوایف و بستگان وارد این عرصه شدند که این کارنه تنها به پیشرفت شهر کمک نمیکند بلکه زمینه پسرفت شهر را مهیا میکند پس باید میدان را برای عزیزانی که توان اجرایی دارند خالی کنیم تا بتوانند به پیشرفت شهر کمک کنند.
وی ادامه داد: اعضای شورای شهر اگر این ویژگیها را داشته باشند، درک بسیار بهتری نسبت به مسائل شهری از جمله حاشیه نشینی پیدا میکنند. از سویی گردش مالی در شهرداریهای شهرهای بزرگ ، بسیار گسترده است،هرچند که شهرداری قلعه ریسی گردش مالی انچنانی ندارد بنابراین اعضای شورای شهر باید وارسته و پاک دست باشند تا تحت هیچ شرایطی وارد مسائل رانت خواری یا فساد مالی نشوند.
این فعال سیاسی در پایان با تأکید بر اینکه مدیریت شهری و اداره شورای شهر بسیار پیچیده و تخصصی است، گفت: من حوزه مدیریت شهری را به عرصه پزشکی تشبیه میکنم. کسی در این حوزه میتواند مطب پزشکی بزند که تخصص لازم را داشته باشد و صلاحیتش در سازمان نظام پزشکی تأیید شده باشد.
در این شرایط این فرد فقط در تخصص خود میتواند اقدام کند نه در سایر عرصههای پزشکی. در حوزه مدیریت شهری هم وضع به همین گونه است و کسانی که قصد ورود به شورای شهر را دارند، علاوه بر ویژگیهایی که قانون انتخابات شوراها را تعیین کرده است باید درعرصه مدیریت شهری هم تخصص لازم را دارا باشند و هم سوابق اجرایی دراین زمینه داشته باشد ونخبه ترین افراد در حوزه مدیریت شهری باشند و از طرفی دیگرباید وقت کافی برای پیگیری مشکلات شهرداری را داشته باشند.
شکوهی تصریح کرد: آنچه که در این فاصله و در این فرصت مهم است، این است که مردم علاوه بر همت بر حضور، همت بر انتخابِ خوب هم داشته باشند. همان طور که عرض کردیم، یک انتخاب خوب، یک انتخاب درست، نه فقط در طول چهار سال، گاهی در طول دهها سال تأثیراتش برای شهر باقی میماند. برای انتخابِ خوب باید فکر کرد، باید معیارها را شناخت. اما اجمالاً معیار اصلی این است که کسانی سر کار بیایند که همتشان بر حفظ عزت و حرکت شهردر جهت هدفهای انقلاب باشد چرا که آنچه ما در این سالهای طولانی از خیرات و برکات به دست آوردهایم، به برکت هدفهای انقلاب بوده است؛ هر جائی که ما کم آوردیم، عقب ماندیم، شکست خوردیم، به خاطر غفلت از هدفهای انقلاب اسلامی و هدفهای اسلامی بوده است.
وی یادآور شد: گاهی بعضیها – البته اشتباه میکنند – برای جلب آراء، شعارهائی میدهند که این شعارها از حدود قدرت و اختیاراتشان بیرون است؛ اینها را مردم هوشمند ما میتوانند بشناسند، مراقبت کنند، دقت کنند. آنچه که برای مردم لازم است، آنچه که فوریت بیشتری دارد، آنچه که با واقعیات و امکانات شهر سازگار است انچه که به افزایش قدرت درونی مردم شهر می انجامد انهارا درشعارهایشان بگنجانند؛ این یکی ازمعیارهاست که مردم دقت کنند و رأی بدهند.
انتهای پیام/ک-ب