پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رحیم پاسیار کشاورزی زحمت‌کش و تولیدکننده‌ای پای کار است که روستای زادگاهش را رها نکرده و لذت تولید با همه سختی‌های امروزی‌اش را بر هر چیز دیگری ترجیح داده است؛ او با اذعان به حمایت‌های جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، برای سرمایه در گردش و بازار و قیمت مناسب برای محصول باکیفتش، چشم به توجه بیشتر متولیان ارشد کشاورزی این استان دوخته است.

به گزارش “ریواس”، رحیم پاسیار در منطقه نقاره‌خانه و چیتاب شهرستان بویراحمد مدیر یک واحد مرغ تخم‌گذار به ظرفیت ۳۰ هزار قطعه به نام تجاری”یاسوج” است؛ او مدیریت موفقی دارد و این واحد تولیدی‌اش را با همت و پشتکار از کوران ناملایمات عرصه تولید در چند سال اخیر، گذرانیده و آن را به تدبیر دولت جدید رسانده است.

ترجیح شوق تولید بر کت و شلوار شهر

آنگونه که خودش می‌گوید، از یک مبارزه جانانه‌ و نقس‌گیری با مشکلات تولید در دوران تحریم و بی‌مهری، آمده و اکنون خسته و رنجور است اما شوق تولید و استقلال راه هر تصمیم دیگری را بر او بسته است.DSC_0104

او کت و شلوار شهر را هم دوخته است و اتفاقا خیلی هم برازنده تن اوست، اما سنگر تولید را در روستا رها نکرده تا خانواده‌های زیادی به همت او نانی بخورند و شرمنده زن و بچه‌اشان نباشند.

باغداری و زراعت در کنار تولید تخم‌مرغ
پاسیار، علاوه بر تولید تخم‌مرغ در باغداری و زراعت نیز دستی بر آتش دارد و تنور تولید را در این عرصه‌ها نیز داغ نگه داشته است؛ او یک باغ بزرگ سیب دارد و مزرعه هشت هکتاری لوبیایش نیز برای رهگذران، خودنمایی می‌کند؛ او همچنین مدیر یک واحد برنج‌کوبی و آسیاب است.

پاسیار نماد یک کشاورز زحمت‌کش و یک تولیدکننده پای کار است که حجت را بر مسئولان برای کمک و حمایت از او تمام می‌کند.

او به نقش جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در روی پا نگه‌داشتن تولیدش، اذعان می‌کند اما از وضعیت نامساعد تولید نیز به شدت گله‌مند است.

قیمت تخم‌مرغ با کیفیت یاسوج بسیار پایین است

وی می‌گوید: قیمت تخم‌مرغ بسیار پایین است و برای فروش آن در همین استان خودمان که کمبود تخم‌مرغ هم دارد، مشکلات عدیده‌ای داریم.

او کیفیت تخم‌مرغ تولیدی کارخانه‌اش را تضمین می‌کند و ادامه می‌دهد: کیفیت محصول ما آنقدر بالا است که برخی از سایر استان‌ها، تولیداتشان را با بسته‌بندی و “برند” واحد ما به بازار عرضه می‌کنند.DSC_0111

پاسیار می‌افزاید: از مسئولان جهاد کشاورزی و استاندار و دیگر مسئولان استانی انتظار دارم که به تولیدکنندگان سرکشی کنند و مشکلات ما را در حد توان برطرف کنند.

کمبود سرمایه در گردش/ تسهیلات کشاورزی را به بانک کشاورزی دهید


وی حرف‌های دیگری هم دارد؛ این تولیدکننده مصمم از کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش می‌گوید و از مسئولان می‌خواهد تا با تزریق نقدینگی، جان تازه‌ای به کارآفرینی‌اش بدهند و او را برای ادامه راه تولید، یاری کنند.
پاسیار همچنین با طرح یک خواسته از رئیس سازمان جهاد کشاورزی و استاندار این استان، گفت: باید تسهیلات بخش کشاورزی، صرفا از طریق بانک کشاورزی باشد که در این حوزه، کار تخصصی می‌کند؛ چرا که سایر بانک‌ها دردسرهای زیادی برای تولیدکنندگان دارند.

به گزارش ریواس، این کشاورز زحمت‌کش همزمان در چند شاخه از کشاورزی یعنی باغداری، دام و طیور و زراعت و همچنین واحد برنج‌کوبی فعالیت می‌کند و چندین خانواده را صاحب شغل و درآمد کرده است؛ او از معتمدین منطقه نقاره‌خانه است و از روابط اجتماعی بالایی نیز برخوردار است.

دستان رحیم پاسیار پینه بسته است چرا که در مزرعه تولید عرق می‌ریزد و پای کار است و خدمت؛ از طرفی کت و شلوارش اتو کشیده است چرا که معتمد محل است و برای چشیدن حاصل دسترنجش، میان دفتر کارش در منطقه سالم‌آباد و منطقه نقاره‌خانه، تردد می‌کند.

DSC_0129

DSC_0123

DSC_0156

DSC_0146

—————————
گزارش از کریم بنام
—————————

انتهای پیام/ک-ب