لزوم برگزاری کلاس های آموزشی در بیمارستان امام خمینی دهدشت مادرانی که نمی دانند از خود مراقبت کنند یا از نوزادان خود
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
از آنجا که بیمارستان مسئول تامین سلامت بیماران مراجعه کننده به آن می باشد وکیفیت خدمات بیمارستانی براساس نیازها و رضایت بیماران ارزیابی می شود.
می توان گفت که یکی از معضلاتی که در پی آن نارضایتی بیماران ایجاد می شود بخش زایشگاه است و اتفاقاتی که بعد از تولد نوزاد اتفاق می افتد.
به گزارش ریواس جنوب،بخش زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت یکی از بخش هایی است که بیماران زیادی در طول روز به اجبار باید به آنجا مراجعه کنند.
بخشی که علی رغم زحمات زیادی که در آنجا کشیده می شود اما همواره با گله های مردم روبرو می شود.
بسیاری از بیماران بعد از مرخص شدن از این بخش میگویند فشار زایمان را می شود تحمل کرد اما بی احترامی مسئولان این بخش و خاصه ماما ها را نمی شود تحمل کرد.
ظاهرا در این بخش بعلت زیاد بودن بیماران، ماماها و دیگر افراد مرتبط با زنان بیمار آنجا گاها از بخشی از کارهایی که باید انجام دهند خودداری می کنند که همین اقدام باعث خسارت بیشتری در روزهای بعد به بیمار می شود.
عدم دقت در انجام صحیح عمل بخیه،بکار بردن الفاظ تحقیر آمیز نسبت به بیمار، عجول بودن در جرای اعمال مربوط به بیمار بعلت تعدد بیماران، در جریان قرار ندادن همراه بیماران از آخرین وضعیت بیمار خود و بازدید کم از بیماران از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان است که باید هر چه سریعتر نسبت به اصلاح این رفتار اقدام شود.
یکی از این بیماران در تماس با خبرنگار ریواس جنوب گفت: من بیش از آنچه که درد زایمان برایم فشار آور بوده رفتار مامای آنجا که به من میگفت خفه شو آزردم می کرد.
یکی دیگر از بیماران گفت: بدلیل اینکه بخیه های عمل من بشکل صحیح زده نشده است بیش از یکماه است که بدلیل عفونت قادر به مراقبت از نوزاد خود نیستم.
در سخت بودن شرایط کاری افراد مرتبط با بخش زنان و نیز پاک، کاربلد بودن و مخلص بودن بعضی از پزشکان و مسئولان این بخش تردیدی نیست اما بنظر می رسد از عمده نگرانی های زنان بارداری که به زایشگاه بیمارستان امام خمینی دهدشت مراجعه میکنند عفونت هایی است که بعد از زایمان برای آنها بوجود می آید که قرار گرفتن در این مرحله شاید بدترین و سخت ترین شرایط برای یک مادر است.
از یک طرف مجبور به انجام اعمالی برای سلامتی خود است که اجرای این اعمال باعث عدم رسیدگی کامل به فرزند خود است و از طرف دیگر ترس و استرس نوزاد بر بیماری خود می افزاید.
با این شرایط برگزاری کلاسهای آموزشی برای ماماها و دیگر مسئولان این بخش ضروری می باشد و نباید به بهانه داشتن مدرک دانشگاهی از اجرای دوره های ضمن خدمت خودداری گردد.
تحقیقات بدست آمده، نشان می دهد که ارتقاء سطح کیفیت خدمات پزشکی و امکانات درمانی در بیمارستان ها می تواند محیطی خوشایند را برای بیماران فراهم نموده و درنهایت باعث افزایش رضایت بیماران از بیمارستان ومسئولان آن گردد که امیدواریم این مهم محقق گرد.
انتهای پیام: بنام/ عظیم