پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رسانه‌های کهگیلویه و بویراحمد این روزها خبری خوش را مخابره می‌کنند تا باز هم یکی از فرزندان توانمند این استان با مدیریت موفقش، باری سنگین را از زمین بردارد و میخ تولید و اشتغال را محکم‌تر بر زمین بگذارد.

به گزارش ریواس جنوب، لهراسب باقری، سرمایه‌گذار کارآفرینی است که به خوبی جا پای پدر نهاد و توانست شأن و جایگاه مدیریت بخش خصوصی در این استان را ارتقاء ببخشد.

او که آوازه مدیریت موفقش در صنعت کهگیلویه و بویراحمد، آن هم در دوران بن‌بست و تحریم آوازه ملی دارد و در دنا صنعت نام نیک جوانترین کارآفرین کشور را کسب کرده است، این‌بار در اقدامی بزرگ‌تر، مسئولیتی را پذیرفته تا کارخانه قدیمی قند یاسوج از زمین بلند شود و روی پای خود بایستد.IMG-20160611-WA0011

کارخانه قند در همه عمر خود یا تعطیل بوده و یا با ظرفیت بسیار کم کار کرده است و در سالیان اخیر نیز مشکلاتش به حدی رسیده که کارگرانش از کار بیکار شدند و خانواده‌های بسیاری ناامید شدند

باقری در رقابت با غول‌های صنعتی، مالک کارخانه قند شد

واقعیت این است که کارخانه قند یاسوج نه تنها باری از مشکلات بیکاری و رونق اقتصادی را با وجود سابقه  ۵۰ ساله‌اش در عرصه صنعتی برنداشته بلکه همواره باری سنگین و دغدغه‌ای جدی است که سال‌ها بر زمین مانده بود تا اینکه امروز رسانه‌ها، خبری خوش را مخابره کردند.

خبری که می‌گوید، لهراسب باقری در نبردی اقتصادی با غول‌های بزرگ صنعتی، برنده مزایده کارخانه قند شد تا بتواند با تجارب درخشانی که در حوزه صنعت دارد، دود سفید و امیدبخش این کارخانه با دستان توانمند فرزند همین استان به هوا برود.

این کارآفرین جوان و موفق، که تجربه‌اش علاوه بر کارخانه دنا صنعتی که محصولاتش به خارج از کشور صادر می‌شوند و یک تکنولوژی به روز در دنیا است، در حوزه ورزش نیز با احداث بزرگ‌ترین مجتمع ورزشی تفریحی اقامتی در جنوب کشور، درخشان و افتخارآمیز است، در شرایطی چنین ریسک بزرگی را در کارخانه قند پذیرفته، که با مشکلات عدیده مدیریتی و مالی مواجه است.

اگر اینجا هم موفق باشد، باید روی توان مدیریت او قسم خورد

این کارخانه به حدی زیانده بوده که عمده کارگرانش اخراج شدند و تقریبا امیدی به فعال شدن آن نبود؛ پیگیری‌های استاندار این استان و حمایت‌های بی‌دریغ او و تیم مدیریتی‌اش از صنعت در کنار مشوق‌های خوب دولت، حجت را بر فرزندان توانمند و سرمایه‌گذاران قدر این استان تمام کرد تا اگر توانی در چنته دارند، رو کنند و به داد صنعت آن برسند.IMG-20160611-WA0013

امروز، لهراسب باقری در آزمونی به مراتب سخت‌تر شرکت کرده که اگر بتواند کارخانه به گل نشسته قند یاسوج را به ساحل آرامش برساند، دیگر باید روی مدیریت توانمند او قسم خورد.

اگر باقری در کارخانه مشکل‌دار قند هم موفق باشد، آن دیدگاه معروفش که مشکل صنعت این استان از “مدیریت” است، بیش از همیشه اثبات می‌شود و از سوی دیگر اعتماد و باور به توان بالای نیروی انسانی بومی دوچندان می‌شود.

هر چند او پیش از این نیز در کارخانه دناصنعت و در شرایط بحرانی تحریم‌ها که مرزها روی کشور قفل بوده و مواد اولیه این کارخانه نیز وابسته به خارج بود، با تدابیر مدیریتی نه تنها از تعطیلی کارخانه تحت مدیریتی‌اش جلوگیری کرد بلکه آن را توسعه هم داد، ولی کارخانه قند مشکلات عمیق‌تری دارد و موفقیت در آن بسیار مهم‌تر است.

