پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

موضوع واگذاری سالن‌های ورزشی به افراد حقیقی به اسم واگذاری به بخش خصوصی نه برای ورزش‌دوستان و نه برای خود ورزش سودی که نداشته هیچ بلکه در مناطق محروم، حسرت رفتن به سالن فوتسال را بر دل جوانان هم گذاشته است؛ قراردادهای صوری و رابطه‌ای و نارضایتی برخی مسئولان هیئت‌های ورزشی و مردم این روزها مطرح هست.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، موضوع واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی و افراد حقیقی در استان کهگیلویه و بویراحمد نه برای مردم و نه برای ورزش سودی نداشته است؛ سرانه ورزشی این استان از میانگین کشوری بسیار بالاتر است ولی جوانان این دیار یا دسترسی به سالنهای ورزشی را ندارند یا باید بابت آن هزینهای را بپردازند که در توان آنها نیست.

اکنون بسیاری از ورزش‌دوستان و جوانانی که دلشان به ورزش و استفاده از این اماکن ورزشی به ویژه سالن‌های فوتسال و استخر خوش است از این تصمیم مسئولان در واگذاری اماکن ورزشی به افراد خصوصی، نگران هستند.

خانم گشتاسبی که مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد و هیئت هاکی در شهرستان گچساران است، امروز با طرح این موضوع در شورای ورزش کهگیلویه و بویراحمد از مسائل مهمی در این زمینه پرده برداشت.

قراردادهای «خاله خرزویی» در واگذاری سالنهای ورزشی

او گفت که اداره‌کل ورزش و جوانان، سالن‌های ورزشی را به اسم واگذاری به بخش خصوصی با قراردادهای « خاله‌خرزویی» به افرادی می‌دهند که خیلی هم دلسوز ورزش نیستند و نگاه اقتصادی دارند.

گشتاسبی که در حضور استاندار و معاونین تام‌الاختیار مدیرکل ورزش و جوانان صحبت می‌کرد، خطاب به سید موسی خادمی گفت که عاجزانه از شما می‌خواهم که این سالن‌های ورزشی را به هیئت‌های ورزشی واگذار کنید.

او این کار را بسیار اثربخش برای رشد و توسعه ورزش و حمایت از ورزشکاران دانست و پیشنهاد داد که حتی پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه ورزش نیز به هیئت‌ها واگذار شوند.

این پیشنهاد که البته موافقین و مخالفینی هم داشت، به گفته مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد یاسوج در سایر استان‌ها نیز اجرایی شده و چگونه است که در کهگیلویه و بویراحمد قابلیت اجرایی ندارد.

هیئتهای ورزشی برای یک وقت سالن به افراد التماس میکنند%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%88%d8%b1%d8%b2%d8%b4

او این موضوع را مرتبط با برخی واگذاری‌های صوری و رابطه‌ای دانست و افزود: اکنون هیئت‌های ورزشی این استان برای یک وقت باید به متصدیان این سالن‌ها التماس کنند تا بتوانیم از این سالن‌ها استفاده کنیم.

با خانم گشتاسبی مینشینیم و مشکل را حل میکنیم

فرشید کرمی، معاون پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان که در غیاب مدیرکل ورزش و جوانان به همراه معاون توسعه ورزش در این جلسه حاضر شد، در پاسخ به این پیشنهاد خانم گشتاسبی گفت: اگر هیئت‌های ورزشی برنامه ارائه دهند، حتی همان درآمد حاصل از اجاره این سالن‌ها به آن‌ها داده می‌شود.

او در مقابل اصرار برخی اعضای شورای ورزش که خواهان شفاف‌سازی و اتخاذ تصمیمی بودند، گفت که با خانم گشتاسبی می‌نشینیم و این موضوع را حل می‌کنیم!

هیئتها پول آب و برق را هم نمیدهند

احمد حکمتی معاون توسعه ورزش این اداره‌کل نیز در پاسخ به این پیشنهاد گفت که وقتی قیمت اجاره یک سالن بالای ۲ میلیون تومان باشد راهی جز برگزاری مزایده عمومی نیست و ما از طریق مزایده این سالن‌ها و اماکن ورزشی را واگذار می‌کنیم.

حکمتی این را هم گفت که واگذاری اماکن ورزشی به هیئت‌ها مشکلات اداری همچون انباشته شدن قبوض آب و برق و گاز را دارد و این کار مشکلات زیادی دارد.

