پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس هیئت اسب‌سواری دنا از حاشیه‌هایی که این روزها برای خانواده حاج خسرو باقری به وجود آمده نهایت بهره را برد و بعد از ۶ سال تازه یادش آمد که حاج خسرو در سال ۹۱ پایه‌های برق را از زمین او عبور داده است! عباس شیرزدادی می‌گوید که زمین متعلق به پیست اسب‌سواری را با این کار از رونق انداختند و من راهی نداشتم جز اینکه به جای اسب‌سواری، الاغ‌سواری راه بیندازم؛ اقدامی که اگر با هدف خاصی مطرح نشده باشد باید در وهله اول خود آقای شیرزادی و بعد هم مسئولان شرکت توزیع نیروی برق پاسخ این اقدام ضد ورزشی و باج دادن و رانت دادن را بدهند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، عباس شیرزادی که خود را رئیس هیئت سوارکاری شهرستان دنا معرفی کرد و در این سال‌ها هیچ ارتباطی با رسانه‌ها نداشت، در این روزهای خاص که فشار زیادی روی خانواده باقری است، از مشکلی حرف زد که بیش از هر چیز خود او باید پاسخگو باشد که چرا در همه این سال‌ها دست روی دست گذاشته و این فرصت را از جوانان ورزش‌دوست دنایی گرفته است؟

اگر واقعا در سال ۹۱ شرکت توزیع نیروی برق مرتکب چنین اجحافی شده است، آن هم بدون هماهنگی با مالک زمین و به زور پایه‌های برق را از چنین زمین مهمی عبور داده است، باید بعد از ۶ سال آن را رسانه‌ای کرد؟ آن هم با انحراف موضوع؟

اگر اداره برق شهرستان دنا زمین شما را اشغال کرد چه ارتباطی با مالک همسایه شما دارد؟ بدون شک هر کسی برای ملک خود ارزش قائل است و دلش نمی‌خواهد پایه‌های برق از وسط آن رد شوند بنابراین این شما بودید که باید از شرکت توزیع نیروی برق این استان مطالبه‌گری می‌کردید و اجازه این فرصت‌سوزی را جوانان این دیار نمی‌دادید؟

شما باید از اداره‌کل ورزش و جوانان می‌خواستید جلوی این اجحاف را بگیرند؟ آن روز باید با رسانه‌ها مصاحبه می‌کردید نه امروز!

الاغ سواری

نکته بعد اینکه اگر واقعا شرکت برق با زد و بند با خسرو باقری به عنوان یک کارآفرین صاحب نام، چنین باجی داده است و مکان کارشناسی عبور پایه‌های برق را تغییر داده است، این مسئولان اداره برق هستند که باید جوابگو باشند.

خانواده خسرو باقری این روزها با ذره‌بین دستگاه قضا، باید پاسخگوی عملکردشان باشند اما اینکه با انحراف موضوع، در این روزهای خاص بخواهیم از آب گل‌آلود، ماهی بگیریم کاری غیراخلاقی است و خود دستگاه قضایی نیز متوجه این نکته خواهد بود.

افرادی که در این قضیه بیش از خسرو باقری باید پاسخ دهند، ابتدا شخص عباس شیرزادی است و دوم مدیران وقت حوزه ورزش و سوم هم مسئولان شرکت توزیع نیروی برق هستند که چه برای تغییر مکان کارشناسی پایه‌های برق و چه بابت رانت و باج دادن‌های احتمالی و مورد ادعای آقای شیرزادی، باید به میز محاکمه بروند و مالک زمین همسایه پیست اسب سواری هم در مرحله چهارم باید جوابگوی سواستفاده احتمالی از موقعیت خود و فشار بر مدیران باشد.

با این توضیحات، آقای شیرزادی در همین زمینه به خبرگزاری فارس گفت: کار خود را از سال ۹۱ در هیات سوارکاری شهرستان دنا آغاز کردم که در طول سال‌های اخیر با توجه به همه کمبودها و نواقص مقام‌های خوبی در سطح استان و منطقه‌ای کسب کردیم.

