شجاعت مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد در 2 صحنه مفسده اقتصادی جلوی چشم مردم، مبارزه با مفاسد پشت درهای بسته
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
ملاحظهکاریها و منفعتطلبیها در سیستم اداری هر چه از انقلاب ۵۷ فاصله گرفتیم، بیشتر شده است به طوری که اگر در همین گزارش هم تعارف را کنار بگذاریم باید گفت که تعداد مدیران شجاع و جسور کهگیلویه و بویراحمد انگشتشمار هستند؛ اعتراض مدیر رسانه ملی در این استان به برگزاری جلسه مبارزه با مفاسد اقتصادی بدون حضور خبرنگاران از معدود شجاعتهای مدیران است.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، مدیر کل صدا و سیما استان کهگیلویه و بویراحمد در ۲ صحنه، شجاعت قابل توجهی از خود نشان داد که فارغ از ایرادات عملکردی او در مجموعه تحت امرش قابل تقدیر و اشاره است.
یوسف افشارنیا، چند روز پیش که مسئولان امنیتی و حتی اجرایی این استان خبرنگاران را از ورود به یک جلسه منع کرده بودند، با شجاعت و حتی در غیاب خبرنگاران اعتراض شدیدی کرد.
دعوت از خبرنگاران و ممانعت از ورود آنها به جلسه
در این جلسه که از خبرنگاران برای حضور دعوت شده بود، در لحظه شروع و در حالی که خبرنگاران در استانداری حاضر شدند به یکباره و با تصمیم آنی یکی از مسئولان امنیتی و حمایت سایر مدیران، جلوی حضور خبرنگاران گرفته شد تا یکی از مهمترین جلساتی که باید در عین شفافیت برگزار شود بدون نمایندگان افکار عمومی و اطلاعرسانان برگزار شود.
این جلسه، نشست مسئولان امنیتی و اجرایی تحت عنوان مبارزه با مفاسد اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد بود که علیرغم آنکه به درستی، خبرنگاران از سوی روابط عمومی دعوت شدند ولی در لحظه ورود و بدون هماهنگی قبلی علیرغم تلاش مدیر روابط عمومی استانداری برای تغییر این تصمیم، از حضور آنان ممانعت شد.
جلسه مبارزه با مفاسد اقتصادی باید شفاف و با حضور خبرنگاران باشد
بعد از این تصمیم که عمده مدیران ارشد و میانی یا حمایت کردند یا سکوت، مدیرکل صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد با اعتراض به این تصمیم گفت که اتفاقا” مبارزه با مفاسد اقتصادی باید از هر جلسه دیگری شفافتر باشد و مردم در جریان امور قرار بگیرند.
افشارنیا ادامه داد که باید خبرنگاران در این جلسه باشند و پیگیریها و جدیت مسئولان را در مبارزه با مفاسد اقتصادی ببینند و مسئولان نیز اقدامات خود را به گوش مردم برسانند.
هرچند این اعتراض هم به جایی نرسید و خبرنگاران برای اطلاع از مبارزات مسئولان علیه مفاسد اقتصادی نامحرم بودند ولی نباید از یاد برد که قضاوت افکار عمومی در اینباره نگرانکننده است و این گونه تصمیمات نیز بازار بیاعتمادیها را بیشتر میکنند.
این حرکت در تضاد کامل با روح سیاستهای دولت جدید و نظام اسلامی در مبارزه شفاف با مفاسد اقتصادی بوده و مسئولان اگر در این زمینه حرفی برای گفتن دارند، باید چیزی را از خبرنگاران و مردم مخفی نکنند.
واقعیت آن است که مفاسد و تخلفات اقتصادی و مالی دهن به دهن بین مردم میچرخد ولی آنچه مردم از آن بی اطلاع هستند، مبارزه با این مفاسد است نه خود مفاسد.
بدون شک با افشاگری و فشار بر مفسدان اقتصادی، میدان عمل آنها تنگتر شده و بساط آنها از دور سفره بیتالمال و مواهب الهی این استان جمع خواهد شد.
این اعتراض مدیرکل صدا و سیما برای جامعه رسانه ارزشمند است و ریواس جنوب از این حرکت آقای افشارنیا تقدیر میکند.
این تنها حرکت شجاعانه مدیرکل صدا و سیما نبود
اما این تنها حرکت شجاعانه مدیرکل صدا و سیما نبود و در روزی که یکی از مسئولان ارشد نهاد ریاستجمهوری در یاسوج وعدههای بدون پشتوانهای داد و رئیس سازمان جهاد کشاورزی به این وعدهها بدون عمل به آنان اعتراض کرد، او از رئیس سازمان جهاد کشاورزی صراحتا دفاع کرد.
این دفاع کردن افشارنیا در حالی بود که سایر مدیران مصلحت را بر حقیقت ترجیح دادند، تا تابوی اعتراض و نپذیرفتن حرف ناحق مافوق در تنهایی این ۲ مدیر، نشکند.
در آن روز، آقای رضوی معاون توسعه روستایی نهاد رئیس جمهوری از وامهای ۴ درصدی به روستائیان گفت که این استان تاکنون ریالی از آن را به خود ندیده بود؛ بعد از آن جعفر گوهرگانی این حرف را نپذیرفت و گفت چنین وامهایی وجود ندراند و فقط توقع ایجاد میکنید و در عمل کاری برای روستاییها نمیکنیم.
سایر مدیران به جز مدیرکل صدا و سیما سکوت کردند و با ملاحظهکاری از یک حق مسلم کشاورزان، روستائیان و عشایر دفاع نکردند تا یک مسئول مرکزنشین اخم به ابرویش نیاید.
این حرکت مدیرکل صدا و سیما نیز ارشمند بود و نشان داد گاهی باید از حقیقت دفاع کرد و مصلحت و منفعت را بر آن ترجیح نداد.
________________________
حاشیه نگاری از کریم بنام
_______________________
انتهای پیام/ک-ب