از دیگر مسئولانی که به این موضوع واکنش نشان داد، جت‌الاسلام میرمحمدی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بود.

اگر سالن ورزشی یک منطقه محروم ر ابه بخش خصوصی واگذار کنیم، جوانان از ورزش کردن هم محروم میشوند

او تلویحا گفت که نباید با واگذاری برخی پروژه‌های کوچک ورزشی، سر مردم کلاه بگذاریم و بگوییم پروژه‌ها را به بخش خصوصی واگذار کردیم.

میرمحمدی افزود: به جای واگذاری یک سالن ورزشی در چاروسا یا لنده بهتر است پروژه‌های بزرگی چون هتل ورزش و پیست اسکی کاکان را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

او برای توضیح حرفش به وضعیت مالی مردم و جوانان ورزش دوست اشاره کرد و گفت که وقتی ما یک سالن ورزشی را به یک فرد حقیقی می‌دهیم، او هم به دنبال درآمد خودش هست و بنابراین با یان وضعیت مالی در مناطق محروم، کسی ورزش هم نمی‌کند!

کسی مستحق تر از هیئت های ورزشی نیست اما نه هر هیئتی/شرط خادمی برای حمایت

به گزارش ریواس جنوب، بعد از صحبت‌های موافقین و مخالفین، تریبون به دست استاندار کهگیلویه و بویراحمد افتاد تا حرف نهایی را او بزند.

سید موسی خادمی گفت که اگر قرار بر واگذاری باشد، کسی مستحق‌تر از هیئت‌های ورزشی نیستند اما شرط‌هایی هم دارد.

اقدامات غیراخلاقی، درآمدهایی که در هیئت‌ها کسب می‌شود ولی به ورزشکاران داده نمی‌شود و مسائل از این دست، شرط‌های خادمی برای واگذاری اماکن ورزشی به هیئت‌های ورزشی بودند.

سوء استفاده کنندگان از ورزش این استان باید کنار گذاشته شوند/ برخی سوء مدیریت دارند، طلبکار هم هستند

او گفت که با همان تأکیدی که می‌گویم هیئت‌های ورزشی باید حمایت شوند می‌گویم که اگر در هیئتی تخلفی صورت گرفت یا سوء‌مدیریت یا سؤء‌استفاده‌ای، فرد خاطی باید کنار برود و جایی در ورزش و تصمیم‌گیری‌های آن نداشته باشد.%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%88%d8%b1%d8%b2%d8%b4

به گفته استاندار کهگیلویه و بویراحمد برخی افراد در بدنه ورزش، با وجود سوء مدیریت و سوء استفاده‌های فراوان در حق ورزشکاران، ولی باز هم طلبکارانه صحبت می‌کنند که گویا خادم ورزش و جوانان ورزش‌دوست هستند.

اختیار قانونی استاندار، راه حمایت از هیئت های درستکار و پاکدست

اختیار قانونی استاندار در برگزاری مناقصات محدود یا واگذاری با ترک تشریفات راه‌حلی بود که در این نشست از زبان سید موسی خادمی البته با شرط پیشقدم شدن هیدت‌های ورزشی درستکار مطرح شد تا حمایتی شود از ورزش این استان و ورزشکارانی که استعداد دارند اما امکانی برای بروز آن ندارند.

تسلیم شعار مسئولین هیئت ها نمیشویم، کار میخواهیم

او از شورای ورزش خواست تا مدلی برای واگذاری‌ها طراحی کنند و اولویت واگذاری‌ها را هم هیئت‌های ورزشی قرار دهند اما آن‌ها هم بدانند که ما تسلیم شعارها نمی‌شویم و آدم اهل کار و پاک‌دست می‌خواهیم.

او تلویحا از برخی نگاه‌های بسته انتقاد کرد و گفت که باید پروژه‌ها را دست کسانی دهیم که آن‌ها را پویا می‌کنند؛ هیئتی که گیر ۱۰۰ میلیون تومان است نمی‌تواند به ورزش کمک خاصی بکند؛ باید دیدها را باز کنیم و بدانیم که پروژه‌ای که سال‌ها نیمه‌تمام رها شده اگر کسی پیدا شود که آن را تمام کند و مدیرتش کند، بهتر است که منتظر پول دولت بمانیم آن وقت بگوییم بدون هزینه در اختیار مردم قرار دهیم.

انتهای پیام/بنام-ک