رئیس هیات اسب سواری شهرستان دنا از برگزاری ۲ مسابقه اسب سواری با کیفیت خوب در این شهرستان یاد کرد و گفت: در آن مسابقات تیم‌هایی از استان‌های همجوار همچون فارس و خوزستان و چهارمحال و بختیاری حضور داشتند.

این مسؤول از برگزاری کلاس‌های آموزشی با حضور تعداد ۳۰ کارآموز در شهرستان دنا به عنوان دیگر اقدامات یاد کرد و گفت: متاسفانه در این کلاس آموزشی به دلیل مشکلات و کمبودها تنها ۲ اسب داشتیم.

شیرزادی به اصل موضوع این گفت‌وگو یعنی وضعیتی که برای پیست اسب‌سواری دنا پیش آمده اشاره کرد و گفت: با هزاران مشقت پیست اسب‌سواری به مساحت ۷۰۰ در ۱۲ متر در شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا راه‌اندازی کردیم که زمین آن متعلق به منابع طبیعی است.

وی ادامه داد: با هزینه شخصی خود خاکبرداری این پیست را انجام دادم  و چنان مشکلاتی در این راه به وجود آمد که در یک قلم از این مشکلات سه شبانه‌روز زندانی شدم.

رئیس هیات اسب‌سواری شهرستان دنا به شروع مشکلات اساسی برای پیست اشاره کرد و افزود: کار ما به خوبی پیش می‌رفت تا این که فردی خاص در استان با خرید زمینی همسایه ما شد و زمینی در کنار پیست اسب‌سواری دنا خریداری کرد.
وی گفت: با ارتباطاتی که این فرد خاص در استان دارد به جای این که پایه‌های برق را از زمین خود عبور دهد به دلیل منفعت‌طلبی و قدرتی که داشت از داخل پیست سوارکاری دنا پایه‌های برق را عبور داد و داد و فریاد من به هیچ جا نرسید.

شیرزادی در پاسخ به این سؤال که آیا مسؤولان ورزش و جوانان استان در این خصوص با شما همکاری کردند؟ اظهار کرد: کاری در این زمینه انجام نشد و پیست اسب‌سواری ما عملا از رونق افتاد چرا که با این وضعیت امنیتی برای سوارکاری در پیست وجود ندارد.

رئیس هیات سوارکاری دنا با اشاره به علاقه‌مندی جوانان شهرستان دنا به رشته سوارکاری خاطرنشان کرد: بعد از این اقدام افراد خاص در بایکوت کردن پیست اسب‌سواری شهرستان دنا مجبور شدم دست روی دست نگذارم و مسابقات الاغ‌سواری را در پیست راه‌اندازی کنم.

وی گفت: مردم و به خصوص جوانان استقبال بسیار خوبی از این مسابقه کردند چرا که در همان زمان حادثه سقوط هواپیما در منطقه ما حادث شده بود و نیاز به تقویت روحیه مردم شهرستان را داشتیم.

شیرزادی در پاسخ به این سؤال که چرا در پیست به جای مسابقات اسب‌سواری به مسابقه الاغ‌سواری روی آوردید؟ افزود: وقتی افراد خاص هر کاری که خواستند انجام می‌دهند معلوم است که دیگر در این پیست نمی‌شود مسابقه اسب‌سواری برگزار کرد چرا که اگر حادثه‌ای برای یک اسب‌سوار رخ دهد و احیانا از اسب پرتاب شود با پایه‌های برق برخورد می‌کند و ضربه مغزی می‌شود، به همین خاطر از خیر برگزاری مسابقه در پیست گذشتیم و اکنون دیگر پیست دنا قابلیت اسب سواری ندارد.

انتهای پیام/بنام-ک