پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی، تاکید کرد که دلایل و حجم بالای تصادفات در کشور باید به صورت کارشناسی آنالیز شود تا مشخص شود که چند درصد از سهم تصادفات به استاندارد نبودن جاده ها، چند درصد به وجود نقاط حادثه خیز در جاده ها و چند درصد به استاندار نبودن و کیفیت پایین خودروها و چند درصد به راننده و عدم رعایت قوانین و مقررات باز می گردد.

لزوم آنالیز سهم خودروها در تصادفات جاده ای/کاهش میزان تصادفات در نوروز سال 96 نسبی استبه گزارش ریواس جنوب حمیدرضا فولادگر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به حجم بالای تصادفات جاده ای در کشور به ویژه در ایام نوروز، گفت: دلایل و حجم بالای تصادفات در کشور باید به صورت کارشناسی آنالیز شود، تا مشخص شده که چند درصد از سهم تصادفات به استاندارد نبودن جاده ها، چند درصد به وجود نقاط حادثه خیز در جاده ها و چند درصد به استاندار نبودن و کیفیت پایین خودروها و چند درصد به راننده و عدم رعایت قوانین و مقررات باز می گردد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه آمار کاهش تصادفات و تلفات جاده ای در سال ۹۶ باید به صورت نسبی دیده شود، افزود:باید آمار تردد خودروها، نسبت مسافرت ها، حجم سفرها و ترددهای انجام شده در ایام نوروز سال گذشته مشخص شود و این آمار با میزان ترددها و تصادفات در نوروز سال ۹۶ مقایسه شود.

 نقش هر بخش در تصادفات جاده ای باید مشخص شود

فولادگر ادامه داد:اگر میزان سهم هر بخش و درصد عوامل تاثیرگذار  در وقوع تصادفات مشخص شود، می توان نقاط ضعف و قوت را تعیین کرد و متناسب با آن تصمیم گیری کرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش خودروها در تصادفات جاده ای یادآور شد: تا زمانی که آنالیز مناسبی از نقش هر بخش در تصادفات جاده ای مشخص نشود، نمی توان سهم کیفیت و ایمنی خودرو در بروز تصادفات را مشخص کرد.

پیگیری های کمیسیون صنایع و معادن برای کیفی سازی خودروهای داخلی از خودروسازان

فولادگر با اشاره به پیگیری های کمیسیون صنایع و معادن برای کیفی سازی خودروهای داخلی از خودروسازان، افزود:یکی از کارهایی که هر مدیریتی باید داشته باشد، رضایت مندی مشتریان است که کاهش تصادفات جاده ای ناشی از تصادفات و خدمات پس از فروش یکی از این عوامل است.

رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای صحیح اصل ۴۴، تصریح کرد: خودروسازان باید با ارتقای کیفیت قطعات، بالابردن مرغوبیت کالا و تقویت نمایندگی ها و تعمیرات کمبودها را جبران کنند و از این طریق سهم خودروها در تصادفات را بیش از پیش کاهش دهند./