اقدام جالب یک مسئول آموزش و پرورشی در فارس؛ مدیری که یک روز در هفته را با دوچرخه سر کار میرود (+عکس)
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
در ادامه سلسله گفتگوهای متفاوت ریواس جنوب با مسئولان مناطق مختلف جنوب کشور، خبرنگار ما در شهرستان کوار به سراغ رییس اداره آموزش و پرورش این شهرستان رفته است.
رضا عبیدی، متولد ۱۳۵۰ در روستای نوروزان کوار است که دوران ابتدایی تا دوم راهنمایی را در این روستا گذرانده است. وی که از سال ۹۲ مدیر اداره آموزش و پرورش این شهرستان شده، در اقدامی جالب و با خرید دوچرخه برای کارمندان این اداره، یک روز در هفته را با دوچرخه به محل کار خود میروند.
خاطره خاصی از زمان تحصیل خودتان دارید؟
دوران تحصیل بنده همزمان با اوایل شروع انقلاب اسلامی در کشور عزیزمان ایران بود که در آن زمان مردم انقلابی روستای نوروزان و منطقه کوار مثل سایر نقاط کشور به پاسگاه کوار حمله کردند و آنجا را تسخیر کردند و خلع سلاح کردند و بعدها اسلحهها را به مکانهایی که تعیین شده بود، تحویل دادند و در روز ۱۷ بهمن ماه که روز کوار است به شیراز رفتیم و شعار دادیم که «ما مردم کواریم، از بختیار بیزاریم» و در واقع مایه دلگرمی مردم شیراز بودیم.
شما در زمان جنگ تحمیلی چند سال داشتید و در آن زمان مشغول به چه کاری بودید؟
در سال تحصیلی ۶۴ الی ۶۵ به دلیل اینکه تعداد دانشآموزان کلاس به حد نصاب نرسیده بود مجبور شدیم به مدرسه شهید دیلمی کوار برای ادامه تحصیل بیاییم. از روستای ما تا شهر کوار وسیله نقلیه نبود و من و دیگر همکلاسیهایمان مجبور بودیم با تراکتورهایی که برای کارخانه قندپارس کوار چغندر قند میآورند بهعنوان سرویس مدرسه استفاده کنیم و چون وضعیت مالی خوبی هم نداشتیم هر ۴ الی ۵ نفر یک حلوا خریداری کرده و با نان ماشینی معروف به حاج مراد برای ناهار ظهر استفاده میکردیم.
در همان سالها بود که با فرهنگ جبهه و جنگ با سنین بسیار کمی که داشتم آشنا شدم و در سال ۶۵ بخاطر اینکه بنده به رشته ریاضی خیلی علاقه داشتم و در کوار هم این رشتهها نبود در هنرستان فنی شهید آیتاله غفاری کوار در رشته برق مشغول به تحصیل شدم. در همان سال بخاطر حساسیت جنگ تحمیلی نیمی از دانشآموران و معلمان به جبهه میرفتند و بقیه در کلاس میماندند و بعد از آمدن آنها بقیه هم به جبهههای حق علیه باطل میرفتند که دستاورد آنها شهیدان همکلاسی بنده مانند شهید علیرضا کرمی و شهید احمدرضا مقدسی و شهید فضلاله فرجامینژاد شد که هر کدام در جبهههای مختلف به درجه رفیع شهادت رسیدند.
چه سالی وارد دانشگاه شدید و تحصیلات دانشگاهی خود را شروع کردید؟
بنده در سال ۱۳۶۸ از هنرستان فنی شهید آیتاله غفاری کوار موفق به اخذ دیپلم شدم و در خرداد همان سال هم بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران به ملکوت اعلا پیوست که در همان زمان رادیو بیبیسی اعلام کرد که آیتاله خمینی کسی بود که زمان ورودش به ایران استقبال چند میلیونی داشت و هنگامی هم که به رحمت خدا رفت بدرقه او بینظیربود…
در سال ۱۳۶۹ وارد دانشکده فنی شهید باهنر شیراز شدم دوران کاردانی را در سال ۱۳۷۱ به پایان رساندم و در سال ۷۳ بورسیه آموزش و پرورش را در دانشکده فنی و حرفهای فرهنگیان شهید باهنر قبول شدم و در سال ۱۳۷۵ فارغالتحصیل کارشناسی رشته برق و در همان سال سهمیه آموزش و پروش کوار شدم.
