پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیرکل سابق دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد که در دوره سید موسی خادمی نیز مسئولیت داشت، با طرح یک موضوع، به شدت او را زیر سؤال برد؛ کاظمی گفته است که قبل از احمدی به ما می‌گفتند که به موضوع زمین‌خواری‌ها ورود نکنید اما اکنون رویه تغییر کرده است؛ موضوعی که از چند زاویه قابل بحث است.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، حسین کاظمی که اکنون مدیرکل امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد است در دوره استاندار قبلی این استان، مدیرکل دفتر فنی استانداری بود.

او همواره به موضوع فساد به ویژه زمین‌خواری‌ها ورود شجاعانه و صریحی داشت و رسانه‌ها نیز از او حمایت می‌کردند.

مصاحبه‌های او و حمایت رسانه‌ها بدون شک جلوی بسیاری از فسادها و رانت‌ها به ویژه از سوی مدیران کل و افراد دارای نفوذ و قدرت را گرفت.

آقای کاظمی که در نشست خبری معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد شرکت کرده بود در پاسخ به سؤالی در همین زمینه به نکته‌ای اشاره کرد که هم به نوعی مدیر قبلی‌اش یعنی پژمان نیک‌اقبالی، معاون سابق عمرانی استاندار را به چالش کشاند و هم اگر اینگونه باشد باید به حال این استان و تنها مدیر ارشد بومی آن تأسف خورد که اینگونه اهل مسامهه و ملاحظه‌کاری و چراغ سبز نشان دادن به رانت‌ها و فسادها بود.

کاظمی گفته است که در دوره سید موسی خادمی به من می‌گفتند که به موضوع زمین‌خواری‌ها ورود نکن و بخاطر آن حتی شماتت هم می‌شدیم که شما خیلی زیاد به این موضوع می‌پردازید اما استاندار فعلی حتی ما را زیر سؤال می‌برد که اقداماتتان برای مبارزه با زمین‌خواری و فساد کم‌رنگ است.

وی گفت که واقعیت این است که در دوره قبل بد میل بودند.

او این مقایسه را بین احمدی و خادمی انجام داد و این اتهام به موسی خادمی را تقویت کرد که او مدیری اهل مماشات و کوتاه آمدن در مقابل زمین‌خوارانی بود که گاها مدیران خود او هم بودند.

اگر این ادعای حسین کاظمی درست باشد باید به خیلی چیزها شک کرد؛ مگر چه شده است که مدیر ارشد یک استان می‌گوید کاری به زمین‌خواران نداشته باشید؟

آن هم یک مدیر بومی که بیش از هر کسی برای آب و خاک این استان باید دل بسوزاند!

تصور عمومی از آقای خادمی در دوره استانداری‌اش در کهگیلویه و بویراحمد این نبوده است.

چگونه است که پژمان نیک‌اقبالی به عنوان مدیر بالادست حسین کاظمی در دوره قبل، برای مبارزه با زمین‌خواری و رانت‌هایی که کمر این استان را شکستند، بدمیل بود؟

مگر او هم بچه این استان نبود؟ چرا تمایلی به ورود به مسئله زمین‌خواران و تخریب وحشیانه اراضی ملی و تخریب غیرمجاز اراضی کشاورزی و کوتاه کردن دست آنان از سرمایه‌های مردم نداشت؟

او به عنوان مدیرکل دفتر فنی در دوره استانداری قبل از سید موسی خادمی به مافیای شن و ماسه‌ها مبارزه جانانه‌ای داشت و در نهایت هم آن‌ها را از ساحل بشار جمع‌آوری کرد در دوره استاندار فعلی نیز مرتبا به مسائل مختلف در حوزه زمین‌خواری و رانت ورود می‌کند و با وجودی که مدیرکل دفتر شهری هم شده ولی باز به او مأموریت دادند تا موضوع زمین‌خواری را دنبال کند؛ حالا چه شد که بین این دو دوره قبل و بعد استانداری از او خواستند که کمتر به این موضوع ورود کند؟

آیا حسین کاظمی راست می‌گوید که با آمدن احمدی و فیلی غیربومی به جای خادمی و نیک‌اقبالی بومی همه چیز تغییر کرده و مبارزه با فساد و زمین‌خواری جدی گرفته شد؟

انتهای پیام/بنام-ک