پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

ششمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور در حالی برگزار شد که در دو حوزه این آزمون در استان کهگیلویه و بویراحمد اتفاقاتی رخ داد که مصداق بارز فاجعه مدیریتی بوده است.

به گزارش ریواس جنوب، شرکت کنندگان در کل کشور و دیگر حوزه های استان کهگیلویه و بویراحمد آزمون خود را به اتمام رساندند و راهی خانه ها شدند اما در دو حوزه دیگر و بخصوص حوزه دانشگاه پیام نور دهدشت شرکت کنندگان در محوطه ی دانشگاه با گوشی های همراه خود دنبال پیدا کردن جواب سوالات بودند و نیز منتظر این بودند که سوالات به مجریان برگزاری آزمون برسد و به صورت رسمی آزمون را شروع کنند.
به هرحال با تلاش بی وقفه ی شرکت کنندگان برای دریافت تقلبی سوالات و متولیان برای دریافت قانونی سوالات، حدودا ساعت ۱۳آزمونی که در بقیه ی حوزه ها ساعت ۸صبح اغاز شد و ۱۲ به اتمام رسیده بود، شروع شده بود.
تنها چیزی که در این آزمون مشهود بود دقیقا همان چیزی است که مسوولان قصد دارند از روی آن بپرند!
بی عدالتی! بی عدالتی محض که معلوم نیست به چه شکلی می خواهند بر آن سر پوش بزنند!
از بی عدالتی بین حوزه های دیگرِ استان با دو حوزه متخلف که بگذریم، بی عدالتی بین شرکت کنندگان همین دو حوزه با همدیگر را چطور تعریف کنیم؟
در همین دو حوزه هم بودند شرکت کنندگانی که یا به قیامت اعتقاد داشتند و یا از ترس مسوولان گوشی با خود نیاوردند و به فکر تقلب نبودند، حال تکلیف این عده که قانون را رعایت کردند با دیگر شرکت کنندگان همین دو حوزه که قانون را رعایت نکردند و با خود گوشی آورده بودند چه می شود!!؟

و اما بدتر از همه توضیحات توجیه مانند مسولان است.
این آزمون تا حدودی حادثه سقوط هواپیمای مسافربری تهران _یاسوج را به ذهن ها متبادر کرد؛ در آن حادثه بعد از کلی ابهام تلاش شد تا خلبانی که دستش از دنیا کوتاه شده بود را مقصر قلمداد کنند و در این آزمون هم به جای اینکه افرادی که آنلاین مسوول برگزاری بودند قصورات را متقبل شوند، مسوولان تهرانی را که اصلا معلوم نیست این رسانه های محلی ما را می خوانند یا نه مقصر اعلام کردند.
گرچه ممکن است مسئولان تهرانی هم در صورت شنیدن مصاحبه های علیه خود، برای خاموش کردن اعتراضات پاسخی ندهند اما اخلاق حکم می کرد برای دلجویی با خانواده هایی که رؤیاهای خود را در این آزمون ها دنبال می کنند کمی صادق تر می بود.

از مصاحبه های عجیب و غریب مسؤولان استانی که چشم خود را به واقعیات بستند که بگذریم، اظهارات معاون جهاد دانشگاهی کشور بسیار جالب به نظر می‌رسد!
محمد صادق بیجندی گفته بود که بعد از متوجه شدن اشتباهات، از طریق تلفن سعی کردیم که با شرکت کنندگان صحبت کنیم و آنها را آرام کنیم!
ابهام است که معاون محترم پیش خود فکر نکرد که شرکت کنندگان چرا با خود گوشی همراه داشته اند تا او بتواند از این راه به آرام کردن معترضان بپردازد؟
اصلا در کلاس اول ابتدایی هم همه میداند که جلسه امتحان و گوشی همراه یعنی تخلف آشکار؛ حالا چطور در جلسه ای که سرنوشت یک شخص را مشخص می کند تا این حد تقلب و تخلف می شود اما انگار که نه انگار مساله ی خاصی اتفاق افتاده باشد!
گاف دوم این مهمان کشوری این بود که گفته بود به محض مشخص شدن جابجایی سوالات یاسوج به دهدشت، بلافاصله در مدت یک ساعت از طریق خودرویی سوالات دهدشت را به یاسوج و سوالات یاسوج را به دهدشت رسانده ایم!!
این اظهارات معاون جهاد دانشگاهی کشور بیش از هر شخص دیگری رانندگان مسافر کش این مسیر را خوشحال کرد چرا که اگر مسیر دهدشت به یاسوج یک ساعته شود قطعا آنها در طول روز با جابجایی مسافران بیشتر، پول بیشتری دریافت می کنند، اما این آرزو با این زیر ساخت ها، نه برای رانندگان مسافر کش برآورده می شود و نه هم هیچ شخص عاقلی گفته های این مسوول مبنی بر مسیر یکساعته ی دهدشت_یاسوج را باور دارد.

حال به فرص اینکه هبچگونه تقلبی هم صورت نگرفته باشد اما به هر حال اشتباه نابخشودنی بوده و برای کسانی که چند سال زحمت کشیدند به امید چنین روزی، مسوولان لازم است که حساسیت و مسوولیت پذیری بیشتری داشته باشند و به نظر می رسد بهترین راه برای بخشش این اشتباه بزرگ استعفای نماینده جهاد دانشگاهی بوده باشد.

در پایان به مسوولین استان به ویژه معاون سیاسی و امنیتی استاندار و رئیس سازمان برنامه و بودجه استان توصیه می شود که به جای توجیه، صدای اعتراض جوانان بیکار استان را بشنوند و به جاهای لازم برسانند و گوشزد کنند حال که بیکاری رنجشان می دهد نباید احساس تبعیض و بی عدالتی ناشی از سهل انگاری یک مسوول بی مسوولیت رنجشان دهد .

انتهای پیام : عظیم بنام