در چه سمتهایی مشغول به خدمت بودید و چه کارهایی انجام دادهاید؟
بنده در سال ۱۳۷۶ وارد هنرستان کوار شدم. سرپرست کارگاه رشته برق و به مدت ۳سال دبیر بودم و در سال ۱۳۷۹ با اصرار و پیشنهاد رییس آموزش و پرورش وقت جناب وامق با اینکه هیچگونه تجربهای حتی در معاونت هنرستان کوار نداشتم رییس هنرستان شهیدآیتاله غفاری کوار شدم که در آن زمان مانند دانشکدههای فنی کشوری بود و بنده به عنوان اولین مدیر بومی هنرستان شهید غفاری با همکاری و مشورت دیگر همکاران و تلاش خود دانشآموزان کواری موفق شدیم که در آن سالها حدود ۶۰ الی ۷۰ نفر هنرجو را به دانشگاهها و مراکز دولتی معرفی کنیم که این آمار یعنی پذیرش ۱۰۰ در ۱۰۰ هنرجویان در دانشگاهها بود و در با ایجاد انگیزه در بین هنرجویان و همکاری صمیمانه همکاران در مسابقات مهارتی و علمی و عملی به مقامهایی در سطح استان فارس و حتی کشوری داشته باشیم.
در چه سالی مدیریت آموزش و پروش شهرستان کوار به شما سپرده شد؟
بنده در سال ۱۳۸۸ به عنوان مدیر هنرستان دارلفنون ناحیه یک شیراز معرفی شدم و در سال ۹۲ مفتخر به حضور در مدیریت آموزش و پروش شهرستان کوار شدم و تاکنون در خدمت مردم شریف و شهیدپرور کوار هستم. در این ۳سال خدماتی با همکاری مسئولین محترم شهرستان کوار به دانشآموزان کواری دادهام که راهاندازی سامانه هوشمند در مدارس، دعوت از خیرین مدرسهساز که ساخت ۸ نمازخانه و ۱۵کلاس درس و مرمت و بازسازی سالن اجتماعات امام خامنهای که تنها سالن شهر کوار میباشد، از این جمله بوده است. و همچنین اخذ مجوز پژوهشسرا برای تحقیق دانشآموزی و پیگیر باشگاه فرهنگی و ورزشی برای همکاران هست و یک زمین هم در ورودی شهر کوار از طرف فیروزآباد بهعنوان اردوگاه دانشآموزی در دست راهاندازی میباشد.
یک کار فرهنگی دیگر هم این بود که با خرید دوچرخه برای همکاران روزهای چهارشنبه را با دوچرخهسواری در سطح شهر و با لباس هماهنگ (کت و شلوار)، سر کار میآییم.
اگر سخنی با مسئولین و مردم شهرستان کوار دارید، بفرمایید.
از اعضای شورای شهر، شهردار، امام جمعه و فرماندار دلسوز کوار جناب آقای مهندس دهقان و همینطور شورای اداری شهرستان و همکاران گرامی و مردم فهیم و اصحاب رسانه که همیشه یار و یاور آموزش و پرورش شهرستان کوار بودهاند کمال تقدیر و تشکر را دارم و از خداوند متعال آرزوی سلامتی و شادکامی برای همه عزیزان دارم.
همچنین آرزو میکنم مردم همیشه درصحنه کوار، مانند دوران پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، انسجام و وحدت خود بیشتری داشته باشند.
//////// گفتگو از ابوذر رضایی
انتهای پیام/ ر
الگوی شیرازیاست
عالی بود
انشاالله که بقیه اداره ها هم الگو بگیرند از این حرکت زیبا
با سلام
مهندس عبیدی از مدیران ارزشمند شهرستان کوار میباشد، اقدام ایشان میتونه الگوی بسیار مناسبی جهت مدیران استان و خصوصا شهرداری شیراز جهت ترویج فرهنگ دوچرخه سواری باشه.
از خبرنگار پرتلاش و خوش اخلاق کوار جناب آقای ابوذر رضایی صمیمانه تقدیر و تشکر می گردد.
حرکت زیبای جناب عبیدی درجهت کاهش الودگی هوا و ترویج ورزش دوچرخه سواری قابل ستایش است انشاالله باقی مدیران ومردم شهرستان نیز الگو بگیرند .
درود بر جناب اقای عبیدی؛کار شما برای الودگی کمر و با دوچرخه به محل کار رفتن عالی است!
و یک مسئله دیگر اینکه چرا مدرسه شاهد شهید بهشتی؛جز شاخه نظری هست؛ولی رشته انسانی نداره؟منزل ما خیلی به این مدرسه نزدیک هست.ولی برای رشته انسانی باید بریم مدارس دیگر?