پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

امروز استان کهگیلویه و بویراحمد یک مهمان کشوری داشت؛ معاون فنی سازمان مرکزی تعاون روستایی به یاسوج آمد تا در بخش کشاورزی این استان و در یک مسیر جدید، تکانی اساسی بخورد، سفری که ماجرای بلیط اتوبوس یک مدیر را باز کرد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، مرتضی معتمد که بار اصلی سازمان تعاون روستایی کشور را به دوش می‌کشد در سفر امروزش به یاسوج کلیدواژه‌هایی را رو کرد که قدرت‌الله ویسی را یک مدیر پیگیر و دلسوز برای کشاورزی این استان معرفی می‌کند.

آقای معتمد که سوابقش نشان می‌دهد اهل تملق و اغراق نیست امروز بعد از چند جلسه و بازدید فشرده اعتراف کرد که بعد از همه این سال‌ها تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد فعال شده و در تهران از آن سخن می‌گویند.

معاون فنی و بازرگانی تعاون روستایی کشور گفت که حقیقتا آقای ویسی تعاون روستایی این استان را فعال کرده و توانسته است که مطالبه این بخش را در تهران فریاد بزند و آن را مطرح کند.

وی با بیان اینکه در تهران آقای ویسی را به سماجتش می‌شناسند، تصریح کرد: انرژی بالا، انگیزه و پیگیری از ویژگی‌های اصلی اوست و حقیقتا و بدون اغراق می‌گویم که تعاون روستایی به مدیرانی با این روحیه نیاز دارد.

معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور این را هم گفت که آقای ویسی هر چیزی و هر کاری را که برای استانش بخواهد باید بگیرد و انجام شود چرا که اگر انجام نشود، اصرار و پافشاری او برای حق استانش هر مدیری را در سازمان مرکزی خسته می‌کند و ناچار باید ویسی راضی از تهران برگردد.

این مدیر کشوری همچنین تاکید کرد: حقیقتا اگر کسی ارث پدری اش هم باشد اینگونه پیگیری نمی‌کند و به مدیران بالادستی خود فشار نمی‌آورد‌.
معتمد افزود: از طرفی هم هر سیاست و برنامه‌ای که از تهران به یاسوج ابلاغ شود، در تعاون روستایی با جدیت پیگیری می‌شود.

او گفت که در این سفر باید دو کار زیربنایی و اساسی انجام دهیم و به تهران برگردیم.

معتمد با اشاره به برخی ویژگی‌های مدیران دولتی، توضیح داد که آقای ویسی از بدنه مدیریتی جهاد کشاورزی به تعاون روستایی آمد و حقیقتا ابتدا ما نگران بودیم که نکند رویه انتظار برای پول که ویژگی مدیران دولتی است حاکم شود اما اینطور نشد و آقای ویسی به جای انتظار در یاسوج در تهران پیگیر و دنبال پول است چرا که کار در تعاون روستایی متفاوت است.

نکته دیگر کلیدواژه‌های مطرح شده در این سفر، موضوع بلیط آقای ویسی در هفته اول مسئولیتش به تهران بود که در نوع خود، ماجرای جالبی دارد.

آنگونه که در این نشست مطرح شد، قدرت‌الله ویسی، مدیریت تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد را در حالی به عهده گرفت که کل اعتبارات این سازمان، ۵۰ هزار تومان بود!

گفته شده آقای ویسی در همان روزهای نخست مسئولیتش، ۱۸ هزار تومان از جیبش روی این ۵۰ هزار تومان می‌گذارد تا در سال ۹۸  بلیط اتوبوس یاسوج به تهران بگیرد و به سازمان مرکزی تعاون روستایی برود.

موضوعی که آقای معتمد در مورد آن می‌گوید که از همان روزهای نخست “قل قل” انرژی و هیجان و حرارت در پیگیری و بیان خواسته‌های استان از سوی این مدیر موجب شد تا نگاه ویژه‌ای به کهگیلویه و بویراحمد شود.

ویسی با تایید این موضوع خطاب به آقایان  معتمد و انصاری گفت: تعاون روستایی در کهگیلویه و بویراحمد با همه داشته‌ها و نداشته‌هایش با پول اجاره املاک و اعیانش گذران می‌کرد و من آمدم که یک تعاون روستایی درآمدزا، مولد با اتحادیه‌های پویا و فعال بسازم؛ ظلم است که به جای تولید و اشتغال و درآمدزایی بخواهیم با پول چندرغاز حاصل از اجاره، صورت خود را با سیلی سرخ کنیم.

تا کی باید اتحادیه‌های و تشکل تعاون روستایی به جای تولید و خدمات موثر و اشتغال‌زا فقط به توزیع کود و آرد بسنده کنند؟

وی گفت که حقیقتا نمی‌توانم صریح نباشم، بنابراین می‌گویم که من آمدم تا تعاون روستایی این استان را به رسالت خود برگردانم و برای همین هم پای این سازمان به جاده‌های خاکی مزارع و باغات آشنا شد و کشاورزان به عینه تعاون روستایی را در کنار خود دیدند و خواهند دید.

مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد از اولین‌های خود و همکارانش به ویژه در ورود به خرید حمایتی از گوجه‌کاران، خرید پیاز و تنظیم بازار این محصول و همچنین خریدهای حمایتی و تضمینی محصولاتی مانند سیب درختی و گندم و کلزا هم گفت.

ویسی با برشمردن محصولات این استان از سرحد تا گرمسیر، تعجب معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی را برانگیخت؛ مرتضی معتمد گفت که هر آنچه همه خوبان دارند این استان یکجا دارد و به معنای واقعی چهارفصل است.

معاون سازمان کشوری تعاون روستایی گفت که با این محصولات متنوع و تولید قابل توجه، بدون تعارف این جایگاه تعاون روستایی نیست اما شرایط برای تغییر فراهم است؛ ما آماده حمایت و سرمایه‌گذاری هستیم، مدیر استانی پیگیر و پای کار است و سازمان جهاد کشاورزی هم کاملا حامی و پشتیبان است و بنابراین باید اوضاع را تغییر دهیم و دست کم دو کار اساسی و زیرساختی در این سفر باید داشته باشیم.

تا اینجای کار، ساخت و احداث چند سردخانه و راه‌اندازی چند واحد راکد در کهگیلویه و بویراحمد در اولین روز از سفر هیئت فنی و سرمایه‌گذاری تعاون روستایی کشور تصویب شد؛ این سفر سه روزه خواهد بود.

توضیح ریواس: این خبر نقل قول از معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور است و الزاما دیدگاه ریواس جنوب نیست.

انتهای پیام/ بنام