برای فعالیت موفق کارخانه قند، برنامه دارم

لهراسب باقری یک بار دیگر جا پای بزرگانی چون” کی‌لهراسب” نهاد و با مقاومت در عرصه پر خطر جنگ اقتصادی، روز به روز بر موفقیت‌های استان کوچک و محروم کهگیلویه و بویراحمد در عرصه صنعت، افزوده است.

اکنون که کارخانه قند یاسوج پس از سالها دست به دست شدن به دست فردی توانا و فعال سپرده شده است بارقه ای از امید در صنعت این استان بوجود آمده که مشکلات و رکود مادر صنعت استان با دست‌های توانای مالک جدید آن برای همیشه برطرف شود.

او بعد از آنکه رسما”، مالک صنعت مادر و کهن این استان شد، به خبرنگاران گفت که برای رونق اشتفال و شکوفایی اقتصاد این استان برنامه دارد و پذیرفتن مسئولیت کارخانه قند یاسوج در همین راستا است.

باقری با بیان اینکه بر مشکلات فعلی این کارخانه واقف است، تصریح کرد: با طرح و برنامه آمدم و به لطف خدا، حمایت مسئولان و پشتیبانی‌های مردم، کارخانه قند را به جایگاه واقعی خودش در تولید برسانیم.

در سه سال آینده ۵ واحد جدید کارخانه راه‌اندازی می‌شود

وی استمرار تولید، اشتغال پایدار و کسب سود معقول، را از برنامه‌های خود خواند و  افزود: برنامه‌ریزی کشت چغندرقند با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و انعقاد قرارداد با زارعین چغندرکار در هرسال بمیزان ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ هکتار در سال اول و افزایش تدریجی سه ساله تا رسیدن  به میزان ۱۵۰ هزار تن چغندر درهر دوره، سبب استمرار تولید کارخانه قند یاسوج می‌شود .

وی تحقق این اهداف را مستلزم تزریق و سرمایه‌گذاری صدها میلیارد ریالی دانست.

باقری، جذب نیروی انسانی متخصص و کاربلد، خرید تجهیزات به روز، مدیریت علمی و اصولی و اصلاح ساختار مالی و فنی را بخش دیگری از برنامه‌هایش برشمرد و توضیح داد: بهترین و موثرترین راه برون رفت شرکت از مشکلات و دستیابی به شرایط مطلوب اقتصادی، توجه به نقصان‌ها، کمبودها، علل زیاندهی، پایین بودن ظرفیت و کیفیت تولید در سنوات گذشته است.IMG-20160612-WA0001

کارآفرین برتر کهگیلویه و بویراحمد گفت : با بررسی های کارشناسانه به عمل آمده و به منظور برخورداری از امکانات موجود بالقوه کارخانه قند در نظر داریم به تدریج طی سه سال نسبت به احداث واحد بسته‌بندی شکر سفید، واحد تولید قند کله، شکسته و حبه و واحد تولید نوشابه اقدام نماییم .

۵۰۰ اشتغال مستقیم و چهار هزار اشتغال غیرمستقیم با راه‌اندازی مجدد کارخانه قند

باقری  تصریح کرد: با راه اندازی مجدد کارخانه قند یاسوج ۵۰۰ نفر بصورت مستقیم و قریب به ۴۰۰۰ هزار نفر بصورت غیرمستقیم در این شرکت مشغول به کار خواهند شد .

جوانترین کارآفرین کشور گفت : با استعانت خداوند متعال با راه اندازی واحدهای صنعتی پیش بینی شده در این کارخانه بیش از ۳۰۰ نفر دیگر بصورت مستقیم در این شرکت به فعالیت خواهند پرداخت .

مالک جدید کارخانه قند یاسوج در پایان اظهار امیدواری کرد که این سرمایه‌گذاری و انجام اقدامات ذکر شده سبب رونق اقتصادی ارزشمندی برای استان کهگیلویه و بویراحمد و به تبع آن ایران اسلامی شود.

رسانه ریواس‌جنوب اخبار کارخانه قند یاسوج را دنبال می‌کند.

انتهای پیام/ک- ب