بازار داغ مصاحبهها و رنج کارگران سوخته مدیرعامل فولاد بویراحمد به جای پاسخگویی گزارش داد!
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
رضا باقری، کارفرما و مدیرعامل کارخانه فولاد بویراحمد به جای آنکه اکنون پاسخگوی حادثهای باشد که در مجموعه تحت مدیریتش به وجود آمده در گفتوگو با ایلنا بعد از گذشت حدود ۱۰ ساعت صرفا وقوع این حادثه را تأیید کرد.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، حادثه ای که نیمه شب گذشته برای کارگران مظلوم فولاد بویراحمد که در همه سالهای گذشته با مشکلات عدیده مدیریتی و مالی مواجه بودند، رخ داده کام همه کارگران و کارفرمایان کهگیلویه و بویراحمدی را تلخ کرده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد اگر چه از تشکیل کمیته ویژهای جهت بررسی حادثه فولاد بویراحمد خبر داد ولی گفت که علت حادثه به طور دقیق هنوز معلوم نیست.
صابر مظاهری البته برخلاف اطلاعات اولیه گفته است که در کوره کارخانه فولاد بویراحمد انفجاری رخ نداده بلکه پاشش مواد مذاب سبب مصدومیت و سوختگی کارگران آن شده است .
اما هر چه باشد نبود لباس ایمنی و نسوز کارگران فولاد بویراحمد سبب شدت جراحات وارده و سوختگی ۶ کارگر این کارخانه شده است؛ موضوعی که به شدت مسئولان این استان به ویژه حوزه صنعت و معدن، ادارهکل کار و دیگر ادارات متولی موضوع استاندارد و ایمنی محیط کار را زیر سؤال میبرد.
در این راستا که همه به دنبال پاسخگوی این حادثه هستند، رضا باقری به عنوان کارفرما و مدیر کارخانه فولاد بویراحمد و مسئول مستقیم این حادثه، با خبرگزاری ایلنا مصاحبه داده و فقط گزارشی از حادثه میدهد که ساعت چند اتفاق افتاد و چند نفر مصدوم شدند؛ او به ابهامات این حادثه و مسئولیت خودش هیچ اشارهای نکرد.
مسئولان مختلف این استان از مسئول روابط عمومی استانداری و معاون عمرانی استاندار گرفته تا مدیرکل صنعت، مدیرکل کار و مدیرعامل کارخانه فولاد و دیگر مسئولان در حال مصاحبه هستند اما هیچکس تاکنون مسئولیتی را در این قصور بزرگ نپذیرفتند.
شاید با بهبودی این کارگران سوخته کمی از مسئولیت سنگین مسئولان و مدیران این کارخانه کاسته شود اما اگر خدای ناکرده برای این کارگران مظلوم اتفاق دیگری رخ دهد، افکار عمومی هرگز متولیان و مسئولان این حادثه را نخواهند بخشید.
انتهای پیام/بنام- ک
راجع به حادثه فولاد بویراحمد باید به عرض برسانم که حادثه هیچگاه صفر نمی شود و همیشه احتمال رویداد وجود دارد ولی با ارزیابی ریسک و با ارائه ملزومات ایمنی می توان بار حوادث احتمالی را کاهش داد. سرپرست HSE در شرکت های نفت، گاز وپتروشیمی
آقای دیباجی شما در اون کارخونه کار نکردین و قیاس اون کارخونه با شرکت نفت و پتروشیمی یک قیاس مع الفارغه.
شرح مشکلات این کارخانه:
-نزدیک به ۱۵ماه از طلب پرسنل پرداخت نشده
-هیچ گونه وسایل ایمنی در محل های حادثه خیز کارخانه وجود ندارد
– از ابتدایی ترین امکانات هر کارگر در محیط های صنعتی لباس کاره که خدا شاهده بالغ بر ۱۸ماه بود لباس کار بهمون ندادن. نه کفش نه لباس کار
-کار در کنار ذوب با دمای ۱۷۸۰ درجه نیاز به لباس مخصوص ضد حریق داره که ما حتی لباس معمولیشم بهمون نمیدادن
-کار روی هر کوره با تعداد بسیار کم که خستگی مفرط میاره و درصد خطا رو بالا میبره
-حراستی کردن محیط کارخانه که پرسنل حراست ثانیه به ثانیه موظفند طبق دستور مدیریت بالای سر پرسنل باشند و اگر خواب به چشمشون باشه فورا اونا رو جریمه کنن با مبالغ بالا
-عدم واریز بیمه ۲ماه قبل تا کنون
– اخلاق بد و تند خویی باقری و بادیگارد نمودن خود در محیط کارخانه
– مستهلک بودن تمامی دستگاهها و ماشین آلات که هرماه حداقل ۳یا ۴ بار این کوره ها تعمیر می شوند و دوباره وارد مدار تولید می گردند
-اونجا باید آرزوی دستکش کار داشته باشی که اونم از ضعیف ترین جنس رو داره اگه بهت بدن.
-روحیه جنگ ستیزی و سلطه طلبانه و قدرت مآبانه و دشنام گویی باقری
پس خواهشا این دو محیط رو با هم مقایسه نکنین.
بعدشم این اولین بار نیست که این اتفاقات در این کارخونه میفته. فقط خداروشکر تا الان خسارات جانی نداشت وگرنه سالی ۱۰ بار هم ازین اتفاقا میافتاد