جهادیها باز هم سرآمد بودند قول وزیر جهاد کشاورزی در کاکان، یکساله، عملی شد/ سربلندی استاندار در بخش کشاورزی+ تصاویر
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
وزیر جهاد کشاورزی در سفر یکسال پیش خود به کاکان به مردم روستای منصورخانی قولی داد که یک سال بعد از آن با پای کار بودن متولیان امر و حمایتهای نماینده ارشد دولت در این استان، عملی شد و ۳۰۰ خانوار کاکانی را خوشحال کرد.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، اولین روز افتتاحیههای هفته دولت در کهگیلویه و بویراحمد با شهرستان بویراحمد و با دست پر آغاز شد و ۵۵ طرح در این شهرستان و در بخشهای مختلف به بهرهبرداری رسید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در هفته دولت ۹۷ حدود ۲۷۴ طرح عمرانی و اقتصادی را قیچی و کلنگ حدود ۴۴ طرح را به زمین میزند تا بعد از یک سال مدیریت این استان کارنامهای قابل قبول با برتری “قیچی بر کلنگ ” را رقم بزند.
این طرحها برای یک هزار و ۲۰۰ نفر شغل ایجاد میکنند و ۳۷۰ میلیارد تومان در بخشهای مختلف سرمایهگذاری خواهند داشت.
در این بین، بخش کشاورزی این استان، دست برتر را داشت و با ۲۳ طرح در شهرستان بویراحمد، بیشترین پروژه را در بین سایر دستگاهها به خود اختصاص داد.
از صبح امروز و با حضور مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد، ابتدا گلخانه گلرز السترومریا با فناوری روز دنیا با شیوههای نوین کاشت و داشت در روستای نرهگاه به دست استاندار، افتتاح شد.
بعد از آن در روستای منصورخانی کاکان پروژه ۳۵۰ هکتاری احداث شبکه و سیستم نوین آبیاری باغات، تحویل مردم شد تا استاندار کهگیلویه و بویراحمد بعد از بازدید و دیدن این طرح، از الیاس تاجالدینی و همکارانش به ویژه عبدالعلی بهالدینی قدردانی کند و بگوید که این استان برای توسعه و آبادانی و ارتقای تولید به چنین طرحهایی نیاز دارد.
علی محمد احمدی، طرح احداث شبکه و اجرای سیستم نوین آبیاری در ۳۵۰ هکتار از اراضی باغی روستای منصورخانی کاکان را طرحی اصولی و ضروری خواند و تأکید کرد: در بین همه طرحهای خوبی که در هفته دولت به بهرهبرداری میرسند، طرحهای بخش کشاورزی از همه مهمتر و مردمیتر هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افت بارشهای سالانه گفت: باید به سمت روشهای نوین آبیاری برویم که حقیقتا جهاد کشاورزی هم در دولت قبل و هم در دولت فعلی در این زمینه بسیار خوب عمل کرده و جا دارد از زحمات آقای تاجالدینی و همکارانش قدردانی کنیم و به آنها خسته نباشید بگوییم.
احمدی ادامه داد: اگر تمهیدات جهاد کشاورزی و سرمایهگذاری اصولی در حوزه آب کشاورزی نبود اکنون سرمایه اصلی مردم در این منطقه یعنی باغات آنها خشک میشد.
وی تصریح کرد: مزیت دیگری که طرحهای حوزه آب و خاک جهاد کشاورزی دارند این بوده که عمده اعتبارات آنها از اعتبارات ملی است و فشاری بر بودجه استان وارد نمیشود که لازم است به سمت اجرای چنین طرحهایی برویم و بدون شک فعالیتهای جهاد کشاورزی مورد حمایت خواهند بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار امیدواری کرد تا باز هم در مناسبتهای بعدی شاهد شروع و افتتاح طرحهای اینچنینی از جهاد کشاورزی باشیم.
الیاس تاجالدینی نیز در آیین بهرهبرداری از این طرح گفت که ۲ پروژه گلخانه گلرز و احداث شبکه آبیاری نوین در روستای منصورخانی کاکان به نمایندگی از ۱۹ طرح در شهرستان بویراحمد به بهرهبرداری رسیدند.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تعداد طرحهای افتتاحی شهرستان بویراحمد را ۱۹ طرح و تعداد طرحهای کلنگزنی را چهار مورد اعلام و تأکید کرد: در هفته دولت ۹۷، تعداد هشت طرح “شاخص” کشاورزی در مناطق مختلف این استان به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی تعداد کل طرحهای افتتاحی و کلنگزنی بخش کشاورزی این استان را ۵۸ طرح با حدود ۵۹ میلیارد تومان اعتبار خواند و افزود: از این تعداد طرح ۴۴ مورد افتتاح و ۱۴ طرح کلنگزنی خواهند شد.
تاجالدینی ادامه داد: کارنامه دولت تدبیر و امید در بخش کشاورزی کارنامهای روشن و قابل دفاع است به طوری که در همه مناسبتها، بیشترین و بهترین پروژهها مربوط به سازمان جهاد کشاورزی است.
وی، بهرهبرداری از ۲۰ پروژه ایستگاه پمپاژ و چاه که بیش از ۱۵ سال زخمی رها شده بودند را نمونهای از اقدامات ماندگار بخش کشاورزی این استان برشمرد و توضیح داد: میزان اراضی مجهز به سیستمهای نوین آبیاری در ابتدای دولت ۲۱ هزار هکتار بود که این میزان به بیش از ۳۳ هزار هکتار رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: میزان اراضی دیمی که در این دولت آبی شدند حدود ۶ هزار هکتار است که پروژههای زیادی در این زمینه نیز در دست اجرا است.
تاج الدینی ادامه داد: در همین منطقه کاکان از میزان ۲ هزار هکتار باغ موجود، بیش از یک هزار و ۳۰۰ هکتار آن مجهز به سیستمهای نوین آبیاری شدند که اگر این طرحها نبودند، ۷۰ درصد باغات این استان یا خشک میشدند یا دچار آسیبهای جدی میشدند.
بعد از آن نماینده کشاورزان با تأیید این حرف تاجالدینی، گفت: حقیقتا طرحهای جهاد کشاورزی در این منطقه بینظیر و خدمات آنها در این شرایط کمآبی، فراموشناشدنی هستند و اگر این کارها انجام نمیشد، هزاران کشاورز این منطقه بعد از سالها خون دل خوردن، اکنون شاهد خشکیدن باغهای خود بودند.
تاجالدینی این را هم گفت که حقیقتا موفقیتهای بخش کشاورزی این استان مرهون حمایت استاندار باانگیزه و سختکوش، نگاه ویژه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی، همکاران جهادی خودم و همچنین تلاشهای جعفر گوهرگانی مدیر قبلی این سازمان بوده است که مؤید این نکته است که جهاد کشاورزی برای انجام درست رسالتهای محوله، از همه ظرفیتها استفاده خواهد کرد.
تاجالدینی همچنین تلاش خانم مرادی، مدیر جوان خانه ترویج دهستان کاکان و همکارانش و منوچهر محمدی، مدیر سابق جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد در به ثمر نشستن پروژههای حوزه آب و خاک در این منطقه را مؤثر خواند.
_________________
گزارش از کریم بنام
———————-