پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف پنج کیلو و ۴۷۵ گرم هروئین، خبر داد.

غلامزادهبه گزارش ریواس جنوب؛ سردار غلامعباس غلامزاده اظهار کرد: به دنبال دریافت خبری مبنی بر توزیع گسترده هروئین توسط سوداگران مرگ در یکی از محلات شهرکرد موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از احراز صحت و سقم موضوع قاچاقچی حامل هروئین را در یک خودرو مسافربری شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند که در بازرسی از کیف دستی وی سه کیلو ۳۷۵ گرم هروئین کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در ادامه این عملیات ماموران فروشنده مواد مخدر را در اصفهان شناسایی و با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر اصفهان وی را دستگیر و در بازرسی از مخقیگاه این سوداگر مرگ دو کیلو و ۱۰۰هروئین کشف شد.

سردار غلامزاده مجموع هروئین مکشوفه را پنج کیلو و ۴۷۵ گرم اعلام و با اشاره به معرفی متهمین به مرجع قضایی، تأکید کرد: مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر با جدیت از سوی نیروی انتظامی دنبال می شود و شهروندان می توانند هر گونه فعالیت قاچاقچیان مواد افیونی را از طریق تلفن به مرکز فوریت‌های پلیسی گزارش کنند.

lمنبع:ایسنا