پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

آنگونه که یکی از متولیان صنعت کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید در این دولت کارهایی بزرگی در حوزه صنعت این استان بدون هیاهو انجام شده که نشانه‌هایی از رونق تولید هستند؛ برگشت ۵۰ واحد صنعتی به چرخه تولید، عقد قرارداد با ۱۳۲ سرمایه‌گذار جدید، احداث ۵۳ واحد تولیدی جدید و نتیجه دادن ایده خوشه‌های صنعتی در این سه سال بخشی از این اقدامات است؛ دیدگاه‌های “بنام” در مورد گشایش‌ها و برکات عملی سفر روحانی به این استان هم قابل تأمل است.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، در آخرین ساعات کاری سه شنبه، اهالی رسانه پای صحبت‌های مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد نشستند و از او خبرهای امیدبخشی شنیدند که نشانه‌هایی از رونق تولید و کسب و کار در این استان است.

۱۳۲ سرمایه‌گذار در شهرک‌های صنعتی سرمایه‌گذاری می‌کنند

شرکت شهرکهای صنعتی- بنام و مقیمی (2)سهراب بنام از عقد قرارداد با ۱۳۲ سرمایه‌گذار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی این استان در سه ساله گذشته گفت و افزود: ۱۷۷ هکتار زمین صنعتی در این دولت به سرمایه‌گذاران واگذار شده که قرار است حدود ۳۰۰ میلیارد تومان – بدون طرح بزرگ فولاد سقاوه با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد تومانی- در آن‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

۵۰ واحد تولیدی به چرخه تولید برگشتند

برگشت ۵۰ واحد تولیدی به چرخه فعالیت و تولید در دولت تدبیر و امید نشانه دیگری از رونق اقتصاد این استان بود که در خبرهای متولی صنعت در شهرک‌های صنعتی بود.

۵۳ واحد تولیدی جدید در این دولت به بهره‌برداری رسید/ کار مهمتر دولت

او گفت که در پی شروع مجدد این ۵۰ کارخانه که قبل از آن تعطیل بودند، حدود ۷۵۰ نفر به کار خود برگشتند که قدم بسیار ارزشمند بوده است.

بنام همچنین از احداث ۵۳ واحد صنعتی دیگر در این سه سال خبر داد و بیان کرد: کار مهمتری که در این دولت انجام شده است این بوده که مشکلات و نیازهای همه واحدهای صنعتی و تولیدی این استان در این دولت احصاء و راهکارهای حل آن‌ها نیز بررسی شده و بسیاری از آن‌ها نیز رفع شدند.

تسهیلات یارانه‌دار در این دولت جذب شدند

این مسئول صنعتی خبر خوش دیگری هم داشت؛ تسهیلات یارانه‌دار که تا قبل از این دولت ریالی جذب نشده بود، به میزان هفت میلیارد تومان جذب شد که بخشی از آن با سود صف درصد و بخشی نیز با ۶ درصد کمتر از سودهای فعلی به تولیدکنندگان پرداخت شد.

واحد تعطیل داریم ولی ربطی به این دولت ندارند

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از صحبت‌هایش این را هم گفت که می‌پذیرد بخشی از واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد تعطیل است ولی بحث ما این است که این تعطیلی‌ها حاصل تحریم‌های ظالمانه و سومدیریت‌هایی است که ربطی به مدیریت فعلی کشور و استان ندارد و ما وارث این همه مشکل شدیم.

وی گفت: با تدبیر و مدیریت عقلانی، بسیاری از مشکلات تولید و صنعت در این استان رفع شده و بسیاری از آن‌ها نیز در مسیر رفع شدن قرار گرفتند.

راه نجات صنعت کهگیلویه و بویراحمد از نگاه متولی شهرک‌های صنعتی/ فرصت‌های طلایی

سهراب بنام1بنام، برگشت کارخانه‌های و واحدهای تعطیل به چرخه تولید را عزم جدی مدیران این استان دانست و گفت که البته برخی واحدها توجیه اقتصادی ندارند و طبیعی است که یا باید نوسازی شوند و یا باید از چرخه خارج گردند.

