پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

ضعف دولت یازدهم در حوزه اطلاع‌رسانی به حدی است که عملکرد و خدمات آن را نیز در افکار عمومی زیر سؤال برده است؛ معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با ارائه آماری از افتتاحیه‌های دهه‌های فجر در سال ۹۲ و ۹۴ به خوبی به چنین موضوعی صحه گذاشته است؛ او به نمایندگان و سیاسیون نیز پیشنهاد مؤثری داشت.

به گزارش ریواس جنوب، وضعیت اطلاع‌رسانی و بیان خدمات در این دولت به حدی است که کارشناس و غیرکارشناس می‌داند که دولت حسن روحانی در کشور و استان‌ها در تبلیغات و اطلاع‌رسانی ضعیف است و به این مهم یا توجهی نکرده یا آنقدر درگیر مشکلات بوده که فرصت بیان خدمات را نداشته و یا هم اهمیت و جایگاه رسانه را به خوبی درک نکرده است.

با این وجود، همایشی که چند روز پیش به عنوان همدلی و همزبانی در یاسوج برگزار شد، فرصتی پیدا شد تا شاید مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد یکجا دفاعیات خود را از عملکرد دولت به ویژه در این استان داشته باشند.

برخی عملکرد دولت را با شرایط پرپولی می‌سنجند

پژمان نیک‌اقبال معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد یکی از این افراد بود که با دفاع از عملکرد تیم مدیریتی حاکم بر این استان گفت: برخی عملکرد ما را نسبت به شرایط ایده‌آل و دوران پرپولی می‌سنجند و قضاوت‌های دارند در صورتی که باید شرایط درآمدی کشور و پروژه‌های نیمه تمام برجامانده از قبل را ببینیم و اظهارنظر کنیم.

وی گفت: وقتی در این استان شروع کردیم، هزار و ۸۰۰ پروژه نیمه تمام وجود داشت که خود به اندازه عمرچند دولت زمان نیاز داشتند تا به سرانجام برسند ولی این دولت با کار کارشناسی و با وجود مشکلات اقتصادی کشور توانسته است عمده آن‌ها را تعیین تکلیف کند و به سرانجام برساند.

پروژه‌ها در همه جاده‌های اصلی فعال و عمده پروژه‌های رها شده بخش کشاورزی تحویل مردم شدندنیک اقبال پژمان

معاون عمرانی استاندار افزود: اکنون در همه جاده‌های اصلی این استان پروژه‌ها فعال و در حال کار هستند و در بخش‌هایی مانند کشاورزی نیز تمامی پروژه‌های سنگین پمپاژ و آب‌رسانی با دست خالی تکمیل و تحویل مردم داده شد.

پاسخ دولت به یک انتقاد

این اظهارات در حالی است که منتقدین دولت با برشمردن عددی پروژه‌ها می‌گویند مگر در این دولت چند پروژه اجرایی شده است؛ موضوعی که تیم فعلی دولت در کهگیلویه و بویراحمد مدعی است که سیاست آن‌ها بر عدم شروع کار جدید بوده تا بتوانند حجم زیاد پروژه‌های زخمی دولت‌های قبل را به اتمام برسانند.

میراحمد تقوی به مسئولان استان در نخستین روز کاری آن‌ها چه گفت؟

آنگونه که نیک‌اقبالی می‌گوید، حدود سه سال پیش که سید موسی خادمی و معاونینش با میراحمد تقوی از شخصیت‌های صاحب نفوذ استان رسیدند او با اذعان به وضعیت مالی کشور به مسئولان توصیه کرد تا ابتدا استان را معاینه کنید، دردها را بشناسید و بعد اقدام و تصمیم‌گیری کنید.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید که این توصیه را به همراه تأکیدات مشابه آیت‌الله ملک‌حسینی را مورد توجه قرار دادیم و در شرایط بی‌پولی با شناسایی مشکلات، اولویت‌بندی کردیم که بتوانیم مدیریت مطلوبی به تناسب شرایط اعتباری استان اعمال کنیم.

او برای اثبات مدیریت مطلوب همراه با کار کارشناسی و اولویت‌بندی، به این موضوع اشاره می‌کند که اکنون در همه شاخص‌ها از راه روستایی، آب‌رسانی، گازرسانی، بیمارستان‌سازی گرفته تا جاده‌سازی و خدمات بخش کشاورزی نه تنها رکودی نداشتیم بلکه شاهد رشد هم بودیم.

اجرای عملیات آسفالت راه‌های ارتباطی ۲۱۶ روستای، در حال احداث بودن ۴۵۰ تخت بیمارستانی، کلید خوردن اتصال شهرستان لنده به جاده اصفهان، اتمام ۲۰ پروژه کلان بخش کشاورزی، کاهش اعزام بیماران به بیرون از استان، ترمیم ورودی شهرها، تأمین آب آشامیدنی در مناطق مختلف استان، جاده و خانه‌بهداشت و ده‌ها مورد دیگر از نمونه‌هایی بود که در صحبت‌های این مدافع عملکرد دولت در این استان بوده است.

گویاترین جمله در بیان مظلومیت دولت یازدهم در کهگیلویه و بویراحمد

مظلومیت دولت در بیان خدمات موضوعی است که خود مسئولان نیز با پذیرفتن این ضعف به آن اذعان می‌کنند در یک جمله قابل مشاهده است و آن این است که در سال ۹۲ و همزمان با شروع دولت، در دهه فجر آن سال، ۵۵ میلیارد تومان پروژه افتتاح و تحویل مردم داده شد ولی در دهه فجر ۹۴ بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه افتتاح و بهره‌برداری رسید.جاده یاسوج شیراز

این افزایش نزدیک به ۱۰ برابری در حالی است که بسیاری این دولت را به کم‌کاری و عملکرد ضعیف متهم می‌کنند و مدیران ارشد این استان نیز تاکنون برای تقویت اطلاع‌رسانی و بیان خدمات دولت در این استان برنامه مشخصی نداشتند.

قدردان پیمانکاران هستیم

صحبت‌های نیک‌اقبال البته زوایای دیگری هم داشت او به موضوع طلب ۱۸۰ میلیارد تومانی پیمانکاران و عملکرد مثبت آنها در اتمام پروژه‌ها و همچنین نقش نمایندگان در جذب اعتبارات هم اشاره کرد.

در ایام انتخابات و قبل و بعد از آن فشارهای زیادی روی استاندار و تیم مدیریتی‌اش بود که چرا فلان پروژه در این ایام افتتاح شد و چرا در فلان شهرستان فلان پروژه اجرا شده است که این موضوع از سوی مسئولان امر بی‌پاسخ نماند.

کار عمرانی زمان نمی‌شناسد/رقابت عمرانی جای رقابت سیاسی را بگیرد

نیک‌اقبال در این خصوص معتقد است که پروژه‌های عمرانی فصل و زمان نمی‌ناشند و همیشه و در همه ایام فعال و در حال اجرا هستند. وقت آن رسیده است که رقابت‌های سیاسی جای خود را به رقابت‌های عمرانی بدهد و برای آباد کردن این استان تلاش کنیم.

او می‌گوید که همگان بدانند، مدیران ارشد اجرایی این استان دست هر نماینده‌ای را که یک ریال بیشتر به این استان بیاورد را می‌بوسند و قدردان آن خواهند بود؛ اگر نماینده‌ای پول جذب می‌کند دیگر نمایندگان هم باید همین کار را بکنند چرا که اگر رقابت عمرانی هم در کهگیلویه و بویراحمد حاکم شود، نتیجه آن آبادانی این استان خواهد شد.

انتهای پیام/ک-ب