پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

با نگاهی به زیبایی های خدادادی مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد خواهیم دید که چالش ها و کاستی های بسیار در صنعت گردشگری وجود دارد که قطعا رفع آن نیازمند تهیه نقشه راه علمی و هم افزایی نهادهای مربوط است تا از این همه زیبایی خدادادی به نحو مطلوب استفاده برده شود.

به گزارش ریواس جنوب، گردشگری به عنوان بزرگ ترین صنعت درآمدزا در جهان، از سوی کارشناسان صنعت پاک نیز نام گرفته است، مقوله ای که هر چه بیشتر می گذرد ابعاد و فرصت های تازه تری در آن نمایان میشود که ارتباط مستقیمی با رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

گردشگری، امروزه بیش از هر صنعت دیگری در دنیا مورد تاکید دولتهاست و بنا به آمار سازمان جهانی گردشگری، بودجه ای که مردم دنیا برای مسافرت و تفریح اختصاص داده اند سه برابر بودجه ای است که دولتها صرف امور دفاعی و امنیتی می کنند، این رقم ۱۱ درصد درآمد ناخالص (GDP) کل جهان است.

با آنکه دولت ها در ایران، همواره به نقش و اثربخشی این صنعت در اقتصاد کشور اذعان داشته اند اما، برغم تلاش ها هنوز توسعه گردشگری و رشد ارزش افزوده این بخش با نقشه راه هدفمند و تعاریف جامع به بار ننشسته است.

در این میان با نگاهی به ظرفیت های خدادادی این صنعت در شهرستان لنده به عنوان یکی از مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد خواهیم دید با وجود برخورداری از جاذبه های متعدد برای گشت و گذار و سفر متاسفانه مغفول مانده است و برنامه ای از سوی متولیان در جهت استفاده از این همه ظرفیت دیده نمیشود.

در این شهرستان منطقه زیبای موگرمون با ظرفیت های عظیم وجود دارد که طی سالهای گذشته به کرات مورد بازدید مدیران سطوح مختلف کشوری،استانی و شهرستانی و نمایندگان مختلف قرار گرفت و هر باره هرکدام از بازدید کنندگان از این منطقه، آن را بهشت گمشده خواندند و این در حالی است که پس از سالها سهم این بهشت گمشده احداث ۲ سرویس بهداشتی از اعتبارات عظیم حوزه گردشگری بوده است و دیگر هیچ.

باید منتظر ماند و دید تغییر در مدیریت میراث فرهنگی و گردشگری استان موجبات تغییر در این منطقه زیبا را فراهم خواهد آورد.

ارسالی :شهروند از لنده