او، راه نجات صنعت این استان را تحرک و امید خواند و تصریح کرد: فرصت‌های طلایی برای رونق تولید در این استان به وجود آمده که لازم است همه عوامل به میدان بیایند و مهمتر از همه خد تولیدکنند‌گان پای کار باشند.

جان دوباره واحدهای صنعتی استان در انتظار بانک‌ها

وی با اشاره به معرفی ۳۵۶ واحد تولیدی تعطیل، نیمه فعال و یا پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد به بانک‌ها، گفت که ادارات مرتبط با تولید از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و شرکت شهرک‌های صنعتی کار خود را تا حد زیادی انجام دادند و اکنون نوبت بانک‌ها است که با تزریق سرمایه، جانی دوباره به این واحدهای تولیدی و صنعتی بدهند.

سفر روحانی برای صنعت کهگیلویه و بویراحمد چه سودی داشت؟

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد توضیح داد: سفر اخیر رئیس جمهوری به این استان در بخش صنعتی راهگشا بوده و بسیاری از محدودیت‌های پرداخت و سود بالای تسهیلات، بدهکاری‌های مالیاتی، بیمه، چک برگشتی، وثایق و موارد متعددی که تاکنون سد راه تولید بودند برداشته شد.

وی گفت: هر واحد صنعتی که تا پایان شهریور نسبت به پرداخت بدهی مالیات و بیمه اقدام کند همه جرائم و دیرکرد بدهی آن‌ها و ۹۰ درصد جرائم مربوط به قیمت زمین واگذاری به آن‌ها بخشده خواهد شد که این هم کمک بزرگی به تولیدکنندگان است.

کار جدید و ارزشمندی که به نتیجه رسید

بنام همچنین از راه‌اندازی خوشه‌های کسب کار و زنجیره تولید به عنوان کار جدید و ارزشمند شرکت شهرک‌های صنعتی با پشتیبانی دیگر ادارات نام برد و خاطرنشان کرد: این کار را با خوشه دست‌بافت‌ها از طراحی شبکه فرش تا  رنگ‌رزی و ریسندگی و بازارچه فروش با همکاری اداره‌کل صنایع دستی، واحد فرش سازمان صنعت و معدن، استانداری، صندوق کارآفرینی امید و همه عوامل مرتبط شروع کردیم که می‌تواند تحولی بزرگ در توسعه صنعتی باشد.

او گفت که مطالعات این کار از ابتدای دولت شروع شده و اکنون به نتیجه رسیده است.

کمک بلاعوض ۲۴۰ میلیون تومانی برای جان گرفتن خوشه‌های صنعتی

وی از کمک بلاعوض ۲۴۰ میلیون تومانی این شرکت برای تکمیل زنجیره تولید و احداث بازارچه صنایع دستی خبر داد.

بنام، برندسازی و عرضه محصولات تولیدی با برند خاص این استان را یکی از اهداف اصلی ایده خوشه‌های صنعتی اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از اعزام ۲۰ تولیدکننده و ۲۰ ذی‌نفع در خوشه صنعتی دست بافت‌ها برای نخستین بار در تور صنعتی دبی و نمایشگاه فرش تهران خبر داد.

هزینه کرد ۹۰ میلیارد ریال در حوزه زیرساخت‌های شهرک‌ها و نواحی صنعتی، صدور سند ثبتی و تفکیکی برای حدود ۳۰۰ هکتار زمین صنعتی، حمایت‌های نرم‌افزاری، اراده هزاران ساعت آموزش، خرید خودروی آتش‌نشانی، تجهیز شهرک‌های صنعتی به سوخت پاک،کلنگ‌زنی مجتمع بزرگ فولاد شهرک صنعتی سقاوه به دست رئیس جمهور از دیگر اقدامات سه سال اخیر شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد.

انتهای پیام/ک-ب