پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

با آمدن ویروس منحوس کرونا برخی از ادارات بیش از پیش در تیررس قرار گرفته اند و وظایف آنها سنگین تر شده است.

به گزارش ریواس جنوب، در این شرایط مدیران اداراتی که با توجه به وضیعت پیش آمده بیشتر در دید هستند باید افرادی باشند که مردم حرف شنوی از آنها داشته باشند و در واقع افراد پر نفوذی در بین مردم باشند.
شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت و معدن و تجارت از جمله اداراتی هستند که بار مسئولیت آنان در دوران کرونا بیشتر شد.
اما در شهرستان کهگیلویه مدیر این دو اداره به نظر نمی رسد چندان اقتداری برای عملیاتی کردن مصوبات ستاد کرونایی را داشته باشند.
محمد طاهر طیب زادگان و احمد حکیم روسای شبکه بهداشت و صمت دو تا از مدیرانی هستند که در جلسات، معمولا عطش زیادی برای صحبت کردن دارند اما در میدان عمل خبری از آنها نیست.
همین چند روز پیش بود که در جلسه اضطراری ستاد کرونای شهرستان کهگیلویه مقرر شد که به جز گروه اول بقیه صنوف بسته شوند اما از چنین مصوبه ای به شکل کامل در شهر دهدشت به جز چندین مغازه و پاساژ در فلکه اصلی شهر خبری نیست.
طیب زادگان در آن جلسه قاطعانه گفته بود که بجز ماهی و مرغ، خواربارفروشی، خبازان و نانوایی ها و میوه فروشان بقیه صنوف را تعطیل می کنیم.
حتی وقتی که که یکی از این صنوف از قلم طیب زادگان افتاده بود رئیس صمت برای نشان دادن عزم خود به صحبت های او پرید و مواردی را جهت تاکید اشاره کرد.
اما با گذشت چند روز و با وجود اینکه شبکه بهداشت مسئول پیگیری مصوبات شد و اداره صمت هم بعنوان بازیگر اصلی این جریان مسئولیت مدیریت کردن بازار را دارد اما همچنان اکثر صنوف باز هستند و فعالیت ها کماکان ادامه دارد و کرونا به میل خود هر جا دلش بخواهد جولان می دهد.

گروه اولی که مقرر شده فعال باشند کالاهای اساسی مردم و تنها در صنف های مرغ و ماهی و قصابی، نانوایی ها، خوارباری ها و میوه ها بودند اما به نظر می رسد در شهرستان کهگیلویه و از نظر متولیان صنف هایی مانند تعمیر موبایل، تعمیر جلوبندی، بنگاهای معاملاتی، خرده فروشی ها، فست فودها و شیرآلات نیز به گروه اول ارتقاء پیدا کردند و هم ردیف با کالاهای اساسی همچون برنج و روغن هستند.

البته در این وسط برخی از صنوف هم هستند که خود جهت احترام به قانون مغازه های خود را تعطیل کردند که چندان به اقتدار مسئولان مرتبط نیست.
علی رغم اینکه مردم هم مشکل دارند و تعطیل کردن کسبه آنها برایشان قابل جبران نیست اما متولیان باید بدانند که با ایما و اشاره و چشمک زدن نمی شود قانون اجرا کرد و اگر حرفی زده می شود باید با تمام اقتدار اجرا شود تا موجب سوءاستفاده نشود و از طرف دیگر مردم نیز مطمئن باشند که حرف مسئولان اجرایی می شود و چندان دل به التماس های خاله خرزویی